здравейте,
Криска, браво, че те изписват, стискам палци да ти е добре в къщи и да си изкараш приятни празници и до пълен термин.
Чери, дано да наддаде бързо девойката и да си я вземеш в къщи! много стиснати палци, не се притеснявай да ни се оплакваш тука, нищо че все ти викаме горе главата, няма начин да не ти е криво, но се надявам да мине бързо и както и другите, а и ти казваш, важното е, че бебето е добре. лошото е че те пускат само по веднъж при нея, сигурно щеше да ти е по-спокойно ако можеше да си седиш при нея повечко, но такива са.
аз не знам дали ви казах, мъжа ми го оперираха от простата в понеделник, та и аз вися в едни болници, но всичко е наред и се надявам утре да се прибере в къщи да се гледаме.
май Жбрул беше си купила държачи за колани от е-бей. можеш ли да ми кажеш по какво ги търсиш, че не знам как англичаните му казват на държач за колан. ако не е Жбрул, моля да ме извини който беше писал за това.
аз днес си поръчах двд с пилатес упражнения, че това с болките в гърба не ми харесва хич, някой да е ползвал такива?
пп по повод виното - тук казват, че 1-2 чаши вино на седмица няма никакъв проблем. то не за друго, а защото бебетата не можели да го преработват, но освен да им стане малко замаяно, едва ли нещо друго ще им се случи
аз съм на бяло, щото не ми понася миризмата на повечето червени вина и танина (това откак съм бременна, иначе преди нищо против нямах, да не си помислите
) но много ми се пийва бейлис, ама ме е шубе, щото нали е на основа уиски. може за нова година едно малко, ма то за кой зъб по-напред
пак се улях, извинете