0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #520 -: Декември 23, 2010, 22:26:55 pm »
Криска... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
моите момченца и те стискат палци за твоите принцески, да знаеш :wink:
всичко ще бъде наред :wink:
« Отговор #521 -: Декември 23, 2010, 22:32:35 pm »
Аз определено смятам, че бебетата си имат предпочитания и чувства още в нас, дори бих казала, че проявяват характер и винаги намират начин да си кажат ако нещо не им харесва. Аз моето започнах да различавам около 6 месец. Когато нещо му харесва подритванията и потупванията са леки и закачливи. Когато обаче нещо не му харесва - ритането е силно и неприятно. Реагирал ми е най-силно на миризми, които не ми харесваха и на мен, а явно и на него. Както и на силен шум. Особено буен е когато седна в неудобна поза и го притискам. Реагира всяка вечер щом мъжа ми си дойде от работа, явно обича гласа му и се радва, тогава почва да си играе.  :)
Честно казано, понякога ние си внушаваме разни неща до голяма степен. Викс, не е възможно бебето вътре да усеща миризми, но може да усеща че на теб ти става неприятно. Четох, че най-активни са вечер, каето се потвърждава и при мен, въпреки че е много различно при всеки. Силен шум най-вече се усеща от тях, но може да ги прави както по-тихи, така и по-неспокойни. Абе въобще това е най-голямата тайна, не е толкова елементарно- ако се интересувате има теми за пренаталното общуване, ние малко говорихме и на йогата за това. Едно е сигурно, сега се формират черти, които остават за цял живот.

Криска, при теб дано това да е за последно и да мине по вода !!
*
« Отговор #522 -: Декември 23, 2010, 22:56:43 pm »
Kriska  osi_9 :crossfingers:
*
« Отговор #523 -: Декември 23, 2010, 23:15:24 pm »
Криси, стискаме палци да минава леко и безпроблемно! osi_9
Щастливо посрещане на празниците в уголемен състав!  tree2a
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #524 -: Декември 23, 2010, 23:22:16 pm »
prosalzihte me! Obichkam si vi i znam che ne sam sama!
*
« Отговор #525 -: Декември 24, 2010, 02:59:00 am »
Криси, хич не си сама, на този прекрасен ден се надявам и ти да имаш една прекрасна среща с бебетата ти. да сте много щастливи и усмихнати заедно. пиши ни как си, да пуснем палците :) и да почнем да пращаме други работи :)

късмет от мен
« Отговор #526 -: Декември 24, 2010, 06:55:40 am »
Ифи, добре дошла с тази прекрасна новина! Пожелавам ти много лека бременност и много леко раждане на финала.
Крис, успех мила! Вярвам, че всичко ще мине гладко и спокойно.
Маймунче, успокой се и всичко ще тръгне точно по план. Точно както ти си го искала и представяла.

Днес ще бъде един чуден ден!
Весели празници момичета!
 mc101

От днес излизам в моите 45 дни и ще бъда доста по-активна от колкото преди, че то работа и форум са трудна работа.
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #527 -: Декември 24, 2010, 07:06:16 am »
Весело посрещане на празниците!
Криска стискам палци, с теб сме мила, всичко ще е наред.
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*
« Отговор #528 -: Декември 24, 2010, 08:37:06 am »
Криска, имаш и моите  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Успех!

« Отговор #529 -: Декември 24, 2010, 08:48:41 am »
Весело посрещане на празниците мили Дами.Аз нямам хич никакво настроение за тях,но искрено се надявам да ми дойде че то иначе кел файда че е велик ден или коледа  :?.
 Крисинка ,ще трепна цял ден в очакване на хубава новинка,няма да спирам да мисля за теб и за красотитеее  :lol:.Успех мила ми приятелко  :balk_21:.
 Сами аз пък бях чела че бебетата усещат миризмите който и ние.....но според мене няма нищо сигурно в тези теотий само бебета си знаят баш какво могат и не иххихххихии.
 Кремчеее абе то така душата,ама вече и аз незнам какво искам хаахахахах е те тва е най лошото  :lol:.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #530 -: Декември 24, 2010, 09:10:20 am »
Снощи  към 2-3 часа ставайки до тоалетна имах зацапване ....
Дано тази Коледа остане щастлива за мен.

Понеже  няма връзка с д-р Сигридов , звъннах на спешния в Клиника Малиннов.
Д-р Стаменов каза ,че няма нищо притеснително , щом е само зацапване,и щом преди няколко дни съм била на преглед и нещата са били ок. А и като чу , че кашлям  , каза че е от това .Вчера  и предната вечер много кашлях  , но  снощи не съм.

Да започна  но шпа 3*2 , да спра фраксипарина , да наблягам на сиропа за  гърло.Засега не включи  Утрогестан -каза да се обадя    , според това как са нещата.

Аз що ли мислех ,че  ще трябва  и утрогестан , понеже на предишен преглед д-р Сигридов каза ,че плацентата е много ниско разположена и при напрягане има вероятност да прокървя , но да не се шашкам  и му се обадя да  включим утрогестан, ако се случи.

Чудя се има ли смисъл да ходя да ме видят  нашите   провинциални"специалисти"  тук , или да си лежа   и не мърдам.

