0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #320 -: Април 10, 2011, 20:49:34 pm »
Silvia85 присъединявам се и аз към момичетата...Иди си утре на лекар и се успокой,за да не си направиш сама някоя беля...Утре ще видиш,че всичко е наред...Стискам палци за бебо да е добре...
« Отговор #321 -: Април 10, 2011, 21:19:34 pm »
Благодаря!Утре ще ви пиша какво е станало.
« Отговор #322 -: Април 11, 2011, 16:18:48 pm »
Здравейте момичета! Мен ме навести лелката  :balk_146: :balk_146: :balk_146: вчера . Тъкмо днес беше 10ти ден и щях да правя тест  :( Не спирам да се чудя дали аз не направих нещо, защото в събота и неделя имахнме дотса работа вкъщи и местих тежки неща. Можели аз на съм объркала нещо :( Моля дайте мнение !
« Отговор #323 -: Април 11, 2011, 18:34:48 pm »
Krasiiity мила много съжалявам за лелката , но мила аз знам че от овулацията докато не ти дойде НЕ трябва да се натоварваш и преуморяваш.
Споко другия месец с тебе ще успеем.
Успех на всички!
*
« Отговор #324 -: Април 11, 2011, 19:02:46 pm »
Не спирам да се чудя дали аз не направих нещо, защото в събота и неделя имахнме дотса работа вкъщи и местих тежки неща. Можели аз на съм объркала нещо :( Моля дайте мнение !

Абсолютно нищо, което си вършила вкъщи, не може да навреди толкова рано, дори да е настъпила бременност. Опасенията ти са напълно неоснователни.
« Отговор #325 -: Април 11, 2011, 21:05:50 pm »
Много благодаря за бързия отклик. наистина ме измъчваше мисълта дали не съм объркала аз нещо. Значи сега остава да чакаме следващата ову. Vesito90 благодаря за подкрепата- стискам палци др месец да видим  :bfp: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #326 -: Април 11, 2011, 23:07:02 pm »
Краси нищо не си направила...Цикъла най-вероятно е закъснял от както аз го наричам "пренавиване" че просто няма да дойде...Случвало ми се е хиляди пъти за толкова много години...С нищо не си си навредила бъди сигурна в това...Желая ти късмет...
« Отговор #327 -: Април 12, 2011, 09:43:15 am »
И аз мисля, че когато има оплождане и всичко друго в организма на жената и в качеството на генетичния материал е наред, физическо натоварване само по себе си не може да попречи да се развие бременността. Споко - съветите на докторите да не се натоварваме пред първите дни на евентуално зачеване са просто една от многото превантивни мерки, които са просто препоръчителни. Не се укорявай. Успех!
« Отговор #328 -: Април 12, 2011, 13:25:03 pm »
 :oops:
привет мацки,много се чудя има ли смисъл да чакам до утре сутринта за теста или мога да си го направя веднага,мойта гинеколожка ми каза че вече има много оплаквания от шурчек,и не знам какво и какъв тест да направя,дайте някой съвет
благодрая ви и пожелавам успех на всяка една от вас.... :D
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят
« Отговор #329 -: Април 12, 2011, 13:33:33 pm »
 :oops:
и друго ми е много странно,всички пишат и казват че при имплантиране се получава прокървяване,аз имаш на няколко пъти само придърпвания,и засилено бяло течение като ппреди цикъл,и нищо друго,нещо се обърках много...гледам да не се вманиачавам,защото когато стане ще стане,но все пак си се чудя...съжалявам че съм такава досада.... :oops: :oops: :oops:
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят
*
« Отговор #330 -: Април 12, 2011, 14:08:56 pm »
bubulechkata вземи какъвто решиш само на CLEAR TEST не взимай,че на мене ми показа 2-те черти преди 3 дни,а дали съм бременна само аз си знам по Аулина който взимам заради менструалните болки...Казано накратко дойде ми...За шуъра също и аз чувам много минуси вече,нямам идея защо така и на какво се дължи....Късмет и дано видиш двете чертички :)
« Отговор #331 -: Април 12, 2011, 14:54:51 pm »
 :(
ами такъв тест си взех преди малко и ми показва че е отрицателен
направо вече не знам
ще откача osi_7 :bfn:
*
« Отговор #332 -: Април 12, 2011, 15:12:22 pm »
Ох мила сега ме шашардисваш и мене...Имаше ли бледа 2-ра черта или на между 5та и 10та мин. си излиза само контролната ??? Виж ми нагоре постовете има снимки на моя от преди 3 дни и ги сравни...Снимките ми са на Стр.15
« Последна редакция: Април 12, 2011, 15:13:54 pm от МАРИЯ МЪРВАКОВА »
« Отговор #333 -: Април 12, 2011, 15:52:12 pm »
 :( :( :(
нямам бледа черта,но съм решила да чакам и др седмица ше ида на преглед,не се притеснявай,ако е писано ше има бебе :D мерси за подрепата
*
« Отговор #334 -: Април 12, 2011, 17:16:16 pm »
Дали няма да си спестите много от съмненията и чуденките, момичета, ако вместо уринен, направите кръвен тест за бременност? Определено ще е по-конкретен.

Желая успех  yahoo_17  :)
............................Тайната на нашата вечеря............................
*
« Отговор #335 -: Април 12, 2011, 18:11:05 pm »
bubulechkata сега ме притесни нацяло,дали при мене пък не става нещо и да немогат да се развиват бременностите поради някаква причина....Момичета има ли такова нещо някъде описано из форума.... :(
*
« Отговор #336 -: Април 12, 2011, 18:36:15 pm »
За биохимична бременност може да е причина лошата морфология на партньора до колкото знам.Не знам до колко съм ти полезна Миме.Има го и из темите ,но не се сещам къде точно.
*
« Отговор #337 -: Април 12, 2011, 21:36:58 pm »
Цял ден ровя като кокошка из нета и установявам,че май трябва да посетя имунолог,защото се споменава невъзможност за имплантиране,когато имало някакви антитела или антигени ей такива истории в кръвта на майката...Сега не ми стига всичко ами и това да мисля,направо ще полудявам май нацяло...Само,че ще задържа с тея имунолози,защото сега няма вече с кого да мисля за детенце...
« Отговор #338 -: Април 12, 2011, 21:44:11 pm »
МАРИЯ МЪРВАКОВА покледнах снимките на теста ти от предните 1-2 странички и твърдя че е положителен.Моят беше същият на 2 ден от закъснението.Значи е имало оплождане за да се отдели ЧХГ и да се активира реактива във втората черта.Пожелавам на всички момичета успех.
*
« Отговор #339 -: Април 12, 2011, 22:10:54 pm »
delphi_5 благодаря ти,но явно нещо става щом не се имплантира вече 2ри месец и сега вече наистина се притесних  :balk_144: