0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #840 -: Септември 07, 2011, 11:17:00 am »
Успех lili2011 ! Кога трябва да НЕ ти дойде?
17-ти, но си обяснявам ранните симптоми с ранна овулация.
« Отговор #841 -: Септември 07, 2011, 23:32:05 pm »
cvetenceto23, Можеш да си пуснеш един кръвен тест и ако е отрицателен отиди на лекар за да види от какво ти е закъснението. Ако е положителен изчакай седмица и пак на лекар за да види къде е раположена бременността :) Успех!
Благодаря за отговора!Според мен е хормонален дисбаланс,преди години имах проблем с цикъла и може би сега се връща с пълна сила.За всеки случай ,ако не ми дойде до другата седмица ше си направя още един тест и ще си взема направление за гинеколожката ми.Тъй или иначе ноември трябваше да ида на профилактичен преглед,така че ще подраня малко.Само че около година се бях успокоила ,че всичко е наред и сега ,ако пак се започне с изледванията и хаповете... Надеждата умира последна все пак.Успех на всички желая :)
*
« Отговор #842 -: Септември 08, 2011, 09:43:59 am »
Не е сигурно че проблема може да е хормонален, аз също имах проблеми от този род преди няколко години и след като получих аномалии в цикъла след като почнахме опитите бях сигурна че пак проблемите са се върнали, но уви след като направих изследвания нямаше нищо такова , дори бяха по хубави от последните които правих преди години.
« Отговор #843 -: Септември 09, 2011, 09:32:15 am »
Здравейте момичета,да споделя какво се случва с мен.Вече имам 7 дни закъснение и мислех другата седмица да отида на лекар,снощи,след работа, обаче ми се наложи да посетя Пирогов със болки вдясно и съмнение за апандесит.Хирурга ме изпрати на гинеколог,който потвърди бременноста(дори и снимка имам),а от силното вълнение забравих и да попитам от къде идват болките.И като за финал си тръгнах с болки и снимка на бебчо :D :D :D
*
« Отговор #844 -: Септември 09, 2011, 14:08:34 pm »
Тема за лафче: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=46613.0
Поздравителен форум: http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=43.0
Тема на бременните: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=46423.0

Моля да се ограничи спамът в тази тема. Излишните постове бяха изтрити.
« Отговор #845 -: Септември 09, 2011, 17:37:19 pm »
Здравейте, трябва да ми дойде на 12-ти септември. На 7-ми септември имах зацапване. Вчера и днес няма нищо. Възможно ли е зацапването да е от имплантирането?
« Отговор #846 -: Септември 10, 2011, 00:32:09 am »
Здравейте, трябва да ми дойде на 12-ти септември. На 7-ми септември имах зацапване. Вчера и днес няма нищо. Възможно ли е зацапването да е от имплантирането?
може да е,попринцип така би трябвало да се получава когато има имплантиране,но нз. Аз се опитвам да забременея вече 10 месеца и нищо,въпреки че почти всеки месец имам точно такова зацапване,дано да си бременна-искрено ти го пожелавам.Аз не успях да задържа первото си бебе,наложи се да направя аборт поради здравословни причини,свързани с плода,изчакахме 9 месеца да превъзмогнем психическата болка и ето ни пак на бойното поле.....но за момента нищо,очаквам да ми дойде на 12,също като теб tifani_84,дано не ни дойде,друго не знам какво да кажа
« Отговор #847 -: Септември 10, 2011, 09:09:55 am »
На мен за първи път ми се случва такова зацапване. Винаги след това следва менструация, а сега няма нищо. Дано да е станал бебчо! Ние опитваме от 11 месеца, никога досега не съм забременявала. Дано се сбъднат мечтите ни и на всички, които искат бебенце!
Дали е бременна?!(нормално)
« Отговор #848 -: Септември 10, 2011, 10:55:28 am »
Здравейте,
от 6 години се "трудим" за радост в семейството,последните 2 несполучливи(2 извън маточни с отстраняване на същата тръба).Така и тази година имаме положителен резултат,но не смеем да се зарадваме ,а само ни тресе нервата.
Въпроса ми е на 09.08.2011 и дойде(приблизително 28 дни цикъл),на 03.09 пуснахме чхг -3.44
-04.09 чхг-6.45
-07.09 чхг-27.20
-09.09 чхг-91.0
Доктора не вижда още сак,и двамата сме много притеснени заради предишните случаи !
Не са коментирали чхг,та въпроса  ми е дали според вас стойностите на чхг са нормални за датите?
