0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #600 -: Юни 03, 2011, 22:22:40 pm »
ОООО не в никакъв случай не съм искала да кажа нещо лошо. Благодарна съм на всеки, който се опитва да помага.
Закъснението ми е вече седми ден. Боли ме корема периодично ниско долу вече от няколко дни. Гадене, чувствителни гърди, ужасно съм раздразнително (предполагам от напрежението). Но теста ми е отрицателен. Все се надявам да не ми дойде, а просто да съм от онези жени, на които тестовете им отчитат по - късно.
Благодаря за мненията още веднъж момичета.
Котараната извини ме, ако има нещо - лелее явно наистина съм станала ужасна. 8O
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #601 -: Юни 03, 2011, 22:38:41 pm »
Е, това вече е друго нещо :wink:. 7 дена закъснение + всичките тези симптоми си е много обнадеждаваща комбинация. Дано наистина тестовете да не отчитат все още. Направи нов и стискам палци да е положителен :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:!
« Отговор #602 -: Юни 04, 2011, 09:20:57 am »
Е, това вече е друго нещо :wink:. 7 дена закъснение + всичките тези симптоми си е много обнадеждаваща комбинация. Дано наистина тестовете да не отчитат все още. Направи нов и стискам палци да е положителен :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:!
И аз съм на същото мнение. А най- хубавия съвет който би получила тук е да смениш марката тестове, или поне в БГ е така. Тази тема и съседните са пълни с доказателства за фалшиви тестове.
И аз на свой ред да се оправдая- "Да се вмъкна малко неподготвена и аз, ама"- това е защото не можах да изчета много назад постовете, а не видях да споменаваш че виждаш чертичка  :D
И споко, и аз бях кисела като боза първите седмици  :wink:
Успех отново и да кажеш как вървят нещата, м/у другото следиш ли БТ или ТТ? Те също са показател
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
« Отговор #603 -: Юни 04, 2011, 11:35:38 am »
beboranka_87 защо си правила промивки? Това течение съвпада ли с времето на цикъла?
[/quote

Ами направих си промивка,защото бялото ми течение беше неоносимо,но след промивката нещата се нормализираха,а относно цикала той не ми е от най-редовните смисал не всеки месец идва на самата дата,но попринцип по мой изчисления да някуде тези дни трябваше и да ми дойде.А и да вмъкна че вече спря уж цикала който трая два дни и сега имам розаво течение
*
« Отговор #604 -: Юни 04, 2011, 11:38:49 am »
А промивката назначена ли ти е от лекар?Защото обикновено се предписват и лекарства.
« Отговор #605 -: Юни 04, 2011, 11:45:16 am »
ами да лекар ми я препоръча но ми каза профилактично в седмицата веднъж да си правя не ми е предписвал лекарства.
« Отговор #606 -: Юни 04, 2011, 12:19:52 pm »
Абе аз може да съм в Германия ама  всичко по български правя. :lol: Смених марката на теста, даже три различни вече пробвам. Аз дръпнах назад само тестове да си купувам - 7 - 8 евро. И ако не са надеждни егати тестовете. :x БТ сутрин е около 36,3 - 36,5 а вечер стига до 37 - 37,3 най - много. Което ме обнадеждава също, защото поне по моите разбирания при бременност се повишава. И имам едно бяло течение постоянно, което малко ме уплаши отначало. Помислих, че имам някакво възпаление. Но като прочетох форумите малко и след консултация с мои раждали вече приятелки, разбрах, че много момичета с доказана бременност си имат такова течение.
Абе то при мене има един симптом, който за мен е много показателен - отказах цигарите още като казах, че искам дете, но без една сутрин с кафето не съм минавала. Обаче сега само като я запаля и ми става толкова гадно, че не е истина. Нещо което на мен никога не ми се е случвало.
Аз като си чета така какво съм писала до сега, човек да е почти сигурен че съм бременна. Само тестовете дето не показват. Само да не остана много разочарована накрая. :?
*
« Отговор #607 -: Юни 04, 2011, 12:23:06 pm »
ами да лекар ми я препоръча но ми каза профилактично в седмицата веднъж да си правя не ми е предписвал лекарства.

Ама така можеш да си навлечеш по голяма беля , защото като се прави толкова често душ се променя средата и така по лесно се развиват бактериите.Някой лекари като предпишат лекарства и преди да се постави първото вагинално предписват промивка и повече не , само лекарства, а други само на лекарства.Пример за двата варианта имам от собствен опит и от този без промивката съм доста по доволна ,като лечение.
« Отговор #608 -: Юни 04, 2011, 12:55:12 pm »
:D MSsunshine И аз като теб бях абонирана за тестове всякакви :) А това течение има ли мирис или да е на парцали че те притеснява? А сърбеж? При мен имаше течение след овулацията и то супер странно на вид /парцаливо/, но отмина за около седмица.
За БТ ми се струва малко ниска, но то си зависи дали стрикно спазваш правилата за мерене и къде мериш.
Ти що не ни покажеш тези тестове, може и ние да видим тази чертичка. :wink:
« Последна редакция: Юни 04, 2011, 12:56:46 pm от kotaranata »
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
« Отговор #609 -: Юни 04, 2011, 13:11:12 pm »
plamak:Зная чето из много сайтове и форуми и се запознах  с това аз поради тази причина си направих само една промивка и повече не съм.Но въпросат ми е за странното течение което днес почти отшумява вече но пак имам едно странно придърпване в левия яйчник и много рядко да ми се повдигне ей така от нищото за кратко и после край.Тези неща са ми много странни досега никога не са ми се случвали затова реших да се допитам до вас,за си кажете мнението дали е влиание от душа или има поне малка вероятност да сум бременна(ако е така ние ще сме най-щастливите мама и тати),това щастие пожелавам на всички желаещи едно мъничко и сладко ангелче.

Благодаря предварително за отговорите и на теб Plamak за оказаното съдействие
« Отговор #610 -: Юни 04, 2011, 13:50:24 pm »
Не няма нещо нетипично в течението. Няма мирис, нещо като слуз съвсем нормално, но отдавна не бях имала такова, пък и сега съм в такъв момент, че всичко ми прави впечатление :) БТ не я меря всеки ден по едно и също време, като се сетя и меря.  :oops: А за чертичката на теста, наистина трябва да има въображение човек, за да я види :lol: Аз съм толкова убедена, че я виждам, че вече като вляза в стаята и мъжа ми казва " Ето я и психично болната ми жена" :lol: :lol:
« Отговор #611 -: Юни 06, 2011, 11:48:28 am »
Ох дойде ми днес сутринта  :( Този път бях толкова сигурна, че съм бременна, че не можах да повярвам. Другия път ще станеее :crossfingers:
Котараната много ти благодаря за съветите. Другия месец пак :)
« Отговор #612 -: Юни 06, 2011, 12:46:38 pm »
Съжалявам MSsunshine. Стискам ти палци. А до следващия път може да започнеш да мериш БТ редовно и да си създадеш графика, за да може по лесно да се коментират симптомите :) В темата Покажете си графиката повечето от нас си имат своя под темичка. Всъщност от колко време правите опити за бебе и имате ли някакви изследвания?
Стискам ти палци скоро да се получи :)

[
*
« Отговор #613 -: Юни 06, 2011, 13:34:14 pm »
MSsunshine, вземи си ей такъв тест от ДМ или някоя друга дрогерия. Ако и той е отрицателен, значи наистина не си бременна.

http://www.clearblue.com/de/clearblue-digitaler-schwangerschaftstest.php

Имам тук един излишен. Можех да ти го пратя, ако беше по-наблизо.  :lol:

« Отговор #614 -: Юни 06, 2011, 15:40:57 pm »
 blue_sky благодаря ти, но вече нямам нужда от тест :(
kotaranata правим опити от 5 месеца. Не бях ходила на лекар, защото си мислех, че всичко ми е наред, докато не напипах бучка в гърдата си и отидох. Оказа се киста и лекарката ми обясни, че това е заради кистите в яйчниците, от хормоналния дисбаланс.  В България си ходих редовно на гинеколог казвали са ми, че имам кистички, но те са от онези, които се пукат при настъпване на месечния цикъл и не са проблем. Обаче се оказа, че са.  Тук лекарката ми предписа Мастодинон за три месеца, за да се свие кистата в гърдата и да се нормализират хормоните. Каза че в следващите шест месеца ако не забременея ще трябва да премине към по - агресивно лечение. Но не са ми правени пък хормонални изследвания. Исках да ми направят, но лекарката каза да не мисля за тях сега, че за сега е по - добре да си пия тези лекарства и да продължаваме да опитваме, най - важно било да съм спокойна. Мъжът ми тази седмица ще ходи на изследвания, дано при него всичко е наред. Той преди е ходил и всичко е било в норма.
« Отговор #615 -: Юни 08, 2011, 13:46:37 pm »
Добър ден, искам да опитам нещо не знам дали му е мястото тук но не открих друга тема такава.Искам да попитам някоя от вас която е била бременна или в момента е бременна дали може да спи нощем защото аз от няколко вечери не мога а и странното е че и през деня не ми се спи.Правих си тест за бременност но беше отрицателен а на мен гърдите ми са се подули много а и корем вече имам ама не от напълняване.Та искам да знам дали има такъв симптом за бременност безсънието.
« Отговор #616 -: Юни 08, 2011, 15:04:27 pm »
portokalcheto видях , че си писала другаде в форума , че ти е идвало този месец, т.е. ако си бременна би трябвало да е в началото тази бременност, аз не съм била бременна, но съм сигурна , че в 1 месец няма как да имаш корем.......... ако не вярваш на теста направи още един, а и може да идеш на кръвен
Успех ако си решила да имаш бебе :)
« Отговор #617 -: Юни 08, 2011, 17:16:24 pm »
И аз мисля да направиш кръвен и така ще си разрешиш всяко съмнение :).Успех дано резултата е положителен.Ще чакам ако е да се похвалиш :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #618 -: Юни 09, 2011, 12:29:35 pm »
Здравейте сладурки,ето ме и мен,още не съм бременна,на Фемикур съм и на опити за бебе
MSsunshinе искам да ти пожелая успех,аз преди няколко месеца имах същите симптоми,ама абсолютно същите и ми дойде ей така,правих тестове и бяха отрицателни...така че дишай и мисли само за хубавия момент който ще си бременна...вярвам,че скоро ще сме бебеносещи всичко
Пожелавам успех и късмет на всички и стискам палци
Целувки и до скоро :D :D :D
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят
« Отговор #619 -: Юни 09, 2011, 14:51:48 pm »
bubulechkata дано скоро да се похвалим и ние с  :bfp: