0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #260 -: Април 05, 2011, 08:29:32 am »
Момичета и мен още не ме е навестила лелката , но тая сутрин си направих тест който беше  :bfn: ,но теста беше от тия който са при тестовете за овулация. Ще изчакам още няколко дена и ще видим . Успех на всички
*
« Отговор #261 -: Април 05, 2011, 09:20:05 am »
Здравейте момичета! При мен още няма лелка но да ви питам вашите гърди наедряват ли ? моите са нетърпимо изнежени към допир... тази нощ не спах спокойно заради това, но освен гърдите чуствах страшна тежест в коремчето, ходих до 00 мислех че е от това (аз не ставам нощем да пишкам) но не ми мина  :( :( :( :( :( :(
дали всичко е нормално ? така ли трябва да е ?  :oops: :?
Моля ви дайте съвет как спите когато се чуствате така дискомфортно ? мислех възглавничка под корема си да слагам като спя по очи, но това ми се струва че няма да помогне кой знае колко ?!!??!!

преди малко ходих до тоалетната и имаше леко ръждиво зацапване ... дали е лелката ?
« Последна редакция: Април 05, 2011, 11:00:05 am от Бжи »

« Отговор #262 -: Април 05, 2011, 11:13:15 am »
Ами миличка ние тук нищо не можем да ти кажем, направи си едно тестче. Дано това зацапване да не е лелката. Успех и дано видиш  :bfp:  :crossfingers:

*
« Отговор #263 -: Април 05, 2011, 11:39:16 am »
vesito90 изчакай и направи нов след няколко дни , докато не е дошла лелката има надежда  :crossfingers:.
Бжи не се вглъбявай прекалено в симптомите ,защото понякога психиката ни си играе лоша шега с нас , направи тест , а дори и да е отрицателен ,след няколко дни пак ще направиш ,ако не е дошла лелката. :crossfingers:
« Отговор #264 -: Април 05, 2011, 16:17:17 pm »
Момичета и при мен няма лелка  :)Но корема ме боли странно  и гърдите са ми подути :( Взех си един тест и утре сще го направя. Стскайте палци да не ме навести гадната вецища. Бжи направи си и ти един утре дано и двете споделим ++++ :bighug: :bighug: А исках да питам дали това че през нощта ходя до тоалетната дали ще се отрази на теста утре???? :oops:
« Отговор #265 -: Април 05, 2011, 17:33:46 pm »
Няма да се отрази, аз моя първи тест го правих сутринта след нощна смяна съответно не беше с първа урина и се появи втората чертичка, втория си го направих на обяд. Ако има бременност когато и да го направиш ще се появят двете чертички. Успех  :crossfingers:

« Отговор #266 -: Април 05, 2011, 17:56:09 pm »
Здравейте на всички!
Днес пак ходих на док,каза,че би трябвало да съм в 7 г.с. ,но каза,че бременност пак не вижда и да отида утре.От снощи имам кафеникаво зацапване.Кажете ми какво да правя?Правих 4 теста и всички положителни.При друг специалист ли да отида?Много съм притеснена.
*
« Отговор #267 -: Април 05, 2011, 18:12:13 pm »
Лекарят ти какво предположи, след като не "вижда" бременност? И как разбра че си в 7 г.с.? Някакви изследвания пуснахте ли?
« Отговор #268 -: Април 05, 2011, 18:15:50 pm »
Нищо каза да пия нош па,ами пита ме за дата на последен цикъл(22.02),трябваше да ми дойде на 18.03. на 19.03. прокървих и дотам.Болки ниско долу в корема,чувствителни гърди.
*
« Отговор #269 -: Април 05, 2011, 18:16:37 pm »
Здравейте на всички!
Днес пак ходих на док,каза,че би трябвало да съм в 7 г.с. ,но каза,че бременност пак не вижда и да отида утре.От снощи имам кафеникаво зацапване.Кажете ми какво да правя?Правих 4 теста и всички положителни.При друг специалист ли да отида?Много съм притеснена.
Според мен отиди и на друг лекар. И да, как разбра че си в 7 г.с. Но не се притеснявай излишно - и при мен се видя по-късно

*
« Отговор #270 -: Април 05, 2011, 18:21:10 pm »
Нищо каза да пия нош па,ами пита ме за дата на последен цикъл(22.02),трябваше да ми дойде на 18.03. на 19.03. прокървих и дотам.Болки ниско долу в корема,чувствителни гърди.
Нещата, които описваш плюс липса на установена бременност в матката звучат малко обезпокоително, а може и просто да не си случила на лекар, способен да я "види".
Съветът ми е възможно най-скоро да си намериш читав лекар, който да установи има ли или няма ембрион в матката.
« Отговор #271 -: Април 05, 2011, 18:25:05 pm »
Опитвам се да си намеря такъв,утре тръгвам да обикалям.Искам и второ мнение.
*
« Отговор #272 -: Април 05, 2011, 22:55:05 pm »
Силве описваш симптоми на бременност...Иди на свястен лекар да я установи и да се успокоиш...
« Отговор #273 -: Април 06, 2011, 09:35:07 am »
Момичета няма лелка, но няма и  :bfp:  :( Днес ще отида на лекар, за да види какво точно става. Възможно ли е теста да не отчете???(Правих Sure check) Цикъла ми е ужасно редовен, а най- тъпото е че аз преди 2 сед ходих на гинеколог и всичко е ОК. :? :? :? Ходя до толатената на всеки един час, гърдите са ми подути и нямм никакви др признаци за каквото и да било  osi_1 Дайте мнение!
*
« Отговор #274 -: Април 06, 2011, 10:03:21 am »
Krasiiity, мила не се тревожи колко дни ти закъснява може да е рано да отчете бременност?
Добре да идеш на преглед, но ако ти закъснява с няколко дни съвсем близо до Ц може нищо да несе види. Само се успокой и нещата ще се наредят.  :bighug: :bighug: :bighug: Стискам палчета да се похвалиш със  :lovedock: :heartbeat:
Дръж ни в течение какво е казал доктора.

« Отговор #275 -: Април 06, 2011, 10:06:38 am »
Aми трябваше да ми дойде на 2.04 , а вече сме 6ти. Да ще пиша какво е казал гинеколога. А при теб нещо ново БЖИ?
« Отговор #276 -: Април 06, 2011, 16:33:11 pm »
Здравейте!Днес ме гледаха с вагинален ехограф и не се видя нищо,после ме гледаха с 3d и се видя само плодно сакче.Смених лекаря,след 10 дни ще отида да видя за сърдечна дейност.
« Отговор #277 -: Април 06, 2011, 16:39:03 pm »
Ето ме пак. Ходих при доки-то и тя каза че не вижда бременост но има някакво завихряне за лигавица вматката, за което е рано да се каже дали ще го бъде :oops:Каза че може да е късна бременност. Посъветваме да изчакам още една семица и ако няма цикъл да направя тест. Сега остава да чакаме да не дойде и да стискаме палци да има  :bori_002:
*
« Отговор #278 -: Април 06, 2011, 17:27:27 pm »
Защо не направиш един кръвен тест на ЧХГ вместо това чудене при явно закъснение?
« Отговор #279 -: Април 06, 2011, 18:22:32 pm »
Здравейте мацки! Мен лелката днес ме навести и ще мино още време докато най - накрая се зарадвам малко поне и аз. Успех на всички. Дано имате по голям късмет.