0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #860 -: Септември 12, 2011, 11:02:25 am »
Здравейте и аз имам питане..защото съм много объркана вече,
а и не знам дали не е рано за тест..
За последно ми дойде на 15 август..и се очертаваше да ми дойде
на 11-12септември,но не това ме притеснява..
Притеснява ме БТ,която на 10ти беше паднала рязко на 36.45 ,
а на 11ти пак се беше качила на 36.8.
И нямам никакви симптоми,даже и гърдите не ме болят..
Ще ви дам и линк към графиката ми само някой да каже как става.
*
« Отговор #861 -: Септември 12, 2011, 12:13:16 pm »
dyanas, няма нищо притеснително, ако не ти дойде до 3-4 дни направи тест.
При мен всички симптоми вече отминаха и нямам място за очакване. Пак правих несъвместими с бр неща, след което всякакви симптоми спряха, очаквам си 17-ти и това е  :?. Спи ми се, яде ми се, и гърдите малко ме болят, но за мен всичко това е в реда на нещата - нищо по-различно от всеки месец последните две години. А, и пишкам често, но пък се наливам с течности, сякаш съм на ол инклузив  :D.
« Отговор #862 -: Септември 12, 2011, 13:59:30 pm »
Това,което ме обърква и тревожи и БТ..един ден висока на другия още по-висока после..ниска ,после пак висока..Само да ми дойде и мисля повече изобщо да не се занимавам с нея..
« Отговор #863 -: Септември 12, 2011, 14:52:11 pm »
Я по-добре не мисли за това, остави я тая Т още сега, надявам се да не ти дойде поне 9 месеца!!!
*
« Отговор #864 -: Септември 12, 2011, 15:28:28 pm »
Това,което ме обърква и тревожи и БТ..един ден висока на другия още по-висока после..ниска ,после пак висока..Само да ми дойде и мисля повече изобщо да не се занимавам с нея..
Да, така е. Колкото повече (се) измерваме и се вглеждаме в себе си толкова повече стават чуденките и въпросите. Особено, когато нещо ти се случва за пръв път... и никой не може да ти каже дали е нормално за теб, за твоят организъм, предвид конкретните обстоятелства и прочие... Пожелания и от мен за спокойно изчакване да минат още няколко дни и да стане ясно дали основната цел е постигната... а бт дали, защо, как - все тая. Пожелавам ти бебенце!
« Отговор #865 -: Септември 12, 2011, 22:09:56 pm »
Направих тест-отрицателен.1ви ден от закъснението...Има ли варянт още в организма да не се е натрупал хормона на бременноста и да не е отчело правилно?
« Отговор #866 -: Септември 13, 2011, 08:46:09 am »
на мен при първата ми бременност ми отчете с един месец трябваше да ми дойде на 25.09 аз на 01.10 направих тест не отчете и после на 10.10 пак не отчете аз си го усещах много явно и към 20.10 ми отчете дано при теб да е така както желаеш
    Научих преди всичко,че за да бъдеш щастлив,трябва да си бил и нещастен.Без чиракуване,без болка,щастието е нетрайно.Любовта,която трае три години е любов,която не е изкачвала планини и не е потъвала на дъното,а е паднала на готово от небето.Любовта е трайна само,когато всеки от двамата знае нейната цена и по-добре да си е платил предварително,инак има опасност да трябва да урежда сметката след това.Ние не сме подготвени за щастието,защото не сме привикнали с нещастието.Ние сме възпитани в преклонение на удобството.Трябва да знаеш кой си и какво обичаш.Трябва сам да си завършен,за да можеш да преживееш една недовършена история. 
   Фредерик Бегбеде   " Любовта трае три години "
« Отговор #867 -: Септември 13, 2011, 09:50:59 am »
на мен при първата ми бременност ми отчете с един месец трябваше да ми дойде на 25.09 аз на 01.10 направих тест не отчете и после на 10.10 пак не отчете аз си го усещах много явно и към 20.10 ми отчете дано при теб да е така както желаеш

Моля се на Господ при мен да е така след отрицателния тест днес.