« Последна редакция: Декември 24, 2010, 09:28:34 am от nimika »

*
« Отговор #531 -: Декември 24, 2010, 09:49:04 am »
Здравейте
Първо много стиснати палци за Криска! Всичко ще мине като по вода, а следобед нова тема в честито!
Добре дошла на Ифи, от мен леки и приятни оставащи седмици до финала!
Вчера бях на поредната консултация (че се пада и последна) за момента нещата при нас са под контрол. Сдобих се с контракции, доста, но безболезнени. За всеки случай в дневното меню влиза и магнезий. Малко се затруднявам приема на магнезии и желязо 2х1, но с една аларма мисля, че ще оправя проблема. С мъничето всичко е наред. Пуснах микробиология. Другата седмица трябва да си взема болничния и от 13.01 ще съм на запис на тонове всяка седмица. За сега прогнозите са за нормално раждане.
Единственото, от което се оплаквам е пустата настинка. Борим се с прополки, чайчета и капки за нос, но кашлям доста сериозно. Ако до понеделник не съм се оправила напълно пак ще ходя до лекарката.
Това е при нас за момента.
Пожелавам ви ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ!

« Отговор #532 -: Декември 24, 2010, 09:54:44 am »
Момичета ,
весело посрещане на празниците!!

На Криска стиснати палци,всичко ще е наред ,мила! :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #533 -: Декември 24, 2010, 10:00:45 am »
Криска, стиснати палци  yahoo_17! Чакаме чудесни новини  :D
« Отговор #534 -: Декември 24, 2010, 10:03:33 am »
Снощи  към 2-3 часа ставайки до тоалетна имах зацапване ....
Дано тази Коледа остане щастлива за мен.
Чудя се има ли смисъл да ходя да ме видят  нашите   провинциални"специалисти"  тук , или да си лежа   и не мърдам.

аз в същата седмица имах зацапване....не исках да вдигам аларма и да бягам до болницата, предпочетох да си полежа и всичко си отмина, след 3 дена видях си бебките и всичко беше наред с тях :wink:
увеличих си утрогестана и си пих но-шпа.......а моя док пак съвсем на мнение че утрогестана хич не ми трябва и да съм го махала,защото вече с нищо не ми помагал и даже ако имам зацапване пак.....да си лежа мирно и кротко и нищо да не пия :D
явно много мрази хапове нашия док :D

при мен от сутринта едно страшно растройство....уж нищо по различно не съм яла вчера :ask:,ама иначе нищо не ме боли....нито стомаха нито нищо, дали просто организма ми решил ей така да се поразчисти преди голямото коледно папкане :D :hungry:

п.п. пуснах снимките и на моето шкембенце, който иска да ма види  :D
« Последна редакция: Декември 24, 2010, 10:05:58 am от marigri »
*
« Отговор #535 -: Декември 24, 2010, 10:17:45 am »
Здравейте и от мен! :D
Включвам се и аз със стиснати палчета за Криска! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Очакваме прекрасни новини! :wink:
Нимика, и моята плацента е ниско разположена. Док. ме предупреди за евентуално прокървяване, но до ден днешен - не съм го имала! Дано и да нямям. Всичко си е до организъм. Слушай си док., и не се уповавай на кварталните лекари!
Ние с бебо сме ОК! :wink: Борихме отново Кандида, а сега и настинка, но всичко си минава! :D
Весели празници! :D

В коледната свята нощ, когато хиляди ангели сътворяват вълшебства,
Ви пожелавам Бог да благослови мечтите Ви и да ги претвори в дните Ви !
Желание едно си намислете, с Господ Вие го споделете!
И вярвайте, че по Коледа в нощта се случват чудеса !
Годината, която се задава с шепи радост да раздава!
Да бъде мирна, плодовита и за вас да е честита !

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #536 -: Декември 24, 2010, 10:40:19 am »
Не съм от най-прекрасната тема /но се надявам скоро да бъда/ :)
Включвам се за да предам и моите стиснати палци за Криска и да й пожелая една прекрасна среща с двете й принцеси!
Не мога да се сетя за по-добър коледен подарък!
« Последна редакция: Декември 24, 2010, 11:00:39 am от ivetod »
« Отговор #537 -: Декември 24, 2010, 10:42:15 am »
Стойката за ваничка я пуснах заради цената, че някой коментираше (по мои спомени) доста по-високи цени от тази, която виждам на линка. Не ползвам такава и не знам дали е удобна. Нямах предвид, че не може да се намери из българските магазини.

нимика, спокойно, малко по-рано от твоите седмици и аз имах зацапване, даже си беше доста червено. Имах една напрегната среща с колеги, тук в София, и от ангажименти пропуснах да си сложа утрогестана цяло денонощие. На следващия ден резултатът беше на лице. Сигридов видя леко отлепване на плацентата близо до цервикалния канал, но каза, че не е опасно, просто да почивам повече и да НЕ си забравям утрогестана. После го спирахме по схема, за да не се получи отново кървене.

Криска, стискам палци и аз!

Момичета, желая ви прекрасни Коледни празници! Целувки!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #538 -: Декември 24, 2010, 10:48:50 am »
Здравейте момичета!Между печката и мивката се включвам,че не мога да Ви пропусна!
Най-вече  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:за Криска и двете и съкровища!Ще чакаме новини!
На всички мами Весели празници и много здрави бебенца! :grouphug:  mc101

*
« Отговор #539 -: Декември 24, 2010, 10:51:31 am »
Весело посрещане на празниците,момичета!Продължаваме да стискаме палци за Криска  и нейните принцески :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ivetod,силно вярвам,че скоро и ти ще пишеш в тази тема -вярвам  в чудесата :wink:!