Привет в този пухкав сняг
Криска и аз да кажа - стискам палци малките бебки да си стоят в теб на топло още малко, да не бързат да излизат!
Добре дошли на новите попълнения
то при тоя списък на очакващите се мами тоя месец, ще се освободят доста места, така че се получава точно!!!
Ние сме добре, почиваме си, малчо рита и се намества, подозирам че вече му е доста тясно и неудобно, ноооо трябва да изчака още малко,
аз съм си го поръчала за Коледа
Кой питаше за чантата?! Аз моята също я стегнах, а даже имам да добавя някои неща - и ми се струва огромна.... дет се вика дано не ме върнат.
Иначе днес последно изпирам няколко пижамки и това е, всичко съм купила, изпрала, изгладила и подредила, преди малко стерилизирах две шишета и бибата, хем исках да видя как работи стерилизатора и така
горда и спокойна
сега остава да чакам.
Да ви се похваля, моята дружка най-после роди вчера в 14ч!!!
Казвам най-после щото го преноси младежа 9 дни, и всички си мислехме (включително и докторите) че ще е някое бебе гигант, бяха и казали около 3800, а то излезе една мръвка 2750гр 49 см. Бая се е помъчила милата и накрая са го извадили със секцио, но са добре и двамата
С риск да ми се смеете, ще ви попитам нещо.
Вчера си купих протектор за матрак непромукаем, ама не за бебето
- а за мен, не знам защо съм се притеснила че може да ми изтекат водите през нощта и да омажа спалнята, а ни е съвсем нова и матрака е на има няма 2-3 месеца... та реших, че по добре да инвестирам в протектор, вместо в нов матрак... И всичко това защото няколко познати споделиха за подобни ситуации през нощта и аз... Много ли съм откачила според вас?!