0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #800 -: Август 26, 2011, 22:44:57 pm »
ivelinca , седмица преди цикъла и да има бременност няма как да я разбереш , хубаво е да изчакаш поне датата на Ц . Миналия месец при мен освен болките в гърдите нищо друго ми нямаше и теста ден преди цикъла ми отчете + резултат .Но за съжаление прокървих доста силно и вече нямаше бременност .Аз си го обяснявам с факта че на мен миналия месец ми беше първия в които започнахме опитите за бебе и бях толкова превъзбудена и амбицирана ,че доста се разочаровах накрая . Така че не мисли и аз и ти сме още съвсем рано в опитите си че да си вадим пребързани решения .Успех на теб , и пиши  какво става с теб  :)
« Отговор #801 -: Август 28, 2011, 10:07:17 am »
Здравейте! Не направих тест, но изчаках и след три дена, в които имах по няколко капки бледо розово течение, М си дойде точно на датата, на която трябваше. Сега чаквам да ми свърши и с нови надежди ще започнем "работа" по правене на бебе.
« Отговор #802 -: Август 30, 2011, 12:07:43 pm »
Здравейте,момичета,нека се представя-аз съм новак,но от доста време ви чета тайничко и благодарение на вас научих доста неща.Причината,поради която най-сетне се осмелих да пиша,е че от няколко дни направо ще откача и искам просто да чуя и вашето мнение.От няколко месеца правим опити за бебче и ....нищо  :( .На 7.08. беше последната М и след поредните опити,вече нямах търпение да проверя какъв е резултата,затова на 28 си купих Surecheck и за мое голямо учудване показа две чертички,едната мн бледа,че чак реших,че ми се привижда,но стана доста по-ясна,виждаше се.На 29 пак тест,по-бледа и от предния ден,наистина едва забележима.Днес отново тест-този път друга марка-2 чертички,слаба,но все пак се вижда....и не знам да се радвам ли или не,още на никой не смея да кажа,а М трябва да дойде на 03.09,но според вас бременна ли съм...Извинявам се за увличането :oops:
« Отговор #803 -: Август 30, 2011, 12:21:02 pm »
Ами двете чертички са си две чертички  :D Аз също като теб направих тест преди датата на М и беше с бледа втор черта, на следващия ден пак направих и беше по-бледа от първия ден, както при теб, и после пак правих след няколко дни и пак си беше по-бледа.Накрая ми писна да правя тестове и вече съм в 8ма седмица  :) Така че честито :)

« Отговор #804 -: Август 30, 2011, 12:38:10 pm »
 :D :D :D много благодаря за бързия отговор,че от 2 часа гледам теста,като че ли чертичката ще избяга :D .Дано наистина да е така,че миналия месец бяха едни сълзи и сополи :oops: .А на теб леко бременеене :D
« Отговор #805 -: Август 30, 2011, 12:53:24 pm »
Много ви благодаря момичета,че бях изпаднала в някакво състояние между нервна криза и отчаяние :D.За сега обаче май ще си мълча пред половинката,че има още време,а ми идва да крещя от радост  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #806 -: Август 30, 2011, 13:24:28 pm »
А това е тестчето...
« Отговор #807 -: Август 30, 2011, 13:39:06 pm »
А това е тестчето...
Милааааа, това си направо бледа, но мнооооооогооооооо видима бременна чертичка  :D Честито и леко бременеене  :goodluck:

« Отговор #808 -: Август 30, 2011, 22:13:49 pm »
jijolina , честито и от мен .Само би ли ми казала какви са твоите признаци на бременноста , ще ти бъда много благодарна ако ми кажеш .Мерси и още веднъж честито бебче и лека бременност.  :D
« Отговор #809 -: Август 31, 2011, 08:02:42 am »
Здравейте момичета и от мене.Аз с първата бременост не усетих нищо в началото, но сега ме боляха яйчниците, кръста( това не ми се случва като ми идва М)и сега не смея още да си купя тест ще изчакам още 3 дни и на рождения си ден ще си направя теста ( уж да е по малко разочарованието ако ще е такова) но искаренно се надявам да е щастие.Успех на всички нас и стискам палци да се напълнят темите с коремчета  :D
« Отговор #810 -: Август 31, 2011, 08:15:22 am »
elza76, а имаш ли закъснение? Стискам ти палци с теста :) дано да е подарък за рожденния ти ден  :bfp:

« Отговор #811 -: Август 31, 2011, 08:43:11 am »
Последния ми цикъл беше на 28.07.11г и до преди 3 години ми беше супер точен + - 1 ден.Но след като родих сега някои път на 20 ден(23;25 различно) и затова изчаквам още малко за да е още по сигурно,Въпреки , че да ви кажа с първата ми бременност си го направих 4 дена преди да ми дойде и отчете,
« Отговор #812 -: Август 31, 2011, 09:01:16 am »
Последния ми цикъл беше на 28.07.11г и до преди 3 години ми беше супер точен + - 1 ден.Но след като родих сега някои път на 20 ден(23;25 различно) и затова изчаквам още малко за да е още по сигурно,Въпреки , че да ви кажа с първата ми бременност си го направих 4 дена преди да ми дойде и отчете,
Ами тогава ти си вече с поне 5-6 дни закъснение :) Незнам как имаш търпение да чакаш за теста... Аз на твое място нямаше да издържа  :youwoman:

« Отговор #813 -: Август 31, 2011, 10:51:18 am »
Мерси silviq_meri.От вчера ме боли корема ниско и болката отива към яйчниците.Боли ме и стомаха,но по по-различен начин(аз съм с гастрит).Симптомите ми са като ПМС и понеже датата за М е 03.09 изпадам в ужас,че може да ми дойде.Единственото ново е,че зърната ми са супер чувствителни,болят ме и са все настръхнали,това не ми се е случвало от пубертета,а относно болките в корема-личната лекарка каза,че е нормално...
*
« Отговор #814 -: Септември 01, 2011, 16:40:05 pm »
Единственото ново е,че зърната ми са супер чувствителни,болят ме и са все настръхнали
Уф, на мен вече месец са ми такива зърната, а и сякаш потъмняха. Дойде ми и ми свърши, а зърната останаха такива. Чудя се дали да не метна един тест, за всеки случай.
Да ви питам: веднага след секс както си лежа и спермата започва да изтича. Нормално ли е, или нещо не правим както трябва? Рискувам да счупя тъпомера с този въпрос, но много се вглеждам във всичко вече  :(.
« Отговор #815 -: Септември 01, 2011, 16:48:38 pm »
Да ви питам: веднага след секс както си лежа и спермата започва да изтича. Нормално ли е, или нещо не правим както трябва? Рискувам да счупя тъпомера с този въпрос, но много се вглеждам във всичко вече  :(.
:P :P :P
нормално е да изтича. А за да НЕ изтича слагаш една възглавница под дупето и вирваш краката на стената за 15 мин.  :wink:

Единственото ново е,че зърната ми са супер чувствителни,болят ме и са все настръхнали ...
и при мен беше така в месеца в който забременях  :D никога дотогава не съм имала такава чувствителност на зърната. Така че, jijolina стискам палци за едно хубаво, положително  :bfp1:
« Отговор #816 -: Септември 01, 2011, 17:08:28 pm »
Мерси момичета,голяма подкрепа сте.Ще пиша пак след няколко дни,когато и аз ще омам по-голяма яснота :).Успех на всички... :wink:
« Отговор #817 -: Септември 01, 2011, 18:54:01 pm »
Да ви се оплача,личната лекарка въобще не призна тестовете за положителни и каза,че симптомите които имам може да са и бременност и ПМС....каза,че направление ще ми даде след поне 2 седмици закъснение,а аз направо ще откача вече :(
*
« Отговор #818 -: Септември 01, 2011, 18:55:42 pm »
нормално е да изтича. А за да НЕ изтича слагаш една възглавница под дупето и вирваш краката на стената за 15 мин.  :wink:
Много ме е срам да го направя, признавам си. Ако съм сама цял час ще седя с вирнати крака. Трябва да си измисля възглавница и благоприлична причина поне малко да си надигам дупето.
« Отговор #819 -: Септември 01, 2011, 19:09:56 pm »
jijolina , мин месец си правих три теста и трите с бледа втора черта. В деня когато трябваше да ми дойде прокървих и когато отидох на гинеколог той също ми каза че можело и да има бременост ,но можело и да няма .Когато му казах за вторите бледи черти каза че за него това не означавало бременност. Така че аз незнам на кои да вярвам и на кои не за " бледите втори чертички" Искренно се надявам този месец и за теб и за мен да бъде един " бременен месец" ( все пак датите на МЦ ни съвпадат) . Дай боже и стискам палци . :)