Честита нова 2011 година момичета!!! Пожелавам на вас и хората, които обичате много здраве, сбъднати мечти и щастливи моменти! На всички в очакване на най-големия подарък - леки и безпроблемни оставащи седмици и на-прекрасната първа среща с малките човечета...другото както се казва - ще съберем пари и ще го купим И аз се чудя дали вече да си мажа зърната и с какво. Не изпитвам никакъв дискомфорт, но влязох в 8-я месец и доколкото знам - би трябвало да стартирам мазането. То хиляда пъти е писано кой какви кремове е ползвал, ама аз пък нямам навика да помня нещо, което към момента не ми е било необходимо
, та ако някой не го мързи да напише пак, кои са най-добрите продукти за целта... Сещам се само за някакъв крем на Авент, че имаше и още едно - Лансинох /ако не греша името/.
За храненето и аз знам, че опцията "на поискване" е само за кърмачки. Да храниш по този начин с АМ си е абсолютна лудница, поне за мен де... Иначе ако кърмя, дали ще е с режим, или "на поскване" мисля, че самото бебе ще реши. На снаха ми първото бебе ядеше с режим, второто "на поискване" и в момента тя горчиво съжалява, че и с второто не направила режим НО...просто си е до дете наистина. Вторият й син е от модела: "аз ще си рева нон стоп с повод и без повод, пък ти ако щеш се гръмни"
- всяко детенце си идва с характерчето. Не мисля, че второто бебе щеше да е по-малко ревливо, по-малко злоядо и по-спокойно дори с хранене на 3 часа - просто щеше да си реве между "трите часа", както сега си реве за каквото се сетите.
На мен от баниците с късмети - от моята и от тази на свеки ми се падна...бебе
Мъжът ми се шегува по този повод, дали сме сигурни, че съм бременна само с едно, че баниците друго казвали. Сега чакам мама да донесе и нейната и ако пак се падне бебе - ще ходя на УЗ да "проверим бройката"
Шегувам се де...
Хубав ден на всички!
П.П. Струва ми се че от Коледа до сега, коремчето ми видимо нарастна...дали е възможно толкова бързо, или си въобразявам? Снощи бях с една блуза, която допреди седмица се спускаше до бедрата ми и си седеше прилепнала там, а сега долният й край е доста по-високо и "отзява". Сигурна съм, че не се е свила и от сорта...