0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 70
« Отговор #460 -: Декември 22, 2010, 18:31:31 pm »
Мънки...вярвай че всичко ще бъде наред :wink: :crossfingers:

ох, момичеата...моя мъж вчера си взе едни страхотни фъстъци, едни едри и солени и много вкусни,аз само ходя и им се точа по 1-2 си хапвам :oops:
я кажете, толкова ли сериозно.....че не трябва да се ядат :?
иначе други работи като разбрах че не трябва да се употребяват и край,с нищо не могат да ме съблазнят....нито алкохол,нито цигари.... :x
но тези фъстъци нещо ми се опъват много :oops:
« Отговор #461 -: Декември 22, 2010, 18:34:15 pm »
Оххх аз лично съм мн криво настроена срещу такива неща ,тва не трябва,онова не трябва и т.н сааа какви са тея неща с фъстъците незнам,а колко съм изялааааа,ама то ако се слушат всички ние на диета трябва да минем бреее  :lol:,има някой неща дето е хубаво да се ограничават,ама чак пък толкова не мисля  8O :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #462 -: Декември 22, 2010, 18:43:28 pm »
като почна от скариди..миди и какво ли още не, що така ни измъчват туй не може, онуй не може  :?
с риба да се внимава........ама то все любимите ми работи трябва да избягвам :o...
както много не обичах свинско,сега го проядох най накрая....и моя мъж доволен, покрай мен си намазва яко пържолките :D
 иначе за фъстъци четох че предизвикват алергии после при детето.... :?
*
« Отговор #463 -: Декември 22, 2010, 18:53:15 pm »
Здравейте!
Роси, честит ти син! Да ти е жив и здрав, и мноооого да радва и слуша!  :ballons:
Момичета, и ние има с какво да се похвалим. Моята кума днес следобед роди син, 3550 гр (малко дребничък  :lol: ) и двамата са добре.
marigri, за фъстъците единственото, което знам, че е притеснително за бременни е факта, че можело да предизвикат алергии при бебето и повечето били с ГМО. ОБАЧЕ нищо не ти пречи да си вземеш, ако се съобразяваш със всички забрани и препоръки, до месец ще си тръгнала към клиниката на четвърти километър  :wink: И аз съм против спартанската бременност, ясно е, че не става да се наядеш със сурово месо или яйца, но всичко си има граници.
Ей доживях и аз да си видя името в списъчето, може да сме от резервите все още, но сме се запътили право към главния списък!

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #464 -: Декември 22, 2010, 18:53:41 pm »
Записвам се при вас  :D Днес на десети ден от трансфер на бластоцист имам 816 чхг  8O на 03.01.2011 сме на преглед да се преброим.
« Отговор #465 -: Декември 22, 2010, 18:55:27 pm »
Бравооо Ифииииииии,толкова се радвам миличка,дано новините не спират да те радват цели 9 месецааааааааа  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #466 -: Декември 22, 2010, 18:59:28 pm »
Ифи,честито мила!Много се зарадвах :D!Леки и оставащи месеци до твоето чудо!

« Отговор #467 -: Декември 22, 2010, 19:06:24 pm »
Записвам се при вас  :D Днес на десети ден от трансфер на бластоцист имам 816 чхг  8O на 03.01.2011 сме на преглед да се преброим.

Честито!!!!!!!!  Твоето ЧХГ малко прилилича на моето :lol:,май ще има преброяване :D :bori_002: :bori_012:
*
« Отговор #468 -: Декември 22, 2010, 19:07:47 pm »
Ифи, изключително много се  радвам да те видя в най-хубавата тема  :P Аз ти предрекох близнаци, ама дали пък не са трички, а :lol:
Много целувки от мен  :P
*
« Отговор #469 -: Декември 22, 2010, 19:14:54 pm »
Записвам се при вас  :D Днес на десети ден от трансфер на бластоцист имам 816 чхг  8O на 03.01.2011 сме на преглед да се преброим.
Иффи , много се радвам мила! Честито!