« Отговор #849 -: Септември 10, 2011, 14:14:25 pm »
Здравейте  искам да попитам  и ако някои може да ми отговори ще ви бъда много благодарна!Закъсня ми 20дни дойде ми кафяво за 1 ден и спря.След това от 2седмици гардите са ми подути и плътни,4ъствам се като дрогирана и ми се спи по всяко време,което не е нормално за мен !Направих си 2теста,които бчха със 2бледа 4ерта,а другите 2бяха -!Ходих на лекар ,но ми кзаха да из4акам още 1 седмица и пак да на правч тест!Ако някои мойе да ме посаветва и се 4уствал като мен,нека да ми помогне с информация!А и лекарката каза 4е симтомите са може ли да бадат от хормоните?Благодаря ви !
« Отговор #850 -: Септември 10, 2011, 21:20:49 pm »
Здравейте  искам да попитам  и ако някои може да ми отговори ще ви бъда много благодарна!Закъсня ми 20дни дойде ми кафяво за 1 ден и спря.След това от 2седмици гардите са ми подути и плътни,4ъствам се като дрогирана и ми се спи по всяко време,което не е нормално за мен !Направих си 2теста,които бчха със 2бледа 4ерта,а другите 2бяха -!Ходих на лекар ,но ми кзаха да из4акам още 1 седмица и пак да на правч тест!Ако някои мойе да ме посаветва и се 4уствал като мен,нека да ми помогне с информация!А и лекарката каза 4е симтомите са може ли да бадат от хормоните?Благодаря ви !
Мисля,че си си чисто позабременяла :) дано е така,Дай Боже,всички скоро с бебоци! :bori_010: :bori_010:
« Отговор #851 -: Септември 10, 2011, 23:07:55 pm »
kamelia830831 Можеш да си пуснеш кръвен тест, той ще ти даде по- ясна представа. Стискам палци да е резултата който очакваш.  :D
popaay Нормално е да не се вижда още сак. Тук има калулатор за увеличаването на ЧХГ, но аз не съм спец в разчитането. До колкото сметнах си 5 седмици след ПРМ. Имай предвид че много си зависи колко дълъг е цикъла, дали има късна овулация и т.н. Стойностите в публикацията са насочващи. Дано всичко да е наред и да се радвате на бебче след 8 месеца  :goodluck:
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
« Отговор #852 -: Септември 11, 2011, 12:47:37 pm »
дано .Чул ви господ!
« Отговор #853 -: Септември 11, 2011, 20:49:26 pm »
Тази вечер ми дойде!   :witch: След 1 г. опити време ли е за изследвания? Аз съм на 27г. Бихте ли препоръчали добър доктор във В. Търново.
« Отговор #854 -: Септември 11, 2011, 23:11:30 pm »
здравейте драги съуфорумички
незнам дали съм точно за този форум но незнам вече към кой да се обърна!
четох какви ли не статии, форуми, мнения но така и неможах да си отговоря..  :(
първо всяка може да ми каже отиди на лекар- ще отговоря "немога" (в чужбина съм здравната карта ми е изтекла а и да я подновя трябва да чакам с месеци за да ме препратят на лекар за преглед), ще кажете направи тест е направих ама  :bfn:
първо да подчертая че с приятеля ми не сме правили опити за бебе защото сме още млади на 20 години съм а той на 23...но ако е рекъл бог да става каквото ще.
да ви разкажа накратко преди седмица ли някъде получих кафеникаво петно по гащичките, един ден закъснение, нямам ПМС само леки болки в гърдите..за това си знаех и че ще липсва менструацията, по време на секс левия яйчник ме боли а преди няколко дни 2 дена ме болеше, спие ми се, често ходя на тоалетна но това петно се получи преди седмица и мисля че е рано за "бременни" симптоми, като ям дори и малко и корема ми се подува, уморявам се мн лесно и нямам тонус за нищо нямам гадене или от миризми пушачка съм и това не ми пречи. не съм сигурна че съм бременна но тогава на какво се дължи?? та питам ако някой е с моите симптоми или знае нещо на драго сърце ще приема съвети. побърквам се все за това мисля и сънувам...  osi_1
и късмет на всички които искат да бъдат мами рано или късно Бог помага на всички  :bori_020:
« Отговор #855 -: Септември 11, 2011, 23:56:04 pm »
Тази вечер ми дойде!   :witch: След 1 г. опити време ли е за изследвания? Аз съм на 27г. Бихте ли препоръчали добър доктор във В. Търново.
И за мое съжаление и на мен ми дойде току що.....много сме жалнички с теб tiffani_84 !Айде дано другия месец.....живеем от месец за месец и когато ни дойде все си казваме "дано другия месец да стане",наистина ДАНО!  :(
« Отговор #856 -: Септември 12, 2011, 00:06:18 am »
здравейте драги съуфорумички
незнам дали съм точно за този форум но незнам вече към кой да се обърна!
четох какви ли не статии, форуми, мнения но така и неможах да си отговоря..  :(
първо всяка може да ми каже отиди на лекар- ще отговоря "немога" (в чужбина съм здравната карта ми е изтекла а и да я подновя трябва да чакам с месеци за да ме препратят на лекар за преглед), ще кажете направи тест е направих ама  :bfn:
първо да подчертая че с приятеля ми не сме правили опити за бебе защото сме още млади на 20 години съм а той на 23...но ако е рекъл бог да става каквото ще.
да ви разкажа накратко преди седмица ли някъде получих кафеникаво петно по гащичките, един ден закъснение, нямам ПМС само леки болки в гърдите..за това си знаех и че ще липсва менструацията, по време на секс левия яйчник ме боли а преди няколко дни 2 дена ме болеше, спие ми се, често ходя на тоалетна но това петно се получи преди седмица и мисля че е рано за "бременни" симптоми, като ям дори и малко и корема ми се подува, уморявам се мн лесно и нямам тонус за нищо нямам гадене или от миризми пушачка съм и това не ми пречи. не съм сигурна че съм бременна но тогава на какво се дължи?? та питам ако някой е с моите симптоми или знае нещо на драго сърце ще приема съвети. побърквам се все за това мисля и сънувам...  osi_1
и късмет на всички които искат да бъдат мами рано или късно Бог помага на всички  :bori_020:

Аз не мисля че си бременна,ако си....гардите би трябвало адски много да те болят и да почне поне мъничко да ти се гади от някои неща.Аз също имам кафеникаво течение преди да ми дойде..както и много от участничките във форума.Нз друго какво да ти кажа,ако искаш пробваи с тест за ранно откриване на бременност(вземи си няколко за всеки случай)и тест за резултат след закъснението на цикъла.Също искам да наблегна на това че ти най-вероятно си на бригада(студентска)....от климата знаеш ли как се променя цикъла????Когато аз бях на бригада ми идваше през 2 седмици,а на приятелката ми й дойде 1 път за почти 6 месеца,а тя нямаше никакви сексуални контакти.В много случаи климатът оказва огромно влияние в/у цикъла ни!
« Отговор #857 -: Септември 12, 2011, 00:17:49 am »
zdr 6matica, :) незнам и аз мисля така че ако имах нещо симптомите щяха да са по изразени но както се знае че всеки организъм е различен... :? знам ли? иначе не съм на бригада живея вече 1 год и няколко месеца тук незнам от климат ли е от смяна на време ли е вече незнам какво да мисля.. направих си "калкулатор на зачеване" в този сайт ей така и там показва че някъде на 24 авг. е станало "уж" и че сега ми е 18 ден...това още повече ме обърква...късмет ти желая мила не се отказвайте старанието и желанието ще ви доведе до целта :) [/b][/color]
« Отговор #858 -: Септември 12, 2011, 02:50:42 am »
zdr 6matica, :) незнам и аз мисля така че ако имах нещо симптомите щяха да са по изразени но както се знае че всеки организъм е различен... :? знам ли? иначе не съм на бригада живея вече 1 год и няколко месеца тук незнам от климат ли е от смяна на време ли е вече незнам какво да мисля.. направих си "калкулатор на зачеване" в този сайт ей така и там показва че някъде на 24 авг. е станало "уж" и че сега ми е 18 ден...това още повече ме обърква...късмет ти желая мила не се отказвайте старанието и желанието ще ви доведе до целта :) [/b][/color]
1-не знам от коя вълшебна шапка го измъкна,ама тоя котарак може да те съсипе от смях,ааадски е готин! :lol: :lol: :lol: и 2-за календара на сайта не мога да ти кажа-не съм го пробвала,ние толкова искаме бебе че "прави бебе" всеки ден...и на календари не вярвам,но виж за тези тестове за ранно откриване на бременност и си вземи за всеки случай и sure check,има го по цял свят.Аз съм го виждала и в UK и в US....пробваи и виж какво ще стане :hug:
« Отговор #859 -: Септември 12, 2011, 08:13:57 am »
Здр. Ми в интерес на истината тук няма sure chek или поне в тези аптеки където питах нямаше и пробвах някакъв медисмарт от швейцария бил незнам с точност и отчете една черта преди деня на М а и цените им варират около 15-20? тук  то цената няма значение но се чуда дали теста не е "куче марка".... Оххх с всеки изминал ден по объркана се чувствам...рано или късно чудото ще стане желая ви го от сърце мила :) само не губете надежда....