*
« Отговор #868 -: Септември 13, 2011, 11:21:41 am »
Направих тест-отрицателен.1ви ден от закъснението...
И аз направих - отрицателен. 4 дни преди закъснението, но това не ми попречи да ми стане много криво. Чудя се дали да не поръчам пре-сиийд  :?. За всеки случай.
« Отговор #869 -: Септември 13, 2011, 12:06:48 pm »
Ами аз с тази БТ 36.8 и отрицателен тест,чудя се дали има смисъл да направя след няколко дни още един или просто да си дочакам МЦ.
« Отговор #870 -: Септември 13, 2011, 12:09:12 pm »
dyanas  колко дни ти остават до МЦ на мен 7 с БТ ми е 36.9
    Научих преди всичко,че за да бъдеш щастлив,трябва да си бил и нещастен.Без чиракуване,без болка,щастието е нетрайно.Любовта,която трае три години е любов,която не е изкачвала планини и не е потъвала на дъното,а е паднала на готово от небето.Любовта е трайна само,когато всеки от двамата знае нейната цена и по-добре да си е платил предварително,инак има опасност да трябва да урежда сметката след това.Ние не сме подготвени за щастието,защото не сме привикнали с нещастието.Ние сме възпитани в преклонение на удобството.Трябва да знаеш кой си и какво обичаш.Трябва сам да си завършен,за да можеш да преживееш една недовършена история. 
« Отговор #871 -: Септември 13, 2011, 12:42:29 pm »
Ами последно ми дойде на 15 август..28-9 дни ми е та го чакам от вчера..
« Отговор #872 -: Септември 13, 2011, 12:52:29 pm »
Здравейте!
Нова съм във вашия форум  :D
С мъжа ми правихме секс в деня, в който ми свърци цикъла (дойде ми на 03/09/11г,) или на 08/09/11 г. От понеделник се чувствам леко отпусната, разсеяна, имам постоянно напрежение в гениталите и яйчниците. По принцип, така усещам овулацията си. Тест за овулация не съм си правила, защото вчера хапвах овесини ядки с кисело мляко и започна да ми се повдига  8O Днес сутринта си направих тест за бременност на Клиър тест-лента и това ме озадачи. Контролната лента беше ясна и до нея тест-лентата беше розова, но не по цялата дължина ясна, т.е. се виждаше няй-ясно в средата  :ask: Първо си помислих, че не съм го направила правилно и по указанията на производителя, после реших да изчакам да ми дойде лелката. Но нещо в мен ми подсказва да ви питам все пак  :oops:
Извинете ме за невежеството, но нетърпението си казва думата  :oops:
« Отговор #873 -: Септември 13, 2011, 12:56:57 pm »
В интерес на истината на мен трябва да ми дойде на 20-ти, обаче интересното е че телесната ми Т от 3-4 дена е 37.2-37.3 а се чувствам добре само ме боли глава имам симптомите но незнам кога да направя тест за да отчете ох дайте съвет , забравих да спомена болките като ПМС гърдите с вените който дори и моя мъж забеляза само  :bfp: това ми липсва  :( :( :( но дано и аз го видя тези дни успех на всички
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #874 -: Септември 13, 2011, 13:00:05 pm »
Правилно ли съм разбрала - правила си секс на 8.09. и тест за бременност на 13.09? Тоест тест за бременност на 11-и ден от началото на цикъла 8O?
« Последна редакция: Септември 13, 2011, 13:03:16 pm от gergana :-) »
« Отговор #875 -: Септември 13, 2011, 13:06:01 pm »
Правилно ли съм разбрала - правила си секс на 8.09. и тест за бременност на 13.09? Тоест тест за бременност на 11-и ден от началото на цикъла 8O?

Да, защото чувствам, че нещо не е наред. И тази седмица съм на лекар. Просто имам усещане, че нещо не е както трябва. Надявам се да не остана само с едното усещане  :(
« Отговор #876 -: Септември 13, 2011, 15:22:52 pm »

Да, защото чувствам, че нещо не е наред. И тази седмица съм на лекар. Просто имам усещане, че нещо не е както трябва. Надявам се да не остана само с едното усещане  :(
Ти дори и да чувстваш..теста нищо няма да покаже..рано е още..
« Отговор #877 -: Септември 13, 2011, 15:34:08 pm »
dyanas  а за мен какво ще кажеш??????
« Отговор #878 -: Септември 13, 2011, 15:45:04 pm »
До zver_merry
Ами теста се прави най-рано на първия ден от закъснението..Най-логично е..поне имаш причина да го направиш..Няма логика да се прави тест на 13тия ден..когато даже овулацията може да не е минала...
А иначе ти имаш висока БТ..Моята много рядко минава 37.00 да не кажа никога...36.8 максимално.
*
« Отговор #879 -: Септември 13, 2011, 16:08:52 pm »

Втора чертичка е възможно да се появи на теста, защото ти наближава овулацията, а не защото си бременна - и двата вида тестове отчитат един и същ хормон. Много несериозно отношение към собственото ти тяло.

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho