0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Календари и картички на Сдружение "Зачатие"
« Отговор #80 -: Декември 22, 2010, 18:56:14 pm »
Аз не искам да ставам нахална , но нали не сте ме забравили ? :wink:Кога щеше да пътува някой към В.Търново?

:)Ако става въпрос за мен, вече се прибрах във Варна, минавайки през Търново. Никой не ми беше писал, че иска да му оставя календари, инъче с удоволствие бих го направила:)
« Отговор #81 -: Декември 22, 2010, 21:23:20 pm »
Аз не искам да ставам нахална , но нали не сте ме забравили ? :wink:Кога щеше да пътува някой към В.Търново?

:)Ако става въпрос за мен, вече се прибрах във Варна, минавайки през Търново. Никой не ми беше писал, че иска да му оставя календари, инъче с удоволствие бих го направила:)
Ами помня че някой беше казал , че като минава през Търново ще остави поръчаните , но не знаех че съм само аз оттук  :oops: Както и да е явно е трябвало да ти пиша.Нищо.Живот и здраве другата година ще знам как се действа!
*
« Отговор #82 -: Декември 22, 2010, 22:16:09 pm »
Евита, пиши на мецани адрес и ще си получиш календара, както ти е обяснила по-горе.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #83 -: Декември 22, 2010, 23:23:17 pm »

Ами помня че някой беше казал , че като минава през Търново ще остави поръчаните , но не знаех че съм само аз оттук  :oops: Както и да е явно е трябвало да ти пиша.Нищо.Живот и здраве другата година ще знам как се действа!
Нее, по принцип се действа както Мецани и Стефи са ти казали. Понеже ходих до София и си мислех да улесня изпращането ама сме се разминали:)
« Отговор #84 -: Декември 23, 2010, 12:17:22 pm »
Евита, пиши на мецани адрес и ще си получиш календара, както ти е обяснила по-горе.
Сигурно не довиждам , но къде ми е обяснила Мецани?...Явно предпразнично съм заспич  :lol: :lol: :lol:
« Отговор #85 -: Декември 23, 2010, 12:31:20 pm »
Аз вече получих календарите си вчера, взех ги от Лиско .
Много са красиви, с много настроение :)
Благодаря за организацията на всички!

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #86 -: Декември 23, 2010, 12:32:58 pm »
извинете ме но днес ме изписаха от болницата и не знаех за темата на кого мога да пиша адрес да ми прати 2 календара бях записана в темата за бройката  :wink:
*
« Отговор #87 -: Декември 23, 2010, 12:33:08 pm »
Евита, никой няма да пътува към В.Търново.
Щом преведеш пари по банковата сметка, ми пиши на лични и ще ти изпратим календара  :)
Ето.
*
« Отговор #88 -: Декември 23, 2010, 12:36:15 pm »
Картичките за варненки са изпратени на Лиско  :)
*
« Отговор #89 -: Декември 23, 2010, 12:36:39 pm »
Евита, никой няма да пътува към В.Търново.
Щом преведеш пари по банковата сметка, ми пиши на лични и ще ти изпратим календара  :)

моля, заповядай :wink:
« Отговор #90 -: Декември 23, 2010, 14:50:36 pm »
Дава ми невалиден IBAN , при положение че изпращам тук :
"Сдружение Зачатие
Банкова сметка: ПИБ - клон Витоша
IBAN - BG10 FINV 9150 10BG N0JD TK
BIC - FINVBGSF
основание "Дарение К"" и никъде не пише буквата О , а използвам 0-нулата !!! 8O

Пфууу сега ми го прие ама не ми дава да платя , явно в понеделник ще ходя на място в банката и тогава ще ви пиша !
Благодаря!
Сметката не е бюджетна нали ?
« Последна редакция: Декември 23, 2010, 14:58:31 pm от evita1717 »
*
« Отговор #91 -: Декември 23, 2010, 15:17:21 pm »
Не, обикновена разплащателна сметка :)