0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #780 -: Август 09, 2011, 19:07:44 pm »
Jolie, при изчисляването на разликата между двете фази се вземат всички стойности на температурата. Изчислява се като средно аритметично за всяка фаза и след това разликата между двете, а не само спрямо денят на овулацията. А тук в първа фаза липсват.

Дам Гери,знам миличка,но тя казва,че цикъла й е около 30 дни, затова като гледам наличните температури смятам ,че може да направи тест...
Наистина не съм много на "ТИ" с графиките все още  :oops: Извинявам се ако съм объркала Крис  osi_13

« Отговор #781 -: Август 11, 2011, 18:41:09 pm »
Здравейте и от мен! От година вече чета из форумите, но все не се престрашавам да споделя и аз моят проблем. Тъй като година чаках всичко да се случи от само себе си, и това не стана, най-после реших да пиша и аз, и който може - моля помагайте! Със съпруга ми опитваме, както вече казах - година. Този месец се реших да правя тестове за овулация. И картинката е следната - 28,29,30.07 две чертички, но не особено наситени. 31.07 - две много ярки - очевидно пиковият момент. 31.07 - ясна контролна и не много ясна цветова. 01.08 - пропуснах. От чисто любопитство си купих още една опаковка  - всичките тестове положителни седмица след предполагаемата овулация. Прочетох, че появата на 2 чертички толкова продължително време може да означава бременност. Чувствам се по - странно от обикновено, със страшно болезнени и подути гърди, доспива ми се в 20.00ч. Измерих няколко дни и БТ, което определено нищо не означава, но два поредни дни беше 36,9 , а сега 3 дни вече е 37,00. Направих си 6 теста - отрицателни. Менструацията ми трябва да настъпи на 14.08(знам, че съм избълзала с тестовете, но... надеждица ). И така ... бременна ли съм??? Моля ви, дайте ми съвет, защото вече се сривам.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #782 -: Август 11, 2011, 18:50:06 pm »
Тестовете за овулация може да са фалшиво положителни и поради други причини - прием на някои лекарства, поликистозни яйчници... Изчакай 14.08 и направи нов тест. Успех!
« Отговор #783 -: Август 11, 2011, 20:34:56 pm »
Да, и това го разбрах, но според гинеколога ми яйчниците ми са наред, а хапчета - не съм пила един кьорав аналгин дори от месеци. Другият вариант е менопауза, но това едва ли е причината  :lol: така, че остава само надеждата . . .  :( ама и тя е вече на изчерпване.
« Отговор #784 -: Август 11, 2011, 23:31:05 pm »
Здравей , greenlady до преди пет дни смятах на 90% че съм бременна , бременност но само според мен . На всякъде съм чела че двете бледи черти означават бременност.Факт е обаче че даже и тестовете лъжат (поне при мен се случи). Един съвет от мен - не прави ранни тестове за бременност , изчакай поне да ти закъснее ден два , защото болката е голяма да си почти сигурна че си бременна ,а накрая това да излезе една голяма лъжа . Успех и ти стискам палци да видиш истинските две чертички . (имам доста приятелки които повече от година пробваха за бебче и сега вече бутат количките , така че се успокои и всичко ще бъде наред.Успех  и горе главата  :)
« Отговор #785 -: Август 12, 2011, 16:26:38 pm »
Greenlady според мен се има в предвид, че положителен тест за овулация, т.е еднакво наситени черти, може да означава бременност. Мисля, че тестовете за ову измерват хормон, който се отделя през целия цикъл и за това имаш втора бледа чертичка постоянно. Дано да не съм права и наистина да е най-чаканото чудо при теб. Стискам ти палчета.
« Отговор #786 -: Август 12, 2011, 19:04:05 pm »
Greenlady не искам да ти давам напразни надежди или нещо такова, но аз така хванах моята бременност- с тест за овулация, ей така реших да си направя, защото приятеля ми замина за дълго, а аз имах останали.Само че при мен беше положителен около 10тина дена след овулацията, после си направих и за бременност, беше с много бледа едва забележима черта.Направи си тест за бременност на 14ти и дано да е положителен :)
« Последна редакция: Август 12, 2011, 19:10:35 pm от brainbug »

