0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #960 -: Септември 27, 2011, 14:34:54 pm »
А кога трябва да ти дойде? Засичала ли си овулация? Около 11ти ден от Овулацията може да си пуснеш кръвен тест.

« Отговор #961 -: Септември 27, 2011, 14:48:51 pm »
[/color ]трябва да ми дойде на 08.Окт.
да засичала съм О фоликула се пукна около 17 часа на 23.септември.доказано с фоликометрия.Праяихме сърчица през следващите 36 часа :pleasantry:(това е един от любимите ми моменти-сърчица по график)
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #962 -: Септември 27, 2011, 15:00:34 pm »
Да, много е рано дори за кръвен тест... Въоръжи се с търпение и дано симптомите се увеличат  :wink:

*
« Отговор #963 -: Септември 27, 2011, 17:48:32 pm »
здрабеите на вси4ки,току 6то се регистрирах и искам да споделя с вас.от три години правим опити за бебе,но все о6те сме в о4акване на наи-голямата ни радост.преди 2 години имах един(+)тест,тоест сигурно изкупих тестовете в аптеката за6тото не можех да повярвам 4е е така,но за съжаление тази радост бе6е само за 10 дни,4увствахме се много зле,а сега сяка6 4увствам 4е отново  е така,не сам сигурна дали мога да ги нарека симптоми,за това 6те споделя с вас.миналия ми МЦ беше на 29,08-04,09,много стабилно кравотечение.овулацията ми би трябвала да е била на 11,09-12,09,сега трябваше да ми доиде на 24,09 попринцип съм със много болезнен М.но този път нямам никакви болки,само 4е по4ти през цялия изминал период от миналия Ц,много ме боляха гардите и бяха страшно напрегнати,а зърната ми неможех да ги докосвам,сега ве4е не са така напрегнати.а МЦ се появи като зацапване на 25,09 и до днес е едно цапашто кафяво и без  болки.мисълта ми е дали има някаква вероятност да съм бременна???
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #964 -: Септември 27, 2011, 18:00:42 pm »
здрабеите на вси4ки,току 6то се регистрирах и искам да споделя с вас.от три години правим опити за бебе,но все о6те сме в о4акване на наи-голямата ни радост.преди 2 години имах един(+)тест,тоест сигурно изкупих тестовете в аптеката за6тото не можех да повярвам 4е е така,но за съжаление тази радост бе6е само за 10 дни,4увствахме се много зле,а сега сяка6 4увствам 4е отново  е така,не сам сигурна дали мога да ги нарека симптоми,за това 6те споделя с вас.миналия ми МЦ беше на 29,08-04,09,много стабилно кравотечение.овулацията ми би трябвала да е била на 11,09-12,09,сега трябваше да ми доиде на 24,09 попринцип съм със много болезнен М.но този път нямам никакви болки,само 4е по4ти през цялия изминал период от миналия Ц,много ме боляха гардите и бяха страшно напрегнати,а зърната ми неможех да ги докосвам,сега ве4е не са така напрегнати.а МЦ се появи като зацапване на 25,09 и до днес е едно цапашто кафяво и без  болки.мисълта ми е дали има някаква вероятност да съм бременна???
Слуънчицееее това което съобщаваш  звучи много бременно :youwoman: :bfp:....бягай на аптеката за тест,и ни зарадвай
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #965 -: Септември 28, 2011, 09:31:18 am »
имам още 7 дена да си задавам въпроса дали съм бременна и после ще знам отговора
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #966 -: Септември 28, 2011, 14:24:16 pm »
да и на мен ми се стори 4е звучи така,но за съжаление вчера вечерта ми доиде....  :balk_145:сега отново ще чакаме дръгия  месец с вяра,че ще се случи...
« Отговор #967 -: Септември 28, 2011, 14:27:23 pm »
Поли 123....съжалявам,че вещарата  :witch: :witch: е дошла....каквото и да кажа ще прозвучи нагласено,сигурно другия месец ще стане-аз така си давам кураж
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #968 -: Септември 28, 2011, 15:07:28 pm »
да даи боже,и аз така си казвам всеки месец.....
« Отговор #969 -: Септември 28, 2011, 15:59:41 pm »
Здравейте момичета! Имам нужда от помощ, защото ще се побъркам. Знам, че всико, което ще кажа, може да е плод на желанието ми за бебче, но...имам нужда да споделя  :oops:
Датата на последното ми МЦ беше на 3.09, продължителността на цикъла ми е 28 дни, мога да кажа, че е редовен. От две седмици усещам следните неща: умора, ленивост, мързел  :oops: (аз съм работохилк и шило, не стоя на едно място), а напоследък така ми се лежи....и така ме мързи..; напегнати и тежки гърди (вчера мъжа ми леко ги пипна, а аз имах чувството, че менгеме ги притиска), придърпване в областта около пъпа и яйчниците и най-странното - преди две вечери хапнах от любимата ми пилешка сума и вечерта така ми се гадеше, че не успях да заспя; от време на време усещам лека, тъпа болка в кръста, по-точно около опашната кост (  :ask:). Преди няколко дни видях леко зацапване на салфетката с бледорозов цвят, беше много малко.. Нямам никакъв апетит. Когато не хапна нищо в рамките на 2-3 часа ми прималавя. Ям колкото да не припадна. Ходя често по малка нужда (но аз пия по 2 литра и това едва ли значи нещо).
Извинявам се за тъпите въпроси, но съм притеснена и развалнувана, но да чакам ли МЦ или да правя тест? По план-график трябва да ми дойде на 30.09, което си е скоро...
Благодаря ви и се извинявам отново  :oops:
« Последна редакция: Септември 28, 2011, 16:02:33 pm от karmen-kosara »
*
« Отговор #970 -: Септември 28, 2011, 17:43:18 pm »
karmen-kosara, всичко, което описваш може да са симптоми на бременност, а може и да не са. Аз, например, се чувствам така преди М. Изчакай си датата и си направи тест. Дано да е положителен  :)
« Отговор #971 -: Септември 28, 2011, 19:55:21 pm »
karmen-kosara, всичко, което описваш може да са симптоми на бременност, а може и да не са. Аз, например, се чувствам така преди М. Изчакай си датата и си направи тест. Дано да е положителен  :)

Дано да има повод за празнуване. Но различното сега е, че нямам апетит, а винаги преди МЦ съм като вълк - избиваме на тестени и сладки неща. Стискайте палци :wink:
« Отговор #972 -: Септември 29, 2011, 04:27:03 am »
Слуънчицееее това което съобщаваш  звучи много бременно :youwoman: :bfp:....бягай на аптеката за тест,и ни зарадвай
   Poli123,преди 1г и 6мес,аз също бях бременна,за съжаление се наложи да направя аборт,понеже около мен беше пълна суматоха,скандали и размирици(благодарение на жена,която вместо да си гледа тежко болния съпруг,реши че иска да стане любовница на годеника ми(тя иначе вече си имаше един любовник ама май не й беше достатъчен),както и да е....тя можеше да бъде майка на годеника ми....скарах се много лошо със свекъва ми и в нервите си почнах да получавам ужасно болезнени спазми в третия месец от бремеността си.....изходът беше...овладяване на положението с риск за физическо и психическо увреждане на плода или спонтанен аборт в напреднала бременност...и така за да стане нито едното направих аборт.Болката,която изпитвах психическа и физическа беше неописуема,не го пожелавам и на най-злия си враг,след още 6 месеца на психическо възстановяване и разплитане на интригите се захванахме пак с бебеправене,но уви вече 10 месеца нищо.Една жена преди време ми каза(жена от друг град с която се чувам само по телефона),че ще си направим бебето извън България,сега обмисляме пътуване и дано стане(а ако наистина тогава стане...Боже,що за медиум ще е тя).Обмислям да отида и до Краище,където има един невероятен Ходжа(казва се дядо Исмаил-прочете в нета има много положителни мнения за него,вкл. и мойто).Аз съм християнка,но мимичета понякога не вси4ко е медицина...понякога имаме нужда от молитва и силна вяра!целувки на всички Ви..и хайде вече да почнем да се хвалим с + тестчета :bfp: :bighug:
« Отговор #973 -: Септември 29, 2011, 08:24:05 am »
karmen-kosara, Напраши си кръвен тест за бременност... Той ще отчете :) Успех!

« Отговор #974 -: Септември 29, 2011, 09:42:02 am »
Добро утро момичета! Ще изчакам датата на МЦ и да видя дали ще ме нагости (дано не  :crossfingers:) и ще си направя теста. Благодаря ви за подкрепата! Ако не бяхте вие....щях да съм сдала багажа  :lol:
« Отговор #975 -: Септември 29, 2011, 09:46:32 am »
Добро утро момичета! Ще изчакам датата на МЦ и да видя дали ще ме нагости (дано не  :crossfingers:) и ще си направя теста. Благодаря ви за подкрепата! Ако не бяхте вие....щях да съм сдала багажа  :lol:

Малко спам, но да кажа - няма как да не се е получило при толкова любовна графика. Много късмет ти желая!

« Отговор #976 -: Септември 29, 2011, 12:14:32 pm »
karmen-kosara Ииии на мен много бременно ми звучи всичко....  мисля , че ако си направиш тест шуър чек  днес , ще отчете вярно . Късмет и стискам палци да ни зарадваш yahoo_17 yahoo_17 :crossfingers:  а , и да не забравиш да пишеш какво е станало  :balk_173:
« Отговор #977 -: Септември 29, 2011, 12:25:30 pm »
Всички чакамеа с нетърпение....
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #978 -: Септември 29, 2011, 12:31:27 pm »
Ох, момичета! Злато сте  :youwoman:
До вчера нямах абсолютно никакъв апетит, храних се по принуда. А от тази сутрин съм като изтървана - глад! Но като хапна, усещам леко повдигане, но е леко  :ask: Днес имам запек ...
Обичам ви!
*
« Отговор #979 -: Септември 29, 2011, 16:46:55 pm »
за съжаление винаги ще има такива злобни хора които да вредят на  другите.                   
пожелавам ти  :bfp: от сърце