0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #300 -: Април 10, 2011, 08:31:16 am »
При Бт 36.7 с ел.термометър няма бременност нали???
« Отговор #301 -: Април 10, 2011, 08:34:56 am »
Мария, само от една стойност не може да се гадае.
Най-добре си направи теста за бременност.
Според мен си вземи един Шуър чек.

Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #302 -: Април 10, 2011, 08:41:32 am »
Да де неможе и аз от вашите постове знам,че неможе,но ако има няма да е 36 и...нещо си,а 37 и....нещо си,или пак нищо не съмразбрала за Бт.,за което малко се  :oops: Уж чета какво пишете вие тук...Тест взех още един същия като този,сега ще го направя и ще видиме...Ако е + взимам веднага и Шуър Чека...Със ставането от леглото болката започна в яйчниците,отивам да видя дали пък не дойде М.Теста е готов,резултата е още по бледа 2-ра  черта от вчера,ниска Бт. Бременност няма.Излиза 2-ра черта,но.....Нищо може би е за добро....Сега като се разходя напред назад и М. ще си дойде,че аз от вчера пак се побърках...
« Последна редакция: Април 10, 2011, 09:12:12 am от МАРИЯ МЪРВАКОВА »
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #303 -: Април 10, 2011, 11:41:57 am »
Според мен и вчерашните тестове, и днешният тест са все отрицателни... Пожелавам ти късмет занапред!
 yahoo_17
*
« Отговор #304 -: Април 10, 2011, 11:45:15 am »
Мария БТ през втората фаза може да е под 37 ,ако и през първата е била по ниска, освен това тя варира , така че няма как да стои винаги на едни стойности.Щом днешният тест  е показал още по бледа чертичката ,предполагам че няма бременност за жалост.Въпреки че може би за добро ,защото щеше да е много сложно всичко.Не се отчайвай и бебо ще дойде и точният мъж с който да го имаш ще се появи.Успех и горе главата мила.
*
« Отговор #305 -: Април 10, 2011, 13:08:17 pm »
Благодаря ви за всичко момичета и за всичката подкрепа...Сега се събудих от сън и с адски болки М. ми дойде....Малко разочарования,но и спокойствие в положението в,което съм в момента...Сега ще гледам да си стъпя на краката,да си проведа цялото лечение с АД да излекувам душата си от вчерашните думи,които чух от вече бившият ми пиятел,и чак тогава ,,,,, някога може би ако се доверя пак на някой,ще опитам да имам отново деца и евентуално да бъда истински щастлива...
Вие не се предавайте момичета и се борете за своята мечта да бъдете майки...
Желая ви късмет и хубави здрави дечица....
Знам,че ще успеете...
Аз ще си следя форума с интерес,и ще гледам да се уча от вашият опит занапред,както казах,ако изобщо някога се доверя на мъж отново...
Успех момичета...
:bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #306 -: Април 10, 2011, 14:04:40 pm »
Здравейте и от мен :)

Мария, съжалявам за това, което си преживяла, но вярвам че ще намериш истински стойностен човек, с който да създадеш така желаното бебче!

А аз искам да попитам нещо относно зацапването, което може да се получи ОКОЛО 8мия ден от овулацията при имплантирането на яйцеклетката - възможно ли е да е малко преди това и колко време продължава, т.е. еднократно ли е?

Последният ми цикъл е на 18ти март, имам положителен тест за овулация на 2ри април. На 6тия, 7мия и 8мия ден от овулацията имам кафеникаво зацапване, което е много слабо, само колкото да ми зацапа бельото. Освен това имам мнооооого слаби болки като по време на цикъл, което е странно за мен защото цикълът ми не е болезнен. Освен това имам страхотно главоболие, което е нетърпимо вече, а ме е страх да пия лекарство, за да не навредя на плода ако е станало чудото този месец.

Благодря предварително за отговорите, а на всички очакващи двете чертички УСПЕХ!!!

« Отговор #307 -: Април 10, 2011, 14:09:08 pm »
Зацапването при инплантирането на ембриона, при всеки може да е различно - принципно се казва около 7-10 ден от  овулацията, но това не значи че не може да се появи малко по-рано или по-късно. Всеки случай е индивиудален, може да продължи ден-два, може и повече, но ако и зацапване около и след положителния тест е хубаво веднага да се посети лекар, защото това може вече да е признак за проблем, а не просто имплантационно кървене.
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #308 -: Април 10, 2011, 14:29:23 pm »
Благодаря Радостинка :)
Малко се успокоих, че все още има надежда чудото да е станало :)))
А някой може ли да ми каже какво мога да пия за главоболие, което да не навреди на плода ако се е получило този месец. Вече е нетърпимо :( Благодаря!

« Отговор #309 -: Април 10, 2011, 14:51:08 pm »
Може да пиеш Парацетамол, другото не е много препоръчително.

« Отговор #310 -: Април 10, 2011, 15:06:42 pm »
Може да пиеш Парацетамол, другото не е много препоръчително.
Благодаря!

« Отговор #311 -: Април 10, 2011, 17:07:05 pm »
А аз искам да попитам нещо относно зацапването, което може да се получи ОКОЛО 8мия ден от овулацията при имплантирането на яйцеклетката - възможно ли е да е малко преди това и колко време продължава, т.е. еднократно ли е?
Здравей и от мен и късмет в бебеправенето. Може да погледнеш в графиката ми въпросното зацапване кога е било. Само за ориентир- моето не беше кафеникаво. Бледо розово си беше и то само сутрин на салфетката. Но това съвсем не означава че е правило което се е получило при мен. radosttinka  е права- при всеки е различно- при някой няма зацапване!
За главобол- търпение  :D Аз поне не съм пила абсолютно нищо, а още си имам ужасно главоболие, макар че и на мен лекарката ми каза че може да си позволя от време на време Парацетамол.
Чакаме да се похвалиш скоро с положителен тест за бременност :)
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
« Отговор #312 -: Април 10, 2011, 18:23:56 pm »
 :oops: :oops: :oops:
Здравйте момичета,много съм объркана,с моя принц правим опити от около половин година и за сега все не става....та на темата....по принцип все ми закъснява с около 7-8 дни,но този път вече с 12,,,правих тест преди няколко дена но беше отрицателен,чувала съм че много от тестовете не винаги дават веднага резултат,нямам признаци освен подръпването ниско долу и леко течение,но нищо друго,не смея да се надявам много,но все пак...дайте съвет,светнете ме малко по въпроса...много ми е напрегнато,мерси предварително... :P
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят
« Отговор #313 -: Април 10, 2011, 18:35:11 pm »
bubulechkata, 12 дни закъснение са си много и ако има бременност теста би трябвало вече да отчете.
Тестовете не винаги дават точни резултати, но това е в първите дни на закъснението, когато нивата на ЧХГ може все още да са твърде ниски.

Казваш че по принцип ти закъснява 7-8 дни, ако това е всеки месец и за закъснение броиш дните след 28-я ден от цикъла, значи просто при теб той е с по-голяма дължина и трбява да смяташ закъснението примемерно след 35 ден.

На темата, повтори теста след ден-два и ако пак е отрицателен отиди на един преглед може да има друго обяснение за закъснението.

« Отговор #314 -: Април 10, 2011, 18:47:40 pm »
 :oops:
ами по прицип през септември спрях ати-бебто,и нямах закъснения,като изключим че по принцип съм нередовна с цикъла,но до сега не е боло така,може би ще повторя теста,мерси много за инфото :wink:
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят
« Отговор #315 -: Април 10, 2011, 18:54:24 pm »
Момичета,аз имам кафеникаво зацапване вече 4-5 дни,не е много ,но ме притеснява цвета.Пия Дуфастон,но няма ефект.Това не е зацапванв от имплантиране,защото вече имах такова.Утре пак ще ходя на док,да видя той какво ще каже.Може ли това да е цветна бременност,въпреки че миналия месец изобщо не ми е дошло?
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #316 -: Април 10, 2011, 19:06:05 pm »
Може ли това да е цветна бременност,въпреки че миналия месец изобщо не ми е дошло?
Ти установила ли си, че си бременна, след като казваш, че си имала имплантиране и миналия месец не ти е дошъл цикъла? Или ти закъснява?
Най-добре лекар ще ти каже дали има някакъв проблем. Успех!
« Отговор #317 -: Април 10, 2011, 19:21:58 pm »

Ти установила ли си, че си бременна, след като казваш, че си имала имплантиране и миналия месец не ти е дошъл цикъла? Или ти закъснява?
Най-добре лекар ще ти каже дали има някакъв проблем. Успех!
[/quote]

Да,доктор установи наличието на бременност и той ми изписа лекарствата.Даже ми увеличи Дуфастон-а 4*1
« Отговор #318 -: Април 10, 2011, 19:27:54 pm »

Благодаря Котараната :)
Дано да е това, което всички толкова много желаем! Имам и телесна температура 37,3, но никаква настинка, такаче май няма да мина без Парацетамол :( Доста е странна тази температура за мен!
Видях, че чакате близначета :) Желая ти леки и безпроблемни оставащи месеци!
« Последна редакция: Април 10, 2011, 19:30:28 pm от linapoli »

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #319 -: Април 10, 2011, 20:20:39 pm »
Да,доктор установи наличието на бременност и той ми изписа лекарствата.Даже ми увеличи Дуфастон-а 4*1
Честита бременност! Стискам ти палци кървенето да спре и всичко да продължи безпроблемно! Но задължително отиди при гинеколог отново, за да се види дали всичко върви както трябва.