« Отговор #787 -: Август 13, 2011, 10:44:39 am »
Много ви благодаря за бързите отговори, дано чудото да е станало! Утре ще пиша пак, пък ще гледаме какво ще стане.
« Отговор #788 -: Август 15, 2011, 12:12:39 pm »
здравейте, да се включа и аз. От една седмица имам доста болезнени гърди, леки болки ту отляво,ту отдясно,от време на време леко ми се гади,а МЦ трябва да дойде на 21.08.Рано ли е да се надявам?
« Отговор #789 -: Август 15, 2011, 16:13:43 pm »
Никога не е рано да се надяваме, но е рано за симптоми, според мен си 7-8 дни след овулация и тези признаци са нормални. Ти продължавай да се надяваш, а ние да ти стискаме палчета за положителен резултат  :grouphug:
*
« Отговор #790 -: Август 15, 2011, 19:46:57 pm »
Много ви благодаря за бързите отговори, дано чудото да е станало! Утре ще пиша пак, пък ще гледаме какво ще стане.

Какво стана миличка ...?

« Отговор #791 -: Август 19, 2011, 19:32:08 pm »
Здравейте от доста време съм регистрирана в сайта, но до сега само четях и не се осмелих да пиша....но сега ви моля за съвет. МЦ трябваше да ми дойде на 12.08 след закъснението бях обнадеждена за положителен резултат. на 17 си правих тест -беше отрицателен, днес също си направих с друга марка, но уви същия резултат. не мога да си обясня хем няма МЦ, хем и резултатите отрицателни, моля дайте ми съвет. Благодаря ви предварително!
« Отговор #792 -: Август 19, 2011, 21:01:15 pm »
По-добре иди на лекар да се види какво става
*
« Отговор #793 -: Август 19, 2011, 23:45:27 pm »
Отиди на лекар , може да има хормонален проблем .
« Отговор #794 -: Август 21, 2011, 13:04:40 pm »
наложително е да отида да видя за какво става въпрос :(
*
« Отговор #795 -: Август 21, 2011, 14:38:10 pm »
Kuklishka дано всичко е наред,пиши след прегледа :)

« Отговор #796 -: Август 21, 2011, 23:11:54 pm »
greenlady какво става с теб?

« Отговор #797 -: Август 22, 2011, 18:14:55 pm »
Здравейте момичета! До днес спокойно си чаках да дойде дата на М., която е на 25.08.11г. Цикълът ми е като по часовник, през около 28 дни. Днес е 27-мия ден и сутринта забелязах на бельото си няколко розови капки, сложих превръзка и от сутринта до следобед нищо. Това е странно за мен, защото никога не съм имала подобно зацапване преди цикъл. Винаги ми идва доста обилно още от първия ден. Другото странно в този цикъл е, че гърдите започнаха да ме болят ден два след ОВУ, а по принцип започват около 5-7 дни преди М. Чудя се и тайничко се надявам този месец да има  :bfp: вместо М. Успех на всички!!!
« Отговор #798 -: Август 23, 2011, 20:44:23 pm »
Можеш да си направиш тест , но е хубаво да изчакаш още ден -два . Стискам палци да видиш + тест , при мен се случи същото мин месец с тази разлика че аз от болки в корема не можах да мигна . А на другия ден вечерта си ми текна както обикновено. Пиши за да кажеш какво става???
« Отговор #799 -: Август 26, 2011, 21:03:45 pm »
Здравейте ! За пръв път правим опит за бебче и трябва да ви кажа , че едва ли не си усетих ову-то  , оплождането , имплантацията и т.н. Симптоми имах безброй- гадене , световъртеж, умора, сънливост, болки ниско долу и още какво ли не . Естествено не можех да чакам закъснението и направих тест преди седмица - оказа се отрицателен , аз толкова се разстроих, наплаках се едно хубаво и още на другия ден нямаше и следа от дотогавашните признаци... НИЩО!!! Мисля , че в желанието си да имаме детенце , започваме да се самозаблуждаваме и да си внушаваме симптомите.... Но аз все още мъничко се надявам на чудо (днес е денят на М. ,а още го няма), ама няма да бързам с теста още . Успех на всички !!!