Толкова неща прочетох, та ще пиша каквото помня
Мони, мажи щом се чувстваш кофти...То няма точен срок, кой когато иска. Аз започнах в началото на 8ми месец. По едно време така ме сърбяха зърната, че полудявах!
За кантара - аз взех, защото педиатърът идва в нас за прегледите, та да има на какво да я претегли. Моя е на Тефал, беше към 170 лв, Технополис (или Техномаркет...бъркам ги). Опитвах да меря сладкиша преди и след кърмене - пълна глупост. Тя мръдне малко и ми дава отклонение 20-30-40 гр. Е то това е достатъчно за да се объркам. Меря я редовно, но ей така, за мен си ( качва адски бързо! ). А когато бебето е гладно - разбира се и още как !
Аз съм против храненето на поискване...Другарувам си с една мама, която храни така - е няма такъв цирк! Бебето се храни кажи-речи на всеки час, като изяжда супер малко. На АМ е, на 4 месеца, момичето постоянно готви млека и после ги хвърля повече от половината. Ужас е, нито можеш да излезеш някъде спокойно, нито да го оставиш да го гледа някой...много е трудно.
За болките - моите бяха абсолютно търпими, но след 12 часа ми бяха омръзнали
Изморих се просто. Но аз не стигнах до слизане на бебето и до разкритие, та не знам за по-нататък. Иначе при мен прегледите за разкритие бяха неприятни, но не и болезнени.
Весело довечера момичета!!! И внимавайте с алкохолеца!!!