Добро утро.
Добре дошла на
Надеж - леки и безпроблемни оставащи месеци!
Не се тревожи наистина, че бебето засега се развива седмица напред, те не нарастват равномерно и моето беше така - една напред, две напред, после точно си отговаря на седмиците, после пък "изостава", после пак напред...всичко си е в реда на нещата.
За по-къса пъпна връв за първи път чувам и не мога да взема отношение
Правилно си решила да се консултираш и с друг лекар, винаги е добре да имаш още едно мнение, че и две даже. Аз в твоите седмици търчах на УЗ всяка седмица, само така ми беше спокойно, пък преди 12-а ГС съм стигала и до две посещения на ден при различни лекари
Тя "бременната лудост" не прощава, ама е разбираема и симпатична.
Ние днес сме на преглед. Много съм нетърпелива, за първи път се случва да не съм го виждала дребния цял месец, обикновено през две седмици го гледаме... Сега пък ще ми е по-интересно, надявам се да е пораснал доста, че нали все ми се вижда дребен на мен - нищо че си отговаря на седмиците.
Аааа и да се похваля, че най-накрая и аз съм качила прилични килограми, почти 8!!! Не виждам къде точно са се лепнали, ама кантара не лъже и сега вече съм споко, че "и аз съм като хората" и нормалните бременни
Хубав ден засега от мен!