Поличка, честит ти син, много се радвам като чувам, че раждането може да бъде леко и безпроблемно, дано като му е такъв старта да му е такъв и живота на Валери. Да сте живи и здрави
Чери, сигурно си била неописуемо щастлива да си я гушнеш най-накрая, сега ще ти дават ли да я виждаш по-често? дано скоро си я приберете в къщи.
вижте, по повод "спора" като цяло реда и пригледността са важно нещо, но аз като един чист потребител на сайта мога да кажа, че човек си избира 1-2 теми, в които да пише и да следи, а не ходи да търси по всички теми и подфоруми. а освен това, се "сближава" с хората в темата и търси точно тяхното мнение, а не само инфо за продукт или ритуал. за мен поне е по-важно, че с вас си пиша от 5 месеца, отколкото информация, за това си имам гугъл. надявам се не наливам масло в огъня, не бих искала това да се превърне в спор наистина, просто споделям, а пак за мен, това че пишете тук и след като сте родили е особено ценно, надявам се и другите така да продължат.
и сега да ви питам
тук в англия пак са писнали заради снега, но по важното, заради свинския грип. и настоятелно приканят бременните жени да се ваксинират. мен обаче много ме е шубе. имам фантазия, че след 15 години ще прочета във вестника, че е било голяма грешка и има невъзвратими последици за поколението деца, дето майките им са се ваксинирали. от друга страна, казват, че при бременните се получават тежки усложнения от грипа (което ме навежда на мисълта, че има и за бебето проблеми от грипа, де). моля ви ако някой е чел, знае нещо, говорил е с доктори да пише. аз ако намеря някакво допълнително инфо ще ви пиша също.
хубав ви ден