0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #520 -: Май 20, 2011, 15:40:13 pm »
Пожелавам  :bfp: на всички тук!  :D Аз другата седмица съм на лекар (кръвен и гинеколог) Уж ми дойде на 16-ти,но спря на другия ден вечерта и беше много оскъдно. Сипмтомите ми не са отшумяли и определено усещам,че нещо не е наред. Съмнявам се за "цветна бременност" ,но ще видим  osi_10 Днес по принцип ми е датата за "гостите" и имам съвсеееем леко кървене (бледо червеникано и леко прозрачно) Дано всичко ми е наред и да свърши добре! Стискайти ми палци да нямам някакъв сериозен проблем,че много съм се шашнала!!!!!!!!!!!!!  :bighug: И да няма бременност,то поне да съм здрава  :balk_69:
« Отговор #521 -: Май 20, 2011, 17:24:53 pm »
момичета и аз реших да се запиша .Имам болки в гърдите и ниско долу в яичниците и матката ,а също и повръщам от всички пасти за зъби .Правих си тест и едва се вижда розовата черта.Трябва да ми доиде на 30 .Не знам каво да мисля.ПОмогнете ми бременна ли съм или не.
*
« Отговор #522 -: Май 20, 2011, 18:14:01 pm »
момичета и аз реших да се запиша .Имам болки в гърдите и ниско долу в яичниците и матката ,а също и повръщам от всички пасти за зъби .Правих си тест и едва се вижда розовата черта.Трябва да ми доиде на 30 .Не знам каво да мисля.ПОмогнете ми бременна ли съм или не.
Не искам да ти давам празни надежди, защото 30 е много далече, след 10 дни...
Ако не си приемала някакви лекарства пусни кръвен.  :crossfingers:

« Отговор #523 -: Май 20, 2011, 19:59:43 pm »
summer time  :00001754: дано ни зарадваш с положителна новина,така както изглежда:) osi_9
« Отговор #524 -: Май 21, 2011, 07:17:17 am »
реших да изчакам до края на месеца.и гинеколога ме посъветва така
« Отговор #525 -: Май 21, 2011, 08:45:13 am »
summer time  :00001754: дано ни зарадваш с положителна новина,така както изглежда:) osi_9
Дано,дано.... :P :D Може да е рано,но отивам на гинеколог.....хич не ми дреме!!!!!!!!! И кръвен ще пусна,той поне не греши,че на тестовете от аптеката много не вярвам! Страх ме е много обаче  osi_15 1 седмица не съм спала като хората от притеснения какво ще ми каже чичо доки и дали всичко е наред! А мамите знаят ли за главоболие какво може да си пие и какво не?  osi_1 На всички хапове пише,че не се препоръчват по време на бременност,а аз съм толко стриктна и изпълнителна,че не смея да ги помириша.  osi_8 Стискам палци и на останалите чакащи добрата новина  :goodluck:  :bighug:
« Отговор #526 -: Май 21, 2011, 20:31:56 pm »
при мен пък,обикновено преди цикъл ме болят много гърдите,а сега не....а имам 5 дни до него...а така ме сърбят ръцете за тест.....рано е нали :(
*
« Отговор #527 -: Май 21, 2011, 22:22:31 pm »
Изчакай поне 1 ден закъснение, за да не се разочароваш ако сега го направиш и покаже  :bfn:
Стискам палци да е  :bfp: :crossfingers: :goodluck:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #528 -: Май 22, 2011, 20:57:31 pm »
благодаря ти.... :hug2:....колко бавно лети това време...
« Отговор #529 -: Май 23, 2011, 11:16:30 am »
Здравейте отново дами,май сега ще трябва да се причисля към друга група от форума-за огромно съжаление миналата седмица получих диагноза Missed abord,и ме изчистиха бях в началото на 7 седмица,моля ви искам само да попитам ако някой знае може ли причина за това да е приема на Клостилбегит преди това?Моля кажете ми някой добър гинеколог в София в Люлин.Благодаря ви предварително на всички!
« Отговор #530 -: Май 23, 2011, 16:25:19 pm »
Здравейте отново дами,май сега ще трябва да се причисля към друга група от форума-за огромно съжаление миналата седмица получих диагноза Missed abord,и ме изчистиха бях в началото на 7 седмица,моля ви искам само да попитам ако някой знае може ли причина за това да е приема на Клостилбегит преди това?Моля кажете ми някой добър гинеколог в София в Люлин.Благодаря ви предварително на всички!
Щом си в Люлин, значи клиника Щерев ти е близо и ти препоръчвам да ходиш там. Аз ходих при д-р Ганева и съм много доволна. Забременях с втория си син след пиене на клостилбегит и нямаше проблеми! Успех! Всичко ще се оправи и другия път ти пожелавам да носиш бебенцето си поне 39 седмици.
« Отговор #531 -: Май 23, 2011, 16:40:02 pm »
Здравей, и аз съм при д-р Ганева и съм доволна от нея :) Също така имах мисед в 6та седмица преди почти две години (разбрах едва в 11та г.с.), но не съм пила клостилбегит, затова не мога да ти дам компетентен отговор. Съжалявам за това, което ти се е случило и ти пожелавам следващата ти бременност да завърши с поне едно или две здрави бебчета  :bighug:

« Отговор #532 -: Май 23, 2011, 22:36:24 pm »
Клостил се се пие за образуване на повече фоликули и за удебеляване на лигавицата на матката което подпомага за по добре имплантиране на ембриона за това моето мнение е че не би трябвало този препарат да е причината за аборта
Красиfile:///
« Отговор #533 -: Май 25, 2011, 19:31:07 pm »
Здравейте сладурки,,,,отдавна не съм писала....е мойте проблеми нямат край
Нямах цикъл горе-долу два месеца,не бях бременна,предизвикаха ми го...пусна ми и мойта док,най-накрая изследвания,направих първите на 5ден,после трябваше на 21,но на 15 ден получих зацапване,което трая около 2-3дни
Тя ми заяви по телефона,че ми няма нищо или е от оргаметрила или ми се е появила овулвацията,днес си направих и прогестерона....нисък както естрадиола
Каза ми,че трябва да правя стимулация,но нещо ме гложди има ли вероятност зацапването да е било имплантация и да има бебе
Помагайте,какво мислите
Целувки мацки и успех
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #534 -: Май 25, 2011, 20:45:06 pm »
Имплантацията е 7-10 дни след овулацията.
« Отговор #535 -: Май 26, 2011, 10:57:24 am »
Момичета, имам следното затруднение и ще съм ви благодарна за мнение или съвет.
Цикълът ми е на около 24-25 дни, а ако се измени по-често подранява. Имала съм само 2 пъти закъснение или липса на цикъл - преди 7г - бременност и веднъж неспукан фоликул. Сега няколко дни преди датата имах кафяво зацапване и очаквах да ми дойде. Но 2 дни леко и все тъмно и спря и никаква менструация. Реших че е киста, отидох на лекар, всичко изглеждало нормално. Каза че може да съм нямала овулация и затова да приема капките кафява кръв за менструация, което било нормално... . За бременност нищо не каза. Имам изтръпващи яйчниците болки и съвсвем не ми се струва нормално. Тестът на 23ти е отрицателен. Е, такова нещо не ми се е случвало. Тъпото е, че сега съм в чужбина и вместо да се наслаждавам на почивата, лежа в кревата, не толкова от болки, колкото ужасно ми се спи и се тормозя какво ми е с надеждата да е бременост, която чакам вече 2 години. но това зацапване и тези отрицателни тестове и лекарката, която не каза нищо за бременност...?Надявам се да споделите мнение по моя казус - възможно ли е да съм бременна или е малко вероятно... :(
« Отговор #536 -: Май 26, 2011, 12:04:41 pm »
dessi79, доколкото разбрах си правила тест на 23ти май. Оттогава са минали 3 дни, защо не си направиш още един? Можеби е било рано да покаже тогава... Успех и пиши какво става! Стискам палци  :bfp:

« Отговор #537 -: Май 26, 2011, 13:40:30 pm »
Лошото е, че и аз се хващам за това, че е прекалено рано, все пак са минали поне 14 дни (ако е станало е било на 8-9-ти). На предишната ми бременост имах (-)след около 20 дни от зачеването, после доки-то не потвърди, ми каза да отида след 20 дни и чак тогава видя точицата. но това си е за тогава.
Ужасно е това самонавиване, както и избягването му, уж се пазиш от разочарование, пък....то и аз като пуберите сега не знам какво искам да знам
Утре ще направя тест пак май, ако е + :jump12:,все пак на 6-ти ден от закъснение трябва вече да е окончателен....нали? ако не, пак съм в същата ситуация, само по психясала хехе, уф :P луда работа.
*
« Отговор #538 -: Май 26, 2011, 15:02:38 pm »
neti22, кога започна да усещаш болките в яйчниците, мен днес ме наболява нещо, но не мога да преценя бъбреци или слаба болка в ячниците. Този месец пропуснах дните за теста за ОВУ, но пък според предния месец не би трябвало да съм пропуснала дните за  :bed: те би трябвало да са понеделник - вторник. Дните с обилна ЦС също бяха тогава, вчера и днес ми е абсолютно сухо.
*
« Отговор #539 -: Май 26, 2011, 15:59:38 pm »
Деси, а защо не си пуснеш кръвен, той ще отчете ако има бременност
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...