здравейте драги съуфорумички
незнам дали съм точно за този форум но незнам вече към кой да се обърна!
четох какви ли не статии, форуми, мнения но така и неможах да си отговоря..
първо всяка може да ми каже отиди на лекар- ще отговоря "немога" (в чужбина съм здравната карта ми е изтекла а и да я подновя трябва да чакам с месеци за да ме препратят на лекар за преглед), ще кажете направи тест е направих ама
първо да подчертая че с приятеля ми не сме правили опити за бебе защото сме още млади на 20 години съм а той на 23...но ако е рекъл бог да става каквото ще.
да ви разкажа накратко преди седмица ли някъде получих кафеникаво петно по гащичките, един ден закъснение, нямам ПМС само леки болки в гърдите..за това си знаех и че ще липсва менструацията, по време на секс левия яйчник ме боли а преди няколко дни 2 дена ме болеше, спие ми се, често ходя на тоалетна но това петно се получи преди седмица и мисля че е рано за "бременни" симптоми, като ям дори и малко и корема ми се подува, уморявам се мн лесно и нямам тонус за нищо нямам гадене или от миризми пушачка съм и това не ми пречи. не съм сигурна че съм бременна но тогава на какво се дължи?? та питам ако някой е с моите симптоми или знае нещо на драго сърце ще приема съвети. побърквам се все за това мисля и сънувам...
и късмет на всички които искат да бъдат мами рано или късно Бог помага на всички