Честито на Роси, да ти е жив и здрав Марио и много да сте щастливи. бързо възстановяване и уютна коледа с бебето.
Елле, честити розови гащи, аз още крепа някаква надеждица, че и моите може да се окажат розови, но ще видим живот и здраве януари.
Дени, стискам палци за раждането (каквото и да е то), както разбира се и на всички от първия списък.
дидон, мерси за статиите
жбрул, аз мислех да се обаждам по магазините да видя те не могат ли да ми ги доставят, щото в сайта на be safe не видях форма за поръчка, само магизини, в които се продава, ако не ти е досадно, кажи от къде освен от и-бей, бих могла да си ги поръчам, би било голямо улеснение. но ако не ти се занимава, недей.
темата със съветите и "информираните мнения" е много мътна и кървава, но понякога нещата, които чувам от вас, направо надминават всякакви граници. изведнъж преставаш да си възрастен човек и всички решават, че трябва да ти дават ъкъл, щото ти си някакъв инкубатор, дето трябва да се настрои по най-добрия за тях начин. за сега на мен само ми мрънкат "да се пазя", което не е много ясно какво значи, освен да не правя това, което обикновено правя...