Чери поздравления за добрата новина!
Раиска мерси, схванах за водата идеята.
Samaraidi не можах да намеря такава пералня за 2кг. пране в сайтовете и на двата магазина, нито NEO, нито друга марка.
Може би не е качена в нета, най-добре да проверя на място май.
Елена можеш ли да дадеш линк за тази подложка, която пиука, ако бебето спре да диша? Много практично ми звучи.
Иначе за паниката каква майка ще бъда, дали ще се справя добре...ами аз нямам точно такава, даже напротив.
Чак е дебилна самувереността ми, че ще се справям добре /не знам на какво основание/. Всичките ми притеснения са от "организационно естество" - дали ще съм купила всичко необходимо предварително, дали не пропускам нещо което ще ми е супер важно и необходимо за бебето. Просто не ми се иска, като се приберем с дребния да се занимавам с битовизми и затова се опитвам поне с нещата, които са изцяло са под мой контрол да съм предварително готова. Ама все имам чувствочто, че нещо пропускам...
Единствено раждането /като процедура/ ме изнервя искрено и моментът го очаквам със "смесени чувства" някак. Хем нямам търпение да си гушна детето, хем като знам че самият "процес по срещата" е неприятен и свързан с неизбежен престой в болница и някак ми е тегаво, понеже просто няма как да се размине... Ама пък няма да съм първата родила я и аз ще оцелея и ще изкретам 4-5 дни в болница
/дано са само толкова и всичко е ОК/.
Май е най-добре да спра да го мисля изобщо, че само се настройвам още по-негативно по въпроса така...
peps4e79 на мен почти не ми се е гадило, но в краткия период, в който все пак се случи си пиех "Деган" и толкова. Пробвах и разни хомеопатични, скъпи глупости за целта - нямаше файда от тях. На бабини лекове не съм привърженик, напоследък пък - съвсем. Пробвай ако искаш първо и с такива неща, ама при всеки ако подейства изобщо - действат различни храни, или само глад, или пък тестени храни...