0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #180 -: Март 21, 2011, 12:53:52 pm »
Извинявам се- първият ден на менструалния цикъл ми беше на 16.02. Горе долу около една седмица ми е кръвотечението. А иначе ходих на лекар миналата седмица, но бременност , не съм коментирала, защото не ми беше още дата за идване на цикъл. Иначе каза че матката е без изменения, удебелена е-11мм, каквото и да значи това, и малки кисти по яичниците. Споделям и тази информация ако е от полза.
*
« Отговор #181 -: Март 21, 2011, 12:55:58 pm »
babyr, при МЦ от 30-36дни се очаква овулацията да настъпва най-рано около 14-тия - 20-тия ден от началото на цикъла (ако се приеме че лутеалната фаза е 16 дни, а тя обикновено е и по-кратка). Половият акт е бил на 10-я ден от менструалния цикъл. Разбира се, че има някаква вероятност за забременяване, но вероятността това да не се е случило, според мен е доста по-голяма. Като прибавим и отрицателния тест - лично, не мисля, че си бременна. Днес е около 33-ти ден от МЦ и тестът би трябвало да е отчел правилно.
............................Тайната на нашата вечеря............................
*
« Отговор #182 -: Март 21, 2011, 12:59:44 pm »
За съжаление се моля отрицателния тест да е верен, поради стекли се обстоятелства. Знам че е  най- добре кръвен да направя , но не ми се дават пари. И за това искам мнение, поне за успокение.
« Отговор #183 -: Март 21, 2011, 13:00:53 pm »
Да, аз съм съгласна напълно с Rejna, вероятноста е малка. Изчакай още 3-4 дни и направи отново тест ако не ти идва. Ако и втория тест е отрицателен отиди на доктор, който да ти каже каква може да е причината за закъснението на цикъла.
P.S. Ако не желаеш бременност използвай предпазни средства!!! Тук повечето от нас се молят по принцип отрицателният тест да НЕ Е верен.
« Последна редакция: Март 21, 2011, 13:04:51 pm от Tonita80 »
*
« Отговор #184 -: Март 21, 2011, 13:05:32 pm »
Благодаря момичета.
« Отговор #185 -: Март 21, 2011, 15:18:30 pm »
Zdraveite,momicheta!Otdavna cheta foruma i nai-nakraia se registrirah.S maja mi pravim opiti za bebe ot pochti tri godini.Uj nishto ni niama,a rabotat ne stava.Na men mi izpisaha Dufaston za regulirane na cikala,tai kato poniakoga mi preskachashe.Pih go 11 meseca i fevruari go spriah.Na 7 mart triabvashe da mi doide,no o6te ne mi e doshlo.Imam bolki kato na idvane i mi se gadi,osobeno vecher.Strah me e da si napravia test,zashtoto tejko bih ponesla ako vidia pak edna cherta.Vajmojno li e da sam bremena ili prosto e ot tova,che spriah hapchetata.Znam,che ne ste gadatelki,no imam nujda ot podkrepa.Mejdu drugoto v sriada si zapazih chas pri ginekologa mi.Pisha vi,zashtoto moje bi iskam da chuia neshto polojitelno,a ne da me gledat i da si kazvat" Gorkata,pak si misli,che moje da e bremena".Blagodaria vi,che me izslushahte!
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #186 -: Март 21, 2011, 15:55:03 pm »
Ей, какво търпение само - аз при толкова голямо закъснение сигурно 10 теста щях да съм направила вече :lol:. Защо не се престрашиш вече с един? Аз не бих стояла в неведение.
*
« Отговор #187 -: Март 21, 2011, 15:56:18 pm »
Vania81, всичко е възможно! Доста ти е голямо закъснението-2 седмици!!! Разочарованието от отрицателните тестове е меко казано - ужасно, но при такова закъснение ако има бременност - ще покаже!
Радвам се, че отиваш на лекар. Дано новините са само хубави!!  :)

*
« Отговор #188 -: Март 21, 2011, 15:59:29 pm »
Vania81, най-добре си направи тест за бременност. Така ще знаеш какво да предприемеш.

Ако от три години правите безуспешни опити, крайно време е да оставиш гинеколога си и да потърсиш помощ в специализирана клиника. Повечето потребители в този форум са в подобна ситуация.

Добри клиники по стерилитет можеш да намериш тук:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=167&Itemid=52

И пиши на кирилица, латиницата трудно се чете. Над полето за коментар до емотиконите има бутон КРЕДОР, където можеш да извикаш фонетична клавиатура.
« Отговор #189 -: Март 21, 2011, 16:25:12 pm »
Благодаря ви за отговорите,момичета!Много се радвам,че най-накрая се включих във форума и съм сред свои хора:) Преди малко ми се обадиха,че утре им се е освободил час в 16 часа,така че утре е часът на истината.Моля ви да стискате палци утре да чуя най-хубавата новина на света. Благодаря ви още веднъж и ще пиша какво е станало!
*
« Отговор #190 -: Март 21, 2011, 16:56:01 pm »
Да, аз съм съгласна напълно с Rejna, вероятноста е малка. Изчакай още 3-4 дни и направи отново тест ако не ти идва. Ако и втория тест е