0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #340 -: Април 12, 2011, 23:03:02 pm »
Марийче спокойно мила,ама и случай в който имаш цикъл и пак си бременна,цветна иди си на лекар да те видят,аз също си задавам такива въпроси,и все се надявам,важното е да вярваш,но все пак ще посетя лекара си,направи го и ти
Пожелавам ти успех и хиляди целувки :D
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят
*
« Отговор #341 -: Април 12, 2011, 23:43:39 pm »
Ами няма да е това...Цикъла ми е с гъста кръв,червена хубава със съсиреците му и всичко...Това определено не е цветна бременност миличка...Исками се но не е :( .....
« Отговор #342 -: Април 13, 2011, 12:04:40 pm »
 :( :( :(
Много съжалявам,наистина...знам колко е тежко,когато искаш такава радост,но спокойно всичко ще се нареди,трябва търпение,колкото и трудно да е...целувки osi_9
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят
*
« Отговор #343 -: Април 13, 2011, 19:30:50 pm »
Здравейте момичета. Наскоро писах и задавах въпроси за ранни признаци на бременност... Днес си правих тест, защото не знам дали от внушение или наистина имам някакви симптоми, макар не толкова ярки за да съм сигурна че има бременност...та тестчето беше за мен -, макар че се появи една много бледа втора чертичка. Имам още 3 дни до въпросната М, но сърце не трае/знаете как е!/. Реших се и утре отивам да пусна един кръвен тест. Сега ще се запитате "И защо пишеш тук?". Не знам просто толкова съм нервна, че не знам какво да правя. Кажете ми мога ли да се доверя на 100% на един кръвен тест? Или да изчакам закъснение /ако има такова/ и да отида на чичко доктор?
Извинявам се за несвързаното писание, но толкова напрегната и нервна отдавна не съм била.
Желая успех на всички момичета тук и се надявам скоро всички да се похвалим, че в нас расте така желаното ни същество.
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #344 -: Април 13, 2011, 19:49:19 pm »
polia, ако можеш се успокой и ако можеш почакай малко за кръвния тест поне до деня на цикъла. А утре си направи уринен тест сутринта.
Аз миналия цикъл си направих тест за бременност Clear choice 3 дни преди предполагаемия ден за цикъл и имах втора черта, доста бледа, но се виждаше ясно. Още същия ден отидох на кръвен тест и резултата беше под 0,10 - абсолютно отрицателен и верен. Явно тестът беше дефектен, защото не може при този кръвен тест да има положителен тест.
Пожелавам ти късмет! И дано при теб тази бледа чертичка да доведе до  preggo
« Отговор #345 -: Април 13, 2011, 21:51:05 pm »
polia, Мисля че тестът ти е + :))) Знам как се чувсташ, аз самата си направих тест на 8ми ден от овулацията и естествено беше -... А дори нямам симптоми :) Но да издържиш до датата на цикъла е направо кошмарно... Пусни си кръвен тест за твое успокоение, поне той няма да покаже грешно! Прегръщам те и тихичко честито! Ще чакаме да пишеш утре!

*
« Отговор #346 -: Април 13, 2011, 23:41:57 pm »
На мен ми се вижда отрицателен, втората черта е ужасно бледа  пък и смятам че не е редно тест за бременност следобед, нали ужс е правят с 1ва сутрешна урина  :?
Извинявай, но защо отговаряш така? Не ме разбирай погрешно, не се заяждам. Просто виждам, че имаш доста коментари, което ме навежда на мисълта, че през погледа ти хиляда пъти е минавал коментара" Бледа, бледа, но я има..." Това всички го знаем. Както и да е. Мария, според мен теста си ти е положителен и няма никакво значение по кое време е правен, защото бета ЧХГ не се влияе от нищо. А че след това цикъла ти може да надделее и да дойде е така.
*
« Отговор #347 -: Април 14, 2011, 10:53:52 am »
Сега вече започна голямото чакане ..... след час и малко ще ми излезнат резултатите от кръвния тест за бременност ... коремчето ми е на топка... да не кажа на балон ....
*
« Отговор #348 -: Април 14, 2011, 10:54:42 am »
Стискам палчета за 2 чертички ;-) :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug:

*
« Отговор #349 -: Април 14, 2011, 11:19:17 am »
И ето всички надежди отидоха по дяволите  :( :( :( :(
Резултат 0.100  :( :( :( :(
*

polisia

• 291
« Отговор #350 -: Април 14, 2011, 12:47:07 pm »
И ето всички надежди отидоха по дяволите  :( :( :( :(
Резултат 0.100  :( :( :( :(
Polia, съжалявам, че е такъв резултата!
Явно си попаднала на неточен тест, както беше при мен... Пожелавам ти късмет следващия път!
*
« Отговор #351 -: Април 14, 2011, 14:33:45 pm »
Благодаря и късмет на всички... макар че съм упорита и ще изчакам да видя все пак дали след два дни ще дойде този толкова омразен цикъл ... ако не пак пускам изследвания...не искам да се предам :(
*
« Отговор #352 -: Април 14, 2011, 15:20:10 pm »
Здравейте отново момичета. Това "навиването" голяма работа :( Седях броях и си мислех. Дали е вероятно ЧХГ да не е отчел правилно? Нямам все още закъснение, 11 дни след предполагаемата О. Аууу ще се побъркам....Дайте ми някакъв съвет какво да правя и да не мисля само за това  :balk_144: :balk_144:
*