Вики , много хубава датичка!  КОледен подарък , точно на Коледа! Стискам палци! Само да ти кажа , че секциото въобще не е страшно! Всичко си заслужава!
« Последна редакция: Декември 22, 2010, 19:18:32 pm от rossy * »
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #470 -: Декември 22, 2010, 19:15:20 pm »
Благодаря ви, за посрещането  :D  Тревогите май, тепърва започват  :wink: Да сме живи и здрави! Сега разбира се, почват питанките  :lol:
До кога се пие дехидрокортизона - много ме притеснява, но доки каза твърдо до 03.01 да не го спирам, бия си и клексан - всяка вечер по една инжекция, но тя не ме притеснява толкова  :D  

Виксънче, онзи час дето ми го записа, май няма да се наложи да го ползвам  :wink:
 :bighug: всички, с някои се знаем отдавна, а с някои, тепърва ще се запознаем  :D За мен е чест!
*
« Отговор #471 -: Декември 22, 2010, 19:25:02 pm »
Iffi.13, много се радвам да те видя в тази тема! Лека и спокойна бременност! :)
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #472 -: Декември 22, 2010, 19:28:21 pm »
Ифииии, браво мила!Честито и много лека и прекрасна бременност!  :bighug:
07.10.2009
« Отговор #473 -: Декември 22, 2010, 19:32:28 pm »
Иффииии, браво, честито! Прогестерон-мрогестерон, всичко е било ок ;) Много се радвам - спокойно и безпроблемна бременност!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #474 -: Декември 22, 2010, 19:35:17 pm »
 Ифи, при вас явно назначават дехидрокортизон, при нас е медрол. Та аз съм на медрол. В началото го пиех 2х1. От 9г.с. започнах да го намалявам - 1 седмица(10 дни) се пие сутрин по 1 таблетка, 1 седмица( 10 дни) се пие през ден(пак сутрин) и край. Най-късно се пие до 12 г.с., стига да няма някаква причина, поради която да се наложи по-дълъг прием на лекарството.
Бъди спокойна, когато отидеш на преглед ще ти обяснят всичко. Сега си пий назначените  лекарства и се радвай на бременността си  :P
*
« Отговор #475 -: Декември 22, 2010, 19:38:36 pm »

Честито иффии!!!Весела коледа ,щастлива нова година и най-вече лека и безпроблемна бременност.
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #476 -: Декември 22, 2010, 19:51:28 pm »
Благодаря на всички ви  :grouphug:
Мече, това което пиеш за потискане на имунитета ли е? Аз съм се насмела понеже, на листовката пише, че не се пие първите три месеца  :oops: и аз естествено реших, че е много вредно  :D Но щом доки, казва да се пие - ще слушкам и ще изпълнявам  :D
Сега ще се върна да ви изчета, да съм в час с темичката /няма да се излагаме, я   :wink: /
*
« Отговор #477 -: Декември 22, 2010, 20:16:09 pm »
Ех,че хубава вест....  :welcome:Ифи,и безпроблемни оставащи месеци :crossfingers:
Иси,дано вземе окончателно решение твоя доки  :D

Росси,много се радвам!Жив и здрав да Ви е сладура :flower: :party:

*
« Отговор #478 -: Декември 22, 2010, 20:22:18 pm »
Браво Ифи ,честито и лека бременност до термин ! С това чхг ме уби,аз на 17 ден бях с 470 :) Браво,дано всичко е наред.. :)

Вики,на теб не ти останало,бузите ми се зачервяват като си помисля как се чувстваш.. :) Това са най-вълнуващите дни от бременността(поне според мен),след като се роди нямах никакво време за вълнения,толкова бях спечена,като робокоп и изведнъж ми се появиха разни умения,ум да ти зайде... Простете за лиричните отклонения :) :oops:
« Последна редакция: Декември 22, 2010, 20:28:12 pm от Luba_ »
*
« Отговор #479 -: Декември 22, 2010, 21:24:04 pm »
Ифи, дехидрокортизонът  и медролът са кортикостероиди. Те имат противоалергично, противовъзпалително действие и понижават активността на имунната система.
Бъди спокойна, докторите си знаят работата.

п.п. листовките на лекарствата отдавна съм се отказала да ги чета  :lol: