0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #920 -: Септември 17, 2011, 17:06:44 pm »
Здравейте момичета!

Имам нужда от вашата помощ  :( Когато се прави вагинален преглед с ехограф (надявам се да не бъркам апарата  :wink:) виждат ли се яйчниците? Имам нещо в предвид.

Благодаря ви предварително!
« Отговор #921 -: Септември 17, 2011, 17:13:25 pm »
Да цикъла ми е на 30 дни
« Отговор #922 -: Септември 17, 2011, 17:15:00 pm »
Здравейте момичета!

Имам нужда от вашата помощ  :( Когато се прави вагинален преглед с ехограф (надявам се да не бъркам апарата  :wink:) виждат ли се яйчниците? Имам нещо в предвид.

Благодаря ви предварително!
Да виждат се!
« Отговор #923 -: Септември 17, 2011, 17:17:16 pm »
Да цикъла ми е на 30 дни
Значи ли това че теста не греши и че не е рано да покаге положителен резултат?Ако е така пожелавам на всички ви такива резултати през новата седмица :D
*
« Отговор #924 -: Септември 17, 2011, 17:17:43 pm »
Значи, на горе долу 7-ми ден след овулацията имаш положителни тестчета...направо не мога да повярвам,че е отчело толкова рано..Не ме разбирай погрешно,не те упреквам за нищо.
Кога ти дойде за последно ?Щом цикъла ти е 30 дни и трябва да ти дойде на 24,значи ти е дошло някъде на 26-ти август,така ли?

« Отговор #925 -: Септември 17, 2011, 17:19:47 pm »
Значи, на горе долу 7-ми ден след овулацията имаш положителни тестчета...направо не мога да повярвам,че е отчело толкова рано..Не ме разбирай погрешно,не те упреквам за нищо.
Кога ти дойде за последно ?Щом цикъла ти е 30 дни и трябва да ти дойде на 24,значи ти е дошло някъде на 26-ти август,така ли?
На 24 август
« Отговор #926 -: Септември 17, 2011, 17:22:38 pm »
Да виждат се![/quote]

Благодаря ти! Питам, защото от приблизително десет дена имам болки в ниско в корема, които са придружени с какда го опиша ... придърпване. Ходих при моята гинеколожка. Направи ми прегледа. Екрана гледахме заедно, но видях само едно тъмно петно в дясно, друго аналогично не. Затова питам дали се виждат яйчниците. Попитах я какво е това, тя нищо не ми отговори. Ще изчакам още малко и пак ще отида на лекар, може би при друг  :ask:
*
« Отговор #927 -: Септември 17, 2011, 17:24:24 pm »
Вале,сигурно си много притеснена наистина,особено след мисед...така че,щом не ти се чака до 29 , мисля,че е най-добре да пуснеш един кръвен тест в понеделник или вторник..
Много късмет и дано имаш повод за радост !Стискам палци ! :goodluck:

« Отговор #928 -: Септември 17, 2011, 17:26:18 pm »
Вале,сигурно си много притеснена наистина,особено след мисед...така че,щом не ти се чака до 29 , мисля,че е най-добре да пуснеш един кръвен тест в понеделник или вторник..
Много късмет и дано имаш повод за радост !Стискам палци ! :goodluck:
Благодаря ви много за помоща
« Отговор #929 -: Септември 17, 2011, 17:27:21 pm »
Да виждат се!

Благодаря ти! Питам, защото от приблизително десет дена имам болки в ниско в корема, които са придружени с какда го опиша ... придърпване. Ходих при моята гинеколожка. Направи ми прегледа. Екрана гледахме заедно, но видях само едно тъмно петно в дясно, друго аналогично не. Затова питам дали се виждат яйчниците. Попитах я какво е това, тя нищо не ми отговори. Ще изчакам още малко и пак ще отида на лекар, може би при друг  :ask:
[/quote]Отиди при Д-р Богданова от Тина Киркова много е добра
« Отговор #930 -: Септември 17, 2011, 17:28:43 pm »
Валя, благодаря ти!
Дано тя поне оправдае усещанията ми  :(
« Отговор #931 -: Септември 17, 2011, 17:31:16 pm »
Валя, благодаря ти!
         Искаш ли телефон на нея?
« Отговор #932 -: Септември 19, 2011, 08:38:30 am »
Валя, благодаря ти!
 Искаш ли телефон на нея?

Добро утро!
Не, нямам телефона й, но си мислех, че чичо Гугъл ще ми помогне да го намеря  :D
Дали е рано за тестче  :)
« Отговор #933 -: Септември 19, 2011, 10:02:26 am »
Ами незнам колко ти закъснява на мен сравнително рано разбирам по тестовете,правила съм и тест преди закъснение и ми е показвал положителен .УСПЕХ и пиши какво става :D
« Отговор #934 -: Септември 19, 2011, 11:15:20 am »
Ами незнам колко ти закъснява на мен сравнително рано разбирам по тестовете,правила съм и тест преди закъснение и ми е показвал положителен .УСПЕХ и пиши какво става :D

Привет! Трябва да ми дойде най-рано на 29-ти 09.2011, но от десетина дни имам ПМС, отпаднало ми е, спими се постоянно, имам странни усещания в корема, супер спокойна съм (което не е присъщо за мен, защото съм работохолик и кибритлия). Та си мисля да се пробвам с теста да видим дали Жоро ще е невинен  :D
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #935 -: Септември 19, 2011, 11:19:58 am »
Момичета, какви са тези тестове 10 дена преди цикъл 8O? Те овулациите ви я минали, я не. Почетете малко.
« Отговор #936 -: Септември 19, 2011, 11:29:47 am »
Момичета, какви са тези тестове 10 дена преди цикъл 8O? Те овулациите ви я минали, я не. Почетете малко.
Във връзска с овулацията ще ти разкажа един случай с моя приятелка: тя има заболяване на хипофизата и пие хапчета, за да се отделя определен хормон, с една дума няма овулация. МЦ й идва отвреме-навреме. И в момента е щастливо бременна в 4-я месеца. Както каза лекарката "Чудо на природата!"
За овулацията и зачеването съм чела достатъчно и смея да твърдя, че познавам тялото си и всяка промяна е усещам. Например, ако пътувам извън града, ми се променя МЦ.  :wink:
« Отговор #937 -: Септември 19, 2011, 11:40:23 am »
Здравейте,
и аз си задавам този въпрос "Дали съм бременна"
Искам да споделя моя случай.Опитваме се да си направим бебче.Трябваше да ми дойде на 16-17 септември. Дойде ми късно вечерта на 18.09.Повече от седмица преди това имах доста осезаемо придърпване в яйчниците, постоянно ми се спи, главоболие. Цикълът ми в момента е по-различен от нормалния- по- малко е течението.Абе общо взето чувствам се доста различно. Снощи правих тест-беше отрицателен. Казах на мъжа ми, а той ми каза че според него съм бременна защото имам различен "вкус".
Дайте някъкъв съвет и дали някой е имал същите неща
*
« Отговор #938 -: Септември 19, 2011, 11:45:08 am »
slan4ogled, изказването ти е абсолютно несериозно и не е фактически обосновано - на някой, някога, някъде... При положение, че очакваш меструалния си цикъл на 29 Септември - при теб момента на имплантация дори не се е случил все още.
Същото се отнася и за valentina todorova.
Не се вкарвайте в излишни филми и разходи - изчакайте си деня на цикъла и тогава започвайте с тестовете.

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #939 -: Септември 19, 2011, 11:51:10 am »
 :good_post: Дано постовете ни провокират момичетата да почетат малко кога и какво се случва в собствените им тела.