Мелани, честита ти дъщеря, да сте живи и здрави!
Надеж, лека бременност и много хубави емоции
Смарайди, стискам палци.
за се бях покрила, щото ми беше много "сварено", уж само настинска, ама то нос, глава, гърло, чувстваш се като парцал. и не можеш да спиш нощем, ама сега се предполага да съм по-добре, макар, че то никога не знаеш как ще се събудиш на другия ден.
като ви слушам за прегледите, аз съм чак средата на януари и хем съм ок, щото вече го усещам да рита и тн, хем ми е мъчно, че не сме се виждали толкова време.
на някой случвало ли му се е да сваля килограми във втория триместър, бях качила 3, после още 2, сега съм -2. странна работа. не мога да кажа, че не ям.
по въпроса с витамините, на мен ми казаха, че ако искам да ги пия - аз настоях, щото в англия слънце през лятото няма, какво остава зимата и се притеснявах за витам Д-то, но да ги пия 1 месец, после да почивам и така. ако се храниш добре би трябвало да си ок, но пък едва ли ще навредят.
да се отчета, пристигна ми двд-то с пилатес за бременни, доста е по-трудно отколкото изглежда, щото иска да мислиш какво правиш, но мисля, че са много добри упражнения, така че ако някой се чуди, аз лично препоръчвам, сега остава и да го правя повече от веднъж седмицата и ще съм супер, но наистина разтяга и не боли гръб след това.
доскоро и дано отпуснат ледовете при вас