0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #940 -: Септември 19, 2011, 12:08:22 pm »
slan4ogled, изказването ти е абсолютно несериозно и не е фактически обосновано...
Ами различните организми може да не са 'фактически обосновани', какво да правим сега. Мен след кратко закъснение все пак ми дойде. Но гърдите ми останаха подути и болезнени, апетит за трима и пишкам на кръгъл час - събуждам се за тоалетна нощем.
Ако лекарите, дето уж са чели достатъчно знаеха какво, как и кога се случва в телата ни нямаше да ходим на прегледи, камо ли да ни привикват всеки ден, месец след месец. В крайна сметка аз на това, което съм прочела в интернет ли да вярвам или на собствените си усещания? Ако в интернет календарчето пише, че ми е дошло на друга дата, трябва ли да вярвам на прочетеното в него? Или на себе си и показаното от организма ми?
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #941 -: Септември 19, 2011, 12:19:59 pm »
Колкото и да са различни организмите - да си говорим за тест за бременност на 11- и или 15-и ден от цикъла е меко казано смешно! Но явно е безсмислено да спорим.
« Отговор #942 -: Септември 19, 2011, 12:55:15 pm »
Колкото и да са различни организмите - да си говорим за тест за бременност на 11- и или 15-и ден от цикъла е меко казано смешно! Но явно е безсмислено да спорим.

:youwoman:    :good_post:

« Отговор #943 -: Септември 19, 2011, 14:39:19 pm »
На всички искам да кажа само едно: На всяка жена овулацията е по различно време,може да я имаш дори веднага след цикъл.Но както казвате няма защо да спорим ако бяхте чели щяхте да знаете че всеки организъм е различен.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #944 -: Септември 19, 2011, 14:41:13 pm »
 :jump12:
« Отговор #945 -: Септември 19, 2011, 14:46:26 pm »
И Благодаря на всички други в този форум които се опитват да помогнат с каквото могат защото все пак е това целта на всички както и положителният резултат от теста за бременност.....УСПЕХ на всички...
*
« Отговор #946 -: Септември 19, 2011, 15:09:44 pm »
На всички искам да кажа само едно: На всяка жена овулацията е по различно време,може да я имаш дори веднага след цикъл.Но както казвате няма защо да спорим ако бяхте чели щяхте да знаете че всеки организъм е различен.

Настояваш и натъртваш, че всяка жена овулира по различно време и това е вярно. Но пропускаш един важен факт: всяка жена овулира горе-долу все по това различно време в рамките на всеки свой цикъл, плюс-минус броени дни.

За себе си каза, че имаш цикъл от около 30 дни. Е как тогава овулацията ти ще е веднага след менструацията и лутеалната ти фаза ще е повече от 20 дни?

Лутеалната фаза е константна по дължина при всяка жена, макар и да трае различно при различни жени. Дори овулацията да подрани или да се забави с няколко дни, това може да промени продължителността на цикъла като цяло, но нова менструация настъпва след постоянния брой дни на лутеалната фаза.
« Отговор #947 -: Септември 19, 2011, 16:12:40 pm »
Здравейте  :D
на 16,09, ми дойде М вървя ми до 17,09 но на 18 само ме зацапа 2 пъти,а днес само на обяд.Въпроса ми е колко дни да считам този месец М ?   :?
Знам че не съм бременна понеже се пазим и това не може да е
« Отговор #948 -: Септември 19, 2011, 16:27:02 pm »
Здравейте момичета!

Имам нужда от вашата помощ  :( Когато се прави вагинален преглед с ехограф (надявам се да не бъркам апарата  :wink:) виждат ли се яйчниците? Имам нещо в предвид.

Благодаря ви предварително!
Въпреки че не съм се включвала от доста време следя форума и съм 'в клуба на бебеправещите' вече 6 мес. Относно въпроса ти, по мой опит - яйчниците се виждат, но и не съвсем. При мен единия яйчник ми е отстранен при операция на киста, което беше преди доста години и до скоро това което знаех че са оставили част от него. Лекарката ми при която ходя от 2-3г. обаче на вагинален ехограф каза че не вижда яйчникова тъкан и най-вероятно целия яйчник е отстранен, но каза че може и просто да не се вижда /т.е. не може 100% да каже че нямам/, което отговаря на въпроса ти. В по-долен пост, където си писала че има черно петно - при мен пак преди доста години  такова петно беше киста, която слава богу се махна с хапчета само. Дано нямаш проблем и да е това което искаш osi_9
« Отговор #949 -: Септември 19, 2011, 16:44:12 pm »
Здравейте момичета!

Имам нужда от вашата помощ  :( Когато се прави вагинален преглед с ехограф (надявам се да не бъркам апарата  :wink:) виждат ли се яйчниците? Имам нещо в предвид.

Благодаря ви предварително!
В по-долен пост, където си писала че има черно петно - при мен пак преди доста години  такова петно беше киста, която слава богу се махна с хапчета само. Дано нямаш проблем и да е това което искаш osi_9
8O Благодаря ти за отговора! Слава Богу, не е киста, защото тя щеше да каже - нали ще вземе пари за процедурата  :D Поне така си мисля. В края на месеца съм пак на лекар.
*
« Отговор #950 -: Септември 19, 2011, 18:05:03 pm »
но нова менструация настъпва след постоянния брой дни на лутеалната фаза.
Или не настъпва  :wink:. Така де, аз имам поне две приятелки, забременели точно след/по време на цикъл. Това не е толкова странно, по-странно е да си правиш тест за бременност, когато е неособено вероятно да излезе положителен. Обаче пък в тази тема сигурна съм сме се събрали всякакви лудетини, правещи си тестове по всяко време с една-едничка надежда. Дори аз, която отдавна съм намразила тестовете си правя по никое време понякога. Това поне нека ни е простено.
*
« Отговор #951 -: Септември 19, 2011, 18:11:42 pm »
Абе аз си правих такъв ранен тест, след като с идването на менструацията не ми отшумяваха симптомите миналия месец. Би могъл да покаже 'цветна' бременност, така си мисля аз. Сега ако и на четвъртия ден от цикъла ми не ми спаднат гърдите и да изчезнат другите неща, пак ще направя + ще пусна хормони. Нещо става с организма ми, и ако не е прекрасна новината поне да започна да търся други причини. От два месеца и нещо гърдите ми само растат и растат... и много болят. Смених два номера сутиени, отпускам презрамки непрекъснато... Не казвам, че съм бременна, просто нещо става.
*
« Отговор #952 -: Септември 19, 2011, 18:50:04 pm »
но нова менструация настъпва след постоянния брой дни на лутеалната фаза.
Или не настъпва  :wink:... Обаче пък в тази тема сигурна съм сме се събрали всякакви лудетини, правещи си тестове по всяко време с една-едничка надежда. Дори аз, която отдавна съм намразила тестовете си правя по никое време понякога. Това поне нека ни е простено.

То лошо няма - нито да виждате отрицателни тестове по никое време, нито да питате дали сте бременни само по симптоми, без да следите овулация и без дори да сте правили тест.

Но тогава не очаквайте смислени отговори с полезна информация. Ако искате просто лаф да става, направете отделна тема "Правя секс - дано съм бременна".
« Последна редакция: Септември 19, 2011, 18:59:58 pm от цигу »
*
« Отговор #953 -: Септември 19, 2011, 22:23:39 pm »
цигу, фенка съм ти ...  8)

*
« Отговор #954 -: Септември 19, 2011, 22:26:33 pm »
"Но тогава не очаквайте смислени отговори с полезна информация. Ако искате просто лаф да става, направете отделна тема "Правя секс - дано съм бременна".

:youwoman: Не се сдържах  :lol: :lol:
Извинявам се за спама
« Последна редакция: Септември 19, 2011, 23:08:03 pm от jolie16 »

« Отговор #955 -: Септември 19, 2011, 22:46:12 pm »
Здравейте момичета,не съм писала може би от седмица,но както и да е!Цикълът мина и замина и почваме пак с опитите,утре съм на лекар,за да видим кога горе доло е овулацията ми(последният път,когато я засичах ми е на 11 ден от началото на цикъла,които е на 30 дни с продължителност 7дни).Тук казвам едно голяяяямоо НО,всичките ми приятелки ми завиждат за цикъла,тъй като ми е толкова слаб през цялото време,че както се казва...мога да си изкарам целия цикъл с една обикновена превръзка  :lol: ...иии така,успех на всички момичета и дано много много бързичко всички да се радваме на бременност,аз се надявам вече 10 месеца и аййййде дано тоя месец да си направя един страхотен подарък за рождения ден  :oops:  :balk_2:  до скоро,целувки!
*
« Отговор #956 -: Септември 27, 2011, 00:57:07 am »
6mat4ica и ние ще стискаме палци за подаръка , че то от това по хубав подарък няма .Успех и дано ни зарадваш. :bighug:
« Отговор #957 -: Септември 27, 2011, 14:02:21 pm »
Лошо ми е и имам свръх развито обоняние :dogrun:,направо съм като куче следотърсач,гърдите ми са тежки и много чувствителни в областта на ореолите,НО ако трябва да гледам реално на нещата това може да е просто едно обикновено неразположение с мноооого преувеличени симптоми.Лекуващия  доки ми каза ,че тест мога да направя най-рано на 05.Окт osi_7 osi_7
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #958 -: Септември 27, 2011, 14:17:10 pm »
Аз съм с тест за 2ри октомври и знам какво ти е  :D Ръцете ме сърбят да го направя по-рано, но знам че няма смисъл... Затова се успокой и дано на 5ти е  :bfp:

« Отговор #959 -: Септември 27, 2011, 14:32:53 pm »
сигурна съм,че и твоя и моя ще са мнооого положителни osi_1
Николай е на 2г.4м.5д.