0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #500 -: Май 13, 2011, 15:51:45 pm »
mini3, мога само да те посъветвам да се посетиш зъболекар и да питаш какво не би навредило на плода при евентуална бременност. И не се страхувай от теста  :D

*
« Отговор #501 -: Май 13, 2011, 16:04:58 pm »
Благодаря ти много Линаполи.Ще изчакам още малко и ако не мине ще отида няма начин.
« Отговор #502 -: Май 14, 2011, 13:45:05 pm »
Много ви благодаря, момичета :)

Днес си направих кръвен тест и резулата е 63.79mIU/ml. Доколкото успях да разбера ровейки се нета - това е положителен резултат, но не съм 100% сигурна, за това моля ви ако имате опит да кажете как да разбирам резултата.
Да ви попитам и още нещо: на резултатите има още три колонки, които незнам какво означават / I -ва колонка: ДГ - 0, II -ра колонка: ГГ - 5, III-та колонка: ПАТО - Н/ ако знаете какви са тези колонк, моля да ми кажете.

Желая ви много сбъднати мечти!
« Отговор #503 -: Май 14, 2011, 13:52:09 pm »
Честито и леко бременеене!
« Отговор #504 -: Май 14, 2011, 17:27:47 pm »
Здравейте ня всички,бях на лекар на 11.05 докторката каза че засега всичко е ОК,аз съм в 5г.с.и живот и здраве ще имаме едно мъничко човече към 31,12,2011 представяте ли си?Искам само да успокоя тези дами които казват че им е време да им дойде и много ги боли корема-та искам да ви кажа че мен също много ме болеше корема около датата на м.ц. и тогава тестовете ми показваха отрицателно,но жената в аптеката в която за пореден път отивах за тестове ми каза да опитам два дни след датата на м.ц. и тогава ми даде положителен въпреки че имах всички симптоми на м.ц. та мили дами това НЕ Е ГАРАНЦИЯ ЧЕ ЩЕ ВИ ДОЙДЕ И ТОЗИ МЕСЕЦ УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
« Отговор #505 -: Май 14, 2011, 20:28:04 pm »
Здравейте мили дами!
Тъй като не съм особено запозната със симптомите на рана бременност, ви моля за мнение. По принцип нямам неразположения или каквито и да било болки преди цикъл, а този месец имам много странни оплаквания. Вече седмица и половина,почти 2(преди дата за менструация)гърдите ми са наедряли ужасно много,не мога да ги дакосна дори, корема ми е много подут,кръста също ме боли много, усещам придърпване и остри болки на моменти в яйчниците и ниско долу....много лесно се уморявам,не мога да спя добре,прималява ми на моменти и т.н. Сутринта получих бледо кафинекаво зацапване, което вече спря. По принцип датата на цикъла ми е 18-ти...преди седмица направих тест-отрицателен! Трябва ли да чакам до евентуално закъснение за да е коректен резултата или просто проблема е друг? И това могат ли наистина да са подсказки за бременност????????
*
« Отговор #506 -: Май 14, 2011, 21:32:50 pm »
Sumeer_Time, мноого рано си направила тест... седмица преди цикъл няма как да ти отчете нищо.
Симптомите могат да предполагат бременност, ПМС и т.н. Изчакай още 4-5 дни и повтори теста или направо пускай кръвен.
УСПЕХ!!!

« Отговор #507 -: Май 14, 2011, 21:46:11 pm »
Sumeer_Time, мноого рано си направила тест... седмица преди цикъл няма как да ти отчете нищо.
Симптомите могат да предполагат бременност, ПМС и т.н. Изчакай още 4-5 дни и повтори теста или направо пускай кръвен.
УСПЕХ!!!
Мерси  :wink:Ами мисля да изчакам още няколко дни,май наистина мноооого рано съм го направила (но не знаех) :( Аз се усъмних за бременност защото гърдите ми наедряха още в началото на месеца,4-5 дни след края на миналия цикъл и веднага взех тест,нооооо не съобразих,че е много рано 8O Ще чакам  :ask:
И друго нещо ме притеснява - еднократен прием на аналгин или биналгин дали може да навреди на плода по принцип????? Знам, че не е желателно, но фатално ли е?
« Последна редакция: Май 14, 2011, 22:12:42 pm от Sumeer_Time »
« Отговор #508 -: Май 16, 2011, 09:47:22 am »
Здравейте,включвам се и аз с мойте притеснения. Закъснява ми вече четвърти ден,симптоми почти нямам освен подут корем със странни усещания и леко чувствителни зърна и гърди и то не постояннои често уриниране ,но самовнушението е голяма работа така че незнам дали тези симптоми са реални. Тест още не мисля да правя защото и друг път ми е закъснявало,но се питам дали може да е станало чудото. Гинеколожката ми каза че тожи месец нямам овулация,понеже видя един фоликул , който след 3 дена вместо да нарасне беше намалял. Много ми се иска да се е получило  :youwoman:
« Отговор #509 -: Май 16, 2011, 12:41:30 pm »
Здравейте,включвам се и аз с мойте притеснения. Закъснява ми вече четвърти ден,симптоми почти нямам освен подут корем със странни усещания и леко чувствителни зърна и гърди и то не постояннои често уриниране ,но самовнушението е голяма работа така че незнам дали тези симптоми са реални. Тест още не мисля да правя защото и друг път ми е закъснявало,но се питам дали може да е станало чудото. Гинеколожката ми каза че тожи месец нямам овулация,понеже видя един фоликул , който след 3 дена вместо да нарасне беше намалял. Много ми се иска да се е получило  :youwoman:
Мила полежалам ти да е станало и ти желая всичкото щастие на земята...дано се зарадваш на здраво бебче!!!!!!!!!!!!!!!
А аз продължавам да се чудя какво се случва! Меналият месец цикала ми беше само 1 ден и то тъмно кафяво! Вече цял месец се мъча от всякакви болки (гърди,кръст,корем,яйчници....прилошаване) до днес, когато си ми дойде! Не знам какво да мисля вече и има ли смисал да правя тест изобщо??????????????? :balk_145:
« Отговор #510 -: Май 16, 2011, 13:31:50 pm »
Благодаря ти мила Sumeer_Time,незнам какъв съвет да ти дам относно твоя проблем при цикъл от 1ден не ходи ли на лекар ,през този месец не направи ли поне 1 тест за да видиш какво е положението. Сега като ти е дошло цикъла ти нормален ли е,според мен посети лекаря си той ще ти даде най точните отговори. :bighug: те и успех дано всичко е наред.
« Отговор #511 -: Май 16, 2011, 13:49:48 pm »
Ами правих 2 теста в началото на месеца и бяха отрицателни  :dontknow: и за това не си дадох повод за притеснения. Та тогава 1 ден си беше цикъла,като предният и денят след това беше просто зацапване!Помислих се,че просто е по-слабо. 4-5 дни след това се почнаха мъките и дискомфорта. Тогава направих първия тест.Седмица по-късно и втория- все отрецателни. В момента мога да кажа, че имам оскъден цикъл,но си го имам и си е червеникяво ,не както миналия месец. Само кръста ме боли,корема чат пат  :evil: и направо съм бясна. Мисля да отида на лекар тази седмица,защото при всички положения това не е много нормално  :roll: Крива работа  :cry: Е ще пиша все пак за окончателната развръзка на казуса!
Да допълня- датата на цикъл ми е 19-ти, а това прокървяване днес съвсем ме обърка.
« Последна редакция: Май 16, 2011, 14:08:39 pm от Sumeer_Time »
« Отговор #512 -: Май 16, 2011, 19:45:27 pm »
Ами правих 2 теста в началото на месеца и бяха отрицателни  :dontknow: и за това не си дадох повод за притеснения. Та тогава 1 ден си беше цикъла,като предният и денят след това беше просто зацапване!Помислих се,че просто е по-слабо. 4-5 дни след това се почнаха мъките и дискомфорта. Тогава направих първия тест.Седмица по-късно и втория- все отрецателни. В момента мога да кажа, че имам оскъден цикъл,но си го имам и си е червеникяво ,не както миналия месец. Само кръста ме боли,корема чат пат  :evil: и направо съм бясна. Мисля да отида на лекар тази седмица,защото при всички положения това не е много нормално  :roll: Крива работа  :cry: Е ще пиша все пак за окончателната развръзка на казуса!
Да допълня- датата на цикъл ми е 19-ти, а това прокървяване днес съвсем ме обърка.

Преживявала съм подобни симптоми и при мен беше хормонален дисбаланс. Отиди на лекар.Успех. :ballons:
« Отговор #513 -: Май 17, 2011, 09:46:31 am »

Преживявала съм подобни симптоми и при мен беше хормонален дисбаланс. Отиди на лекар.Успех. :ballons:
И аз така си мисля, хормоните ми са се побъркали! Вече почвам да си връщам нормалното състояние след като ми дойде....но не е никак приятно  :( Тъкмо се бях примирила,че е възможно да е станала работата и че ще трябва да прекъсна учението и то какво се оказа-1 месец напрежение за нищо! Толкова ми беше зле,че не можах да напиша курсовата си работа и не съм подготвена за няколко теста  osi_15 За наказание отивам на лекар  :?
« Отговор #514 -: Май 20, 2011, 10:15:07 am »
здравейте момичета:)пораснахме и вече сме във форуми за бъдещи майки:)искам да споделя с вас един въпрос който ми се върти в главата:) да или не,...:)това е 4 месец в който се опитваме за бебок,до момента без резултат...на 12.05 беше посл. ден от овулацията ми,от 13 до момента имам неразположение в областта на яйчниците...болят ме,тежи ми,...няма значение дали седя или лежа...викам си,може би съм настинала...но до сега никога не съм имакла проблеми от сорта,ако съм била настинала...а и неискам да се надявам,за да не се разочаровам,...една аптекарка ми каза че дори и да съм бременна в 1 седмица,теста може да покаже...след всичко изчетено от мен,се съмнявах..но пробвах и естествено че няма нищо :wink: знам ,че при всички е различно...но според вас има ли шанс да се е случило?Не спира да ме наболява, ту в единия,ту в другия...нищо друго по-особено ..на 26 трябва да ми дойде..!
« Отговор #515 -: Май 20, 2011, 11:34:26 am »
Момичета аз съм вече с 8-дневно закъснение и един отрицателен тест правен на 5-я ден от закъснението,с постоянни болки и тежест съм ниско долу и в кръстта и незнам какво става,никога не ми е закъснявало повече от 3/4 дена   

ionoforeza Много рано си си направила теста,изчакай си датата на цикъла и при евентуално закъснение  си направи нов тест. Пожелавам ти скоро да видиш положителен резултат. :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #516 -: Май 20, 2011, 11:44:46 am »
Galka, гледайки графиката ти си мисля, че овулация е възможно да е имало на 29-я ден. Оттогава са изминали 11 дни.. Ако се предположи, че лутеалната ти фаза е 12-13 дни, то още не си със закъснение и евентуален менструален цикъл може да очакваш след ден-два-три. А ако сте правили секс около 29-я ден може и да няма такъв  :D Изчакай още няколко дни и направи отново тест, ако няма кръвотечение. Ако болките и дискомфортът ти се засилят - посети лекар.

Късмет  yahoo_17
............................Тайната на нашата вечеря............................
« Отговор #517 -: Май 20, 2011, 11:57:48 am »
Rejna за съжаление последно сме слагали сърчице на 23 ден ,така че ако е била на 29 ден изгубвам всякаква надежда  :balk_144:
А иначе аз ходих на лекар на 26.04 като тогава си мислех че съм в ову,оказа се че имам фоликул 15/10мм.и лекарката пожела да отида при нея пак на 28.04. Тогава се оказа ,че фоликула е намалял 14/11 и док каза че сигурно този месец няма да имам овулация и да я посетя др. месец на 14 ден от цикъла. Изписа ми някаква хранителна добавка,но не вярвам да ми закъснява от нея.Незнам вече в голяма чуденка съм  :ask: :ask: :ask:
Ако не ми дойде до понеделник ще тичам при док.

p.s. Графиката ми не е много реална защото след като разбрах че нямам О. спрях да меря БТ.
« Последна редакция: Май 20, 2011, 11:59:28 am от gаlka1985 »
« Отговор #518 -: Май 20, 2011, 12:10:56 pm »
благодаря то Галка:) дано се е получило при теб  :bori_003:....чакането направо ме побърква...
*
« Отговор #519 -: Май 20, 2011, 12:35:53 pm »
Ами.. нищо не се знае, но ще се разбере, Galka. Ако не този месец - в някой от следващите ще се получи  yahoo_17
Ще си позволя да те посъветвам да бъдеш по-стриктна в измерване на температурата и в правенето на о-тестове започвайки от 14-15-ти ден. Така би могла да получиш още два критерия, които да те ориентират за особеностите и спецификата на твоя цикъл.

Желая ти здраве и късмет  :D

............................Тайната на нашата вечеря............................