polisia

• 291
« Отговор #353 -: Април 14, 2011, 15:33:00 pm »
Здравейте отново момичета. Това "навиването" голяма работа :( Седях броях и си мислех. Дали е вероятно ЧХГ да не е отчел правилно? Нямам все още закъснение, 11 дни след предполагаемата О. Аууу ще се побъркам....Дайте ми някакъв съвет какво да правя и да не мисля само за това  :balk_144: :balk_144:
Polia, аз преди 15 дни бях в същото положение. "Наистина е рано, може пък кръвния да е грешен, може да са го объркали..." - всички тези мисли ми минаха през главата. Защото и моя уринен тест имаше втора бледа черта... Но след като ЧХГ е отрицателен, няма как да имаш положителен тест за бременност, защото те отчитат ЧХГ над 20 и нагоре (в зависимост от чувствителността им). Въпреки това аз съм достатъчно луда и си правих още 2 уринни теста през следващите дни, които бяха отрицателни. Признавам си, че ме хвана и срам от аптекарките, които имам чувството, че ме помнят... и сигурно си мислят, че съм някоя кукувица, която колекционира тестове за бременност.
Съвет от мен - почакай поне 1-2 дни и ако много искаш - направи си уринен, ей така за твое успокоение. Но не се навивай прекалено... По-добре си мисли как следващия ти цикъл ще бъде успешен...
« Отговор #354 -: Април 14, 2011, 15:36:41 pm »
Аз лично не мога да ти там такъв съвет,понеже съм в същото положение. Мисля само и единствено за това, как искам да забременея и да си имаме бебче. Нищо друго не ме интересува. Това с "навиването" наистина е голяма работа. Може да се побърка човек от мислене.Преди 2 дни си пуснах тест и беше отрицателен. Все още не ми е дошло, а на всичкото отгоре започнах да ям люти чушки, което се случва за пръв път в живота ми и пак се започнаха едни мисли...има ли надежда, няма ли? Ужасно е!
*
« Отговор #355 -: Април 14, 2011, 15:42:37 pm »
Малко след развода ми една приятелка ми препоръча да отида на психолог, за да си стъпя на краката. Не отидох след време сама се "вдигнах". От няколко часа вече си мисля, че точно сега е момента да отида направо в психиатрията  :wink: :wink: ще ме вземат определено :)
*
« Отговор #356 -: Април 14, 2011, 16:45:15 pm »
Успокой се...Преживях същия ад миналия месец...Тестовете положителни кръвният отрицателен...Лекарите бяха категорични че има бременност при 4-ма отидох и 4-мата го потвърдиха,но УВИ на 10-ия 11-ия ден нещо се случи,радоста ми помръкна...Този месец пак положителни тестове,но на следващият ден ми дойде с адски болки....Търси причината другаде както аз ще направя въпреки,че съм сама вече :( Консултация с имунолог като заначало и от там лично аз ще видя но ще разбера каква е причината за това незадържане което 2 месеца вече се случва при мене...
*
« Отговор #357 -: Април 14, 2011, 17:03:37 pm »
Момичета, с много съчувствие ви съветвам да не си причинявате това. Домашен тест за бременност има смисъл да се прави при закъснение, а кръвен при голямо закъснение и отрицателни домашни тестове.

Много от нас се самоизмъчват по този начин, лутайки се така между надеждата и отчаянието всеки месец, хабейки нерви и харчейки излишни пари. И аз съм се возила на тая въртележка. Ако е настъпила бременност, ще сте все така бременни и няколко дни по-късно, но разочарованието и чуденето покрай ранните тестове са кошмарни.

Пазете си нервите и психичното здраве, защото ще са ви нужни, ако в крайна сметка се окажете в групата хора със стерилитет.
*
« Отговор #358 -: Април 14, 2011, 17:08:05 pm »
Пази Боже Цигу никоя да не попада в тази група....
*
« Отговор #359 -: Април 14, 2011, 17:14:31 pm »
И да пази Господ и да не пази доста сме в тая група.

Момичета повечето клиники съветват за кръвен тест след ин-витро чак след 13-14 ден след връщане на оплодените яйцеклетки, а вие правите уринарен на 10-ти след предполагаема овулация, как ще разберете дали сте бременни.Изчакайте си закъснението и чак тогава давайте пари за тестове.И най-важното правете ЛЮБОВ с партньора си, а не бебе иначе рискувате да се отчуждите, а вие да превъртите.