0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #480 -: Май 10, 2011, 13:32:03 pm »
мда, тя със сигурност се е изместила.. ама не мога да разбера на какво се дължи това, и имам ли причина да се притеснявам?
Когато най-малко очакваш се случват най-хубавите неща!
« Отговор #481 -: Май 10, 2011, 13:56:51 pm »
Най-добре се консултирай с лекаря си. Аз съм на Вие със спонтанната овулация, та не мога да ти дам съвет.
« Отговор #482 -: Май 10, 2011, 14:46:03 pm »
Smile25, а привиш ли си овулационни тестове?

« Отговор #483 -: Май 10, 2011, 15:22:34 pm »
Правила съм си овулационни тестове само по-миналия месец, понеже аз всеки месец си я усещам овулацията и знам горе долу кога е
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #484 -: Май 10, 2011, 17:45:19 pm »
Smile25, само на болките не може да се разчита, те може да предвещават ову, понякога се появяват след ову и това може да те обърка, най - добре е да комбинираш тест за ову и измерване на БТ, а ако не ти се занимава отиди на фоликулометрия, тя е най - сигурния метод за определяне на овулацията.  :)
Късмет и скоро да се похвалиш с  :bfp:
« Отговор #485 -: Май 10, 2011, 22:25:57 pm »
Smile25, само на болките не може да се разчита, те може да предвещават ову, понякога се появяват след ову и това може да те обърка, най - добре е да комбинираш тест за ову и измерване на БТ, а ако не ти се занимава отиди на фоликулометрия, тя е най - сигурния метод за определяне на овулацията.  :)
Късмет и скоро да се похвалиш с  :bfp:

:good_post:

« Отговор #486 -: Май 11, 2011, 09:39:10 am »
Цвете съгласна съм с теб, но с моя мъж си водим доста редовен полов живот и никога не съм си казвала.. "хайде сега съм в овулация Давай да действаме"..имам приятелки, които правят точно така, секса като бизнес - 3-4 пъти в месеца когато е овулацията :) А ние за 7 месеца толкова ли не можахме да улучим поне веднъж точния ден :( И честно ви казвам никога не съм си мислила, че да забременееш е толкова трудно.. Решила съм да поизчакам още 2-3 месеца и ако и до тогава няма резултат вече ще започнем да ходим по доктори. А до тогава продължаваме с опитите :)

Хубав ден на всички!
« Отговор #487 -: Май 11, 2011, 10:27:14 am »
Smile25, тестовете за Овулация ще ти помогнат да разбереш дали Ову ти се е изместила в началото на цикъла или си е останала пак около 13-14 ден, но пък се е скъсила лутеалната фаза.

*
« Отговор #488 -: Май 12, 2011, 11:12:42 am »
И при мен беше същото. Първия месец след опитите лелята подрани с 4-5 дни, след това вече подранява само с ден-два. Странното е, че ако не правим опити е почти точна - на 28-ми ден.
Пфу, този месец бях сигурна че се е получило, всички признаци бяха налице, но в последнит момент сякаш нещо се обърка и... ето ни пак на старта. Цикълът беше по-дълъг от обикновено, абсолютно безболезнен, ако се изключат неистовите болки с които започна. Обикновено и началото при мен е без болки, но този път едва не умрях, и тече не толкова кръв, колкото да падат 1-2 големи парчета... месо? Много странно, и доста ме поиплаши. но се надявам това да е белег, че сме близо до целта. Успех на всички!
« Отговор #489 -: Май 12, 2011, 11:35:52 am »
И аз всеки месец си мисля, че се е получило, но... гадното е че винаги си имам ясно изразените ПМС, а повечето момичета казват, че при бременност болките са същите като ПМС..и затова всеки месец се надявам и накрая оставам разочарована. Сега датата ми е на 15-ти, а аз от 4 дена вече всеки момент го чакам, защото корема, кръста и гърдите адски много ме наболяват, долавям всяка миризма, гладна съм постоянно, спя неспокойно. Поне да идва вече лелката и да си отива, че да започваме и ние от начало :)
« Отговор #490 -: Май 12, 2011, 12:31:00 pm »
И при мен беше същото. Първия месец след опитите лелята подрани с 4-5 дни, след това вече подранява само с ден-два. Странното е, че ако не правим опити е почти точна - на 28-ми ден.
Пфу, този месец бях сигурна че се е получило, всички признаци бяха налице, но в последнит момент сякаш нещо се обърка и... ето ни пак на старта. Цикълът беше по-дълъг от обикновено, абсолютно безболезнен, ако се изключат неистовите болки с които започна. Обикновено и началото при мен е без болки, но този път едва не умрях, и тече не толкова кръв, колкото да падат 1-2 големи парчета... месо? Много странно, и доста ме поиплаши. но се надявам това да е белег, че сме близо до целта. Успех на всички!
Това не е месо!...., а съсиреци и излющена тъкан.Нормално е, матката се излющва по време на цикъл и така се чисти, а където има кръвотечение има и съсирена кръв.Успех в бебеправенето!
*
« Отговор #491 -: Май 12, 2011, 17:47:08 pm »
Това не е месо!...., а съсиреци и излющена тъкан.Нормално е, матката се излющва по време на цикъл и така се чисти, а където има кръвотечение има и съсирена кръв.Успех в бебеправенето!
Имам цикъл отдавна, матката ми се излющва ежемесечно. Такова нещо не съм виждала - парчета 3х4 см, с гладки прави стени. Ако трябва да съм честна първото нещо, което ми хрумна беше за изчистване на нещо, което не е лигавица - ендометриоза или нещо, де да знам какво. Но определено беше много странно нещо.
*
« Отговор #492 -: Май 12, 2011, 18:20:49 pm »
изчистване на нещо, което не е лигавица - ендометриоза или нещо, де да знам какво.
Ето инфо за ендометриозата тук. Определено не това се е излющвало  :wink:
Цикъла ти е бил обилен просто. Лигавица е!

« Отговор #493 -: Май 12, 2011, 22:24:08 pm »
Имам цикъл отдавна, матката ми се излющва ежемесечно. Такова нещо не съм виждала - парчета 3х4 см, с гладки прави стени. Ако трябва да съм честна първото нещо, което ми хрумна беше за изчистване на нещо, което не е лигавица - ендометриоза или нещо, де да знам какво. Но определено беше много странно нещо.
[/quote

Ендометриоза не е със сигурност-тя е тъкън, която расте в маточните тръби и наоколо, не е възможно да пада!!!При по-обилен цикъл понякога има такива отделяния...а и винаги има първи път.Всичко е наред, спокойно!
« Отговор #494 -: Май 13, 2011, 08:30:17 am »
Здравейте момичета,

От три месеца правим опити за бебче и този месец ми закъснява вече с 5 дни  :D Правих два теста: на първия тест втората черта беше съвсем бледа /трябваше да се взирам, за да я видя/. На следващия ден си направих още един /не се стърпях :)/ и втората чертата отново беше бледа, но вече се виждаше спокойно без да се налага да се взирам. Моля, да ми кажете дали според вас се е получило бебчето, защото съм на лекар чак следващата седмица, а нямам търпение :) /а няма как да отида да си направя кръвен тест/.
Предварително ви благодаря за отговора и ви желая хубав ден!
« Отговор #495 -: Май 13, 2011, 09:00:11 am »
Пусни си един кръвен тест и ще разбереш със сигурност. Дано имаш добри новини.
« Отговор #496 -: Май 13, 2011, 09:17:12 am »
Elisun тихичко Честито :)
« Отговор #497 -: Май 13, 2011, 09:55:30 am »
Elisun, честито - бременна си. Щом има втора черта, колкото и бледа да е тя, значи има бременност :) Ако си направиш нов тест след два-три дена вече ще е по наситена!

« Отговор #498 -: Май 13, 2011, 14:50:26 pm »
Elisun,щом имаш втора чертичка  :bfp: можеш само да си запазиш час за преглед...Пожелавам ти една успешна и лека бременност...И не забравяй да ни държиш в течение за бебко  :balk_602:
*
« Отговор #499 -: Май 13, 2011, 15:44:49 pm »
Здравейте и от мен бъдещи и настоящи мами.Аз ви пиша с молба за помощ.Тъй като правим опити от известно време и се надявам да е станало чудото отново,имам обаче проблем с мъдреца ми.Боли ме от три дни, с адски болки съм и незнам какво да пия тъй като незнам дали не се е получило този месец ( датата ми е утре на МЦ ),съответно бихте ли ме посъветвали нещо? Не мога да спа, не мога да ям от тези болки, а и имам симптом поне според мен де-много неспокойно спа вечер постоянно се будя и сутрин съм наспана много рано.Страх ме е да правя тестове, за да не се разочаровам отново.Моля тези, които са имали същия проблем да ме посъветват нещо.Благодаря ви предварително