0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #640 -: Декември 28, 2010, 17:09:00 pm »
Надеж честита радост! Леки оставащи месеци  :cheerleader: :dance2: :cheerleader:
Бебо 79 ние с тебе май сме с най едрите госпожици  :lol: Моето бебче върви с три седмици напред и вече сме 3400кг - с дълъг бедър  :lol: каза док. Днес на прегледа се установи че имам разкритие...1см. и се притестих...макар че док каза че и до термин мога да изкарам с това разкритие...Според мен бебчето ще избърза май...
Криска радвам се че вървите добре и скоро ще сте си в къщи  :bighug:
Честито и на Мелани за сбъднатата мечта!
*
« Отговор #641 -: Декември 28, 2010, 17:10:21 pm »
Ники,няма определен период ,когато да започнеш приемът на витамини.Аз до скоро карах без синтетика-само на пресни плодове и зеленчуци+магнезии.Сега вече пия Биозин мама,а тези,които са ти предписали са хубави витамини.
 Честита дъщеричка на Мелани!
Добре дошла на Надеж,лека бременност!

*
« Отговор #642 -: Декември 28, 2010, 17:24:18 pm »
Честито Надежче! Толкова се радвам за теб! Урааааа! Най-сетне! Ще следя темичката! Пиши на скайпа да разкажеш как си :)

*
« Отговор #643 -: Декември 28, 2010, 17:27:48 pm »
Честито Мелани, да е жива и здрава Елица и много да ви радва!
Надеж, честито и лека бременност!
Ники, аз не съм пила витамини. Сигридов не им е фен.
« Отговор #644 -: Декември 28, 2010, 17:34:12 pm »
ООООООООО Надеж, най-прекрасната новина си ми ти и твоята поява тук! Лека и безпроблемно бременност и здраво бебе на финала!
В Бг ли си?
[/url][/url]
*
« Отговор #645 -: Декември 28, 2010, 17:40:51 pm »
Надеж добре дошла! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!
« Отговор #646 -: Декември 28, 2010, 18:18:08 pm »
Добре дошла на Надеж и честито на Мелани! Момичета благодаря Ви за стиснатите палци и за отговорите. Сега се прибирам и да се отчета, че днес всичко беше ОК с тоновете на бебо...записът изглежда добре. Пулсът е 140. Не знам вчера какво е станало и защо така ми казаха ЖК-то, но днес д-р Цолова (във Фемина) каза , че и записът от вчера никак не бил лош.Абе...важното е че всичко е наред и днес ще поспя :lol: :lol: :lol:
Инке Тинке, да при Дяволов съм ,но той никога , нищо не обяснява, т.е. не никога, но когато всичко е наред си мълчи....то какво да каже човека. :lol: Въпреки всичко се чувствам спокойна при него, той ми вдъхна най-много доверие...надявам се и на раждането да е с мен и всичко да е наред.
« Отговор #647 -: Декември 28, 2010, 18:52:57 pm »
Благодаря ви момичета, че толкова се радвате за мен  :bighug: :bighug: :bighug: Мислех че вече сте ме забравили, аз леко се покрих, ама то нямаше и какво да пиша... но пък ви четях редовно  :D
Да, Вени, в Бг съм си, в Младост  :lol: Може да се видим само да не се пързаля толкова  8O Кошмарно е навън  :(
Мелани, честито и от мен, да разсте жива и здрава  :balk_7:
Ники, аз първата бременност пих Пренатал витамини и ми ставаше много зле от тях  :? , за другите незнам.
Вайалет, браво за хубавите тонове  :balk_46:

хубава вечер, момичета  :D

*
« Отговор #648 -: Декември 28, 2010, 19:10:38 pm »
Как ще те забравим бе Надеж./бивш щъркелан като нас :wink:/...аз наистина много се радвам на тази новина,браво :D
Виолет,радвам се за хубавите новини-140 си е в норма :bighug:
Ники и аз витамините ги почнах в твоите седмици и сега ги спрях,пиех "О,мами" и ми беше добре
« Последна редакция: Декември 28, 2010, 19:13:26 pm от moniks_s »

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #649 -: Декември 28, 2010, 19:26:33 pm »
Надеж, добре дошла при нас. Леки оставащи месеца и здраво бебче около термин.
Мелани, честито! Да ви е жива и здрава малката адашка. :wink:
« Отговор #650 -: Декември 28, 2010, 19:29:38 pm »
Да, Вени, в Бг съм си, в Младост  :lol: Може да се видим само да не се пързаля толкова  8O Кошмарно е навън  :(
Пази се сега, като се размръзне ще се видим. Аз миналата година на размръзнато се изтърсих, затова пази сега апартамента :D
[/url][/url]
*
« Отговор #651 -: Декември 28, 2010, 20:59:01 pm »
Надеж, добре дошла  :D и лека бременност!

Мелани, честито! Да ви е жива и здрава дъщеричката!

*
« Отговор #652 -: Декември 28, 2010, 21:07:04 pm »
Първо Весели празници на всички :)!
Позагубих се, но ви чета.
Стискайте палци, в четвъртък съм на преглед при лекаря който ще ме изражда. Така и не си намерих лекар в София и сега съм в Плевен при нашите. Тревожа се какво ще кажат тук за намалелите води, а и нали сме по-дребни.
« Последна редакция: Декември 28, 2010, 21:09:00 pm от Smaraidi »

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #653 -: Декември 28, 2010, 21:19:48 pm »
Мелани, честита ти дъщеря, да сте живи и здрави!
Надеж, лека бременност и много хубави емоции

Смарайди, стискам палци.

за се бях покрила, щото ми беше много "сварено", уж само настинска, ама то нос, глава, гърло, чувстваш се като парцал. и не можеш да спиш нощем, ама сега се предполага да съм по-добре, макар, че то никога не знаеш как ще се събудиш на другия ден.

като ви слушам за прегледите, аз съм чак средата на януари и хем съм ок, щото вече го усещам да рита и тн, хем ми е мъчно, че не сме се виждали толкова време.

на някой случвало ли му се е да сваля килограми във втория триместър, бях качила 3, после още 2, сега съм -2. странна работа. не мога да кажа, че не ям.
по въпроса с витамините, на мен ми казаха, че ако искам да ги пия - аз настоях, щото в англия слънце през лятото няма, какво остава зимата и се притеснявах за витам Д-то, но да ги пия 1  месец, после да почивам и така. ако се храниш добре би трябвало да си ок, но пък едва ли ще навредят.

да се отчета, пристигна ми двд-то с пилатес за бременни, доста е по-трудно отколкото изглежда, щото иска да мислиш какво правиш, но мисля, че са много добри упражнения, така че ако някой се чуди, аз лично препоръчвам, сега остава и да го правя повече от веднъж седмицата и ще съм супер, но наистина разтяга и не боли гръб след това.

доскоро и дано отпуснат ледовете при вас

« Отговор #654 -: Декември 28, 2010, 21:40:53 pm »
ПРивет, момичета,

Смарайди,  :goodluck: Жбрул, чакаме хубави вести  :D

Аз да се оплача, че нещо не ми върви на организация, въпреки че отрано започнах. Още не съм избрала лекар за раждане, който и да ме следи освен ЖК, т.е. няма на кой да разчитам да се обадя за нещо, а и да ме познава от по-рано преди раждане. А ходих и на отворени врати да видя и болница, защото и двете неща са от значение за избора.. Добре, че не ми се е налагало нещо спешно, а и ходих по ФМ и ехокардиография през това време, но вече е крайно време  :x Много си мислех за Токуда, а и Илиев ми хареса от отворените врати, но мои близки лекари бяха много категорични да не ходя там.. :?
Другата опция е МД при Дяволов най-вероятно /въпреки че май много време ще мине докато си запиша час при него/ Освен това незнам дали знаете - МД имат нов ценоразпис от съвсем скоро, има го в нета, но някои точки са абсолютно нови и не мога да разбера задължителни ли са.
Предполагам, че всички имате различни мнения по въпроса, но исках да споделя чуденето си, ако някой има друга информация..
*
« Отговор #655 -: Декември 28, 2010, 22:15:24 pm »
Привет  :D

Нашето момче е 1,5кг, Доки каза че е идеален,съвсем в норми и си отговаря на седмиците - на мен пак лекичък ми се вижда и това си е  :lol: Не знам какви са тези мои залитания да раждам "слонче", все ме е страх, че няма да стане 3 кила поне...някакви такива идиотии ме тресат. Огледахме го подробно - сърце, клапи, пикочен мехур, мозък...всичко каквото трябва там, премерен отвсЕкъде, кръвоток и сърдечен ритъм - перфектни. Шийката е почти 3 см., според Доки е чудесно това /аз хабер си нямам/. Накрая му се порадвах и на 4Д-то за 10-ина минути  :D Мнго красиво човеченце със сладко носле и има бузи /нашето гардже най-рошаво де, мнооо ясно  :lol:/ Следваща среща с бебо - чак на 14.01. догодина.

Най-накрая си направих и "коремчести снимки" и уж ги качих успешно при албумите, ама не е изключено и нещо да съм оплескала  :oops:

Май ми е време поне да се замисля какъв багаж ще ми трябва за болницата. За мен - ясно. Лаптоп, телефон, зарядни, мобилен нет, няколко парцала и козметика. За бебето обаче - нямам идея какво ще е нужно, може би оттам ще ми кажат, или си има задължителни неща навсякъде?

Витамините аз специално ги почнах още като разбрах, че съм бременна и взех че ги спрях някъде в 4-я месец понеже ми писна от 100 вида хапчета в един момент, а нали и Биозин мама пия... Та в общи линии ги пих, когато най-малко ми трябваха, а сега като са ми по-необходими не ги пия.  :lol: Може и пак да ги почна.

Амиии това е от мен засега, хубава вечер на всички!  :D
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #656 -: Декември 28, 2010, 22:19:55 pm »
хииххиххиихх Жбрулчеее,малеее ма много скромно коремче имаш ти ,бравооо :))).
 Аз пък за разлика от тебе си мисля изобщо дали ще има дрехи дет да станат на нашето сладко бебчесто кюфтенцее  :lol: :lol: :lol: :lol:,и ако тръгне по нормален начин аз как ще да оцелея оххоохохох  8O 8O 8O 8O ей така ще съм ихаааааааа.
 Мелани честито,живи и здрави да сте :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #657 -: Декември 28, 2010, 22:44:02 pm »
Жбрулка,не можах да ти намеря албума...Дай ,моля линкче
*
« Отговор #658 -: Декември 28, 2010, 23:07:37 pm »
хахха Маймун, стига бе!!! Аз точно да се зарадвам, че имам вече истинско коремче и ти скромно било. Не ме отчайвай така... :lol: Ти нали си планово секцио бе? Какво естествено да тръгне...ако тръгне пък - тичаш в болницата да режат овреме, то за час няма да родиш я. ;)

Дидон, не може линк в темата, на ЛС ти пратих. Иначе албумът си е там /да не повярваш, че чукча като мен е успял от раз да го качи/  :D
« Последна редакция: Декември 28, 2010, 23:16:00 pm от Jbrul »
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
« Отговор #659 -: Декември 28, 2010, 23:55:23 pm »
Надеж добре дошла!Желая ти ляка и безпроблемна бременност!
Честито на мама Мелани!Да ти е жива и здрава дъщеричката ти!
Jbrul имаш прекрасно коремче :wink:Ти през колко време ходиш при доки,че аз съм веднаж месечно и си мисля дали да не зачестя вижданията ни?
И аз най-накрая качих две снимки в албумчето!Съвсем пресни са! :)