0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #280 -: Април 06, 2011, 21:28:54 pm »
здравейте малко късно пиша тук но все пак аз видях днес моите  :bfp1: потърквам крачета и вие скоро да се похвалите  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: Благодаря за подкрепата !

*
« Отговор #281 -: Април 07, 2011, 10:18:19 am »
Момичета, темите за поздравления са тук.
*
« Отговор #282 -: Април 08, 2011, 13:05:44 pm »
Здравейте и от мен. Все още съм нова тук, но изчетох доста неща от форума. Не знам дали има нужда от въпроса ми, но както и Вие знаете една малка подкрепа от жените във този форум, та дори и една думичка дава на другия някакво успокоение и надежда.
Зная, че сигурно има много питали като мен, за което се извинявам предварително. Та въпроса ми е? Колко дни след предполагаемо забременяване се усещат първите симптоми? Извинявам се за така зададения въпрос... просто от притеснение и очакване се усещам как започвам да си внушавам разни неща. Нямам все още закъснение, а едва се сдържам да не изтичам до аптеката и да купя тест. Симптоми не знам дали имам, защото  от надежда имам чувството че си внушавам вече. Единственото което усещам без да се вглъбявам в него е рано сутрин чувствам някакъв неудържим глад и усещам някакво странно подуване на стомаха все едно съм преяла ... за други "симптоми" не искам да говоря тъй като ги оттдавам на внушение.
Надявам се да не ставам смешна с тези си мои брътвежи ... просто имам нужда от някакви думи, колкото и смешно да звучи.
Благодаря Ви предварително.  :oops:  :oops:  :oops:
« Отговор #283 -: Април 08, 2011, 14:03:51 pm »
Здравей polia не мога да ти помогна много,защото и аз съм от тръпнещите да видят двете чертички,но мога да ти кажа само,че при всяка жена е различно и много често самите симптоми са същите като стандартните ПМС. Опитай се да се успокоиш и чакай да ти дойде време за датата. От сърце ти желая да видиш  :bfp: много скоро. :bighug:
*
« Отговор #284 -: Април 08, 2011, 14:35:22 pm »
Скъпа polia  докато не ти закъснее не мисли за това дали си или не си забременяла защото мислите създават илюзии казвам го от личен опит повече от година правих тази грешка. изчакай да ти закъснее поне 3-4 дни и тогава прави тест. ако направиш тест преди това вероятността да се разочароваш предварително е голяма. стискам ти силно палци и ще се радвам искрено когато дай боже се похвалиш с + тестче. 

*
« Отговор #285 -: Април 08, 2011, 15:08:30 pm »
Благодаря Ви много момичета. ЩЕ се постарая да запазя търпение. И се надявам да се похваля с хубави резултати. Това чакане ме убива. За жалост Бжи знам за какво говориш от 7 години все чакам и чакам и все няма проблем и няма .... за жалост стигнах до раздяла .... и сега пак се почва едно чакане и чакане и пак няма проблем и няма .....  :balk_146: :balk_146: :balk_146:
*
« Отговор #286 -: Април 08, 2011, 15:14:09 pm »
съжалявам,че така се е случило в живота ти ... аз получих моите две чертички когато спрях да ги чакам, когато си поставих други приоритети и дори казах не искам сега  :? не звучи добре, но това направих и нямаше опити, не засичах ову и нечаках Ц казах ако стане "добре дошло", ако ли не ще продължа с другите планове и незнам кога, незнам кой и защо, но след дни закъснение ги видях .
Искрено ти пожелавам от сърце наистина от сърце това да е последното ти чакане, но приеми съвета не се вглъбявай и не мисли за това постоянно, илюзиите са голяма чудо и обикновено подвеждат много в усещането  :(
Късмет скъпа! В този форум ще намериш много силно приятелско рамо, много момичета които саминали през какво ли не, не си сама, несе отчайвай силно те прегръщам! 

*
« Отговор #287 -: Април 08, 2011, 15:25:29 pm »
 :bighug: Благодаря :) Много целувки и успех на всички очакващи :)
*
« Отговор #288 -: Април 08, 2011, 18:45:41 pm »
polia не си смешна изобщо...Аз лично веднага те разбрах,защото бях като тебе,че и раздяла последва и при мене точно заради тези истории...Успокой се,така не си помагаш никак...Глада може да е от нерви и аз бях сутринта точно така и каквото видех ядях покрай цикъла ми,и всичко от нерви...Знам,че сега не ти помагам така,но най лесно ще ми е да кажа О ДА БРЕМЕННА СИ затова....Няма как да го кажа след като и аз съм със същата съдба като твоята....Успокой се сега,изчакай си 2-3 дни закъснение (даже в твоя случай повече,защото аз около 6 месеца докато бях със съпруга ми още,подсъзнателно си казвах "няма да ми дойде" и съм имала и по 7-8 дни закъснения от тоя стрес и от това внушаване,че съм бременна...) ако има и си направи тест...Стискам ти палци и много късмет желая... yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #289 -: Април 09, 2011, 11:01:56 am »
Благодаря за подкрепата. Ще се опитам да се успокоя, защото знам че никак не си помагам и се надявам след няколко дни да се усмихна и да имам с какво да се похваля. Лек и спорен ден на всички желая и успех:)
*
« Отговор #290 -: Април 09, 2011, 18:32:07 pm »
Момичета помагайте...Помогнете ми с тоя тест за бременност???Как ви се вижда на вас?Правен е преди 3 часа...
« Последна редакция: Април 09, 2011, 19:03:11 pm от _ »
*
« Отговор #291 -: Април 09, 2011, 18:39:31 pm »
На мен ми се вижда отрицателен, втората черта е ужасно бледа  пък и смятам че не е редно тест за бременност следобед, нали ужс е правят с 1ва сутрешна урина  :?
*
« Отговор #292 -: Април 09, 2011, 18:43:23 pm »
Утре повтори. На мен ми изглежда положителен  :D
« Отговор #293 -: Април 09, 2011, 20:25:17 pm »
На мен също ми изглежда положителен утре направи друг с сутринта би трябвало да е
по наситена
Красиfile:///
*
« Отговор #294 -: Април 09, 2011, 20:37:38 pm »
Ще го повторя задължително момичета...Ще го снимам веднага,и ще ви го пусна да го погледнете...Този е на около 2 часа преди снимката...
*
« Отговор #295 -: Април 09, 2011, 20:39:18 pm »
Мария, теста е положителен откъдето и да го погледна. Втората черта е бледа, но се вижда, освен това е правен със следобедна урина!(да не говорим, че на снимка щом се вижда тая чертчка, значи има нещо там! :wink: )
 Повтори го пак сутринта, сигурна съм, че 2рата чертичка, ще е още по-наситена!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #296 -: Април 09, 2011, 21:06:24 pm »
Благодаря ти Гальонди...Дано аз ще се радвам,да бъде така въпреки,че ще си се гледаме самички...С таткото се разделихме миналата седмица,и днес като му казах,че имам + тест ,той каза,че не е сигурен дали е от него и.....просто ще растем сами,ако всичко е наред,и няма да се предаваме НИКОГА...Таткото иска ДНК тест и аз ще му дам достъп да го направи,нямам какво да крия.Ще се побъркам,но искам детенцето си, направено е с любов ако го има и няма да се откажа НИКОГА от него...Миналия месец имах някаква биохимична бременност май със същият тест имах 2-пъти същия резултат ,но бебо нещо стана и го загубих...Може ли лекарствата ЦИПРОФЛОКСАЦИН,Есберитох Н(билкови),и Золофт(антидепресант е) да провокират + тест за бременност???От обяд съм със остри болки в яйчниците все едно ми върви вещицата,и се чудя дали пък няма да дойде,а теста да е отчел неправилно...Фирмата е CLEAR TEST оранжева кутийка... Някоя от вас дали го е ползвала момичета?           Ето го:     http://www.cleartest.bg/bg/pages/clear-test-p-b-g-n-n-jo-c-n-b.php
« Отговор #297 -: Април 09, 2011, 21:17:41 pm »
Нито едно от изброените от теб лекарства, не може да доведе до грешен/подвеждащ резултат от теста за бременност.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #298 -: Април 09, 2011, 21:36:27 pm »
Това поне е добре Радостинка...
*
« Отговор #299 -: Април 10, 2011, 02:01:48 am »
Момичета с много гадни болки всякаш ми върви М. съм точно в момента,а още няма кървене-менструално.......Болките са и в кръста и в яйчниците.Преди малко изчетох сумати постове на момичета,които споделят,че са били със остри болки като при дошла вещица,но незнам и аз вече....Четох също,че не боляли яйчниците,а боляла матката в средата.Незнам аз усещам същата ужасна болка като при цикъла ми във 2-ри и 3-ти ден...Не усещам никаква матка-болката не е в средата ниско ,а са си баш яйчниците...Май ми идва нали?Утре сигурно ще се събудя като след война.Ще измеря Бт. да видя колко е ако няма вещица като се събудя,и след това ще препишкам 2-ри тест с 1-вата урина... :help1: Чувствам се ужасно кофти и нещо ми е много гадно...Цялата ситуация ми е гадна,страх ме е,изобщо незнам...  :balk_145: Незнам как да си помогна,а всички тук ,всяка една изживява такъв или друг вид безпокойство за всеки сигнал на тялото си...Моля се всички да видят 2-те черти,защото радоста е неуписуема...Може и да няма нищо при мене ,но аз ги видях макар и бледа да е,и усетих каква радост е това...