0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #560 -: Май 30, 2011, 12:15:18 pm »
Буба.....дано скоро да се похвалиш с хубави новини,и да си здрава най-вече!
« Отговор #561 -: Май 30, 2011, 12:28:34 pm »
 :( И аз се надявам,дано скоро намеря генеколог,който да ми помогне
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят
*
« Отговор #562 -: Май 30, 2011, 13:16:47 pm »
Обърни се към клиника по стерилитет! Кварталните гинеколози само ще ти загубят времето и парите и ще натъпчат с противозачатъчни (лично мнение).

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #563 -: Май 30, 2011, 13:26:13 pm »
Обърни се към клиника по стерилитет! Кварталните гинеколози само ще ти загубят времето и парите и ще натъпчат с противозачатъчни (лично мнение).
:good_post:
Аз се лутах с кварталните 3 години...
« Отговор #564 -: Май 30, 2011, 13:35:34 pm »
аз не съм от София,но скоро ще съм за постоянно тук,бях при Николова в СВ.София днес,но ми се иска и друго мнение,затова ако знаете някой кажете ми,мерси
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят
« Отговор #565 -: Май 30, 2011, 15:57:44 pm »
аз не съм от София,но скоро ще съм за постоянно тук,бях при Николова в СВ.София днес,но ми се иска и друго мнение,затова ако знаете някой кажете ми,мерси
Аз препоръчвам клиника Щерев - доволна съм от д-р Ганева! Не се отчайвай и УСПЕХ!

« Отговор #566 -: Май 30, 2011, 21:53:38 pm »
а в тази клиника работят ли с направления от личен лекар?
« Отговор #567 -: Май 30, 2011, 22:20:08 pm »
Момичета,още не ми е дошло...трябваше да е около 26....днес отново тест –...гърдите ме болят,но ме хванаха след датата на цикъла,а не както обикновено седмица преди него...според вас...колко дни трябва да ми закъснее (още) за да отида на лекар...да считам че има проблем?Искам да знам,ако не се случи или М или +,колко да чакам.Благоадря ви :band:
« Отговор #568 -: Май 30, 2011, 22:32:55 pm »
.според вас...колко дни трябва да ми закъснее (още) за да отида на лекар...да считам че има проблем?Искам да знам,ако не се случи или М или +,колко да чакам.Благоадря ви :band:

Ами колкото никога не ти е закъснявало без причина.
« Отговор #569 -: Май 30, 2011, 22:42:35 pm »
т.е сега  8O........благодаря за отговора!
*
« Отговор #570 -: Май 30, 2011, 23:38:37 pm »
Щом е трябвало да ти дойде на 26 според мен е раничко за доктор , но все пак ти си прецени.Дано няма нищо притеснително , а причината за закъснението да е  preggo
« Отговор #571 -: Май 31, 2011, 08:52:13 am »
plam..твоят отговор ми реши дилемата, мислих днес да си запиша час, защото се съмнявам да съ бременна....след толкова -...но ще изчакам поне седмица...само дето минаваме в другият месец и цикълът ми тотално ще се обърка ( ако дойде)...като чета за подобни проблеми със задържани фоликули и подобни :)))))ми настръхва чак косата!
« Отговор #572 -: Май 31, 2011, 09:49:35 am »
момичетаа имам гостенка:) не е за радост.......но се успокоих!
Скоро пак всичко на ново....късмет на всички вас.... :ballons:
*
« Отговор #573 -: Май 31, 2011, 13:20:43 pm »
Ами понякога все пак е по добре лелката , от колкото да се притесняваш , все пак ако няма бременност си е напрежение кога ще ти дойде и т.н.Аз също съм имала такива случаи , но в крайна сметка тогава ми беше по късно О и съответно по късно ми  дойде.Дано не ти се случва повече и всичко да е точно .Успех в следващият месец.
« Отговор #574 -: Май 31, 2011, 15:00:21 pm »
Здравейте момичета,

За пръв път пиша тук. От около 7 месеца правим опити за бебе с мъжа ми, но досега неуспешни. По принцип цикъла ми е около 25-26 дни, но този месец беше 28. ПМС нямах никакви. За разлика от друг път кръвотечението беше само 4 дни, по-малко от обикновено и без съсиреците. По принцип винаги ми тече по 6-7 дена. Днес ми е 7 ден от началото на "новия" цикъл. От няколко дни имам придърпване ниско долу и усещане за тежест. От днес гърдите ми станаха чувствителни. БТ ми е 37, което според мен е високо за началото на цикъл. Снощи имах и телесна температура 37,3, а ми няма нищо друго подсказващо настинка или вирус, особено пък в това горещо време сега. Имам и някакъв световъртеж, раздразнителна съм, спи ми се много, сутринта имах леко розово зацапване и то еднократно.

Реших ей така да си направя тест за бременност и втората черта се появи много бледа, но се вижда 8O. След седмица мисля да повторя теста.

Чувствам се малко объркана :? защото ако това наистина е била менструация, то сега е прекалено рано както и почти невъзможно да има имплантация, дори да съм имала късна или ранна овулация. Възможно ли е това да е "цветна" бременност според вас?

Поздрави,
Ася

*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #575 -: Май 31, 2011, 16:03:24 pm »
Ася, според мен е напълно възможно да си бременна и най-добре да отидеш на консултация възможно най-скоро. Стискам палци да е така! Успех!
*
« Отговор #576 -: Май 31, 2011, 17:49:03 pm »
asyan - Направи кръвен тест! Той ще ди даде повече спокойствие!
Стискам палци за положителен резултат.. :D

« Отговор #577 -: Май 31, 2011, 18:25:16 pm »
Благодаря ви за отговорите милички. Знам, че кръвния тест е най-сигурния от всички, но не ми се ще напразно да правя тест и после да съм разочарована от резултата. На този етап мисля, че може би е прекалено рано. Ще повторя уринния тест след няколко дни отново и вече, ако видя, че втората чертичка се потвърди, ще направя и кръвен. Може би ако това се случваше в края на цикъла нямаше да съм объркана, но поради всички симптоми изброени дотук не знам какво да си мисля.

Изчетох много теми по въпроса и не намерих нещо подобно на моя случай. Може и да си внушавам при положение, че толкова желаем бебче. Досега не съм била бременна и се надявам да получа мнения от вас, които вече имате опит. Преди 2 години съм оперирана от ПКЯ, яйчниците ми бяха почти изрязани. Преди няколко месеца имах възпаление на лявата тръба в следствие на настинка с един 15 дневен цикъл. От тогава всякакви аномалии ми се струват възможни. Скоро бях на гинеколог и изследвах хормоните - всичко беше нормално та поне в това съм сигурна.

Между другото този следобед отново имам телесна температура 37.1С - усещам, че все едно тялото ми гори и напрежението в областта на корема е голямо. Възможно е да е нещо хормонално, но пък този "положителен" тест... Ще видим какво ще стане след няколко дни... За пръв път усещам тези неща, а и след операцията за пръв път цикъла ми е толкова кратък, слаб и чист от съсиреци.

Дано този път да е станало чудото. Ще ви пиша пак след няколко дни, като повторя теста, а междувременно ще се радвам да прочета още мнения по въпроса за "цветната" бременност и възможно ли е да има имплантиране седмица от началото на цикъла?

Предварително се извинявам за дългия пост.

*
« Отговор #578 -: Май 31, 2011, 18:41:00 pm »
Възможно е да караш цветна , така че повтори теста и ако пак имаш чертичка ,дори и бледа отиди  на лекар.
*
« Отговор #579 -: Май 31, 2011, 21:13:03 pm »
Ася , Не знам за цветната бременност,но не си мисли лоши неща.Просто утре или на 2-ри повтори теста ,щом не искаш кръвен и след това отивай на доктор.
Може да бъркам,защото не съм много запозната с това,но аз съм с около 29-30 дена цикъл.Днес ми е 23 - ти ден от цикъла ,а утре ,тоест 24-ти ден ще ми правят инсеминация.С една дума,късна овулация , инсе - на 24-ти ден,а само 6 дни максимум ще очаквам гадната вещица.МОже въпреки ,че цикъла ти е 25 дни,да си имала точно този месец късна овулация и тогава е възможно това да е било имплантация,а не цикъл.ОФ и аз не знам.Опитвам се да те окуража,но най-добре повтори теста и ако е + отивай на доктор.Ако не е -пак отивай ,заради "телесна температура 37.1С - усещам, че все едно тялото ми гори и напрежението в областта на корема е голямо".
Стискам силно палци да е + тест и да ни зарадваш много.
Ако не съм права ,другите момичета,които са по запознти ще ме поправят :)
PS -не се притеснявай за яйчниците и аз съм с подобен случай,само че операция заради апандисит,хирурга решил да махне и една киста и рязал ли рязал яйчника,после шил  :lol: