Благодаря ви за отговорите милички. Знам, че кръвния тест е най-сигурния от всички, но не ми се ще напразно да правя тест и после да съм разочарована от резултата. На този етап мисля, че може би е прекалено рано. Ще повторя уринния тест след няколко дни отново и вече, ако видя, че втората чертичка се потвърди, ще направя и кръвен. Може би ако това се случваше в края на цикъла нямаше да съм объркана, но поради всички симптоми изброени дотук не знам какво да си мисля.
Изчетох много теми по въпроса и не намерих нещо подобно на моя случай. Може и да си внушавам при положение, че толкова желаем бебче. Досега не съм била бременна и се надявам да получа мнения от вас, които вече имате опит. Преди 2 години съм оперирана от ПКЯ, яйчниците ми бяха почти изрязани. Преди няколко месеца имах възпаление на лявата тръба в следствие на настинка с един 15 дневен цикъл. От тогава всякакви аномалии ми се струват възможни. Скоро бях на гинеколог и изследвах хормоните - всичко беше нормално та поне в това съм сигурна.
Между другото този следобед отново имам телесна температура 37.1С - усещам, че все едно тялото ми гори и напрежението в областта на корема е голямо. Възможно е да е нещо хормонално, но пък този "положителен" тест... Ще видим какво ще стане след няколко дни... За пръв път усещам тези неща, а и след операцията за пръв път цикъла ми е толкова кратък, слаб и чист от съсиреци.
Дано този път да е станало чудото. Ще ви пиша пак след няколко дни, като повторя теста, а междувременно ще се радвам да прочета още мнения по въпроса за "цветната" бременност и възможно ли е да има имплантиране седмица от началото на цикъла?
Предварително се извинявам за дългия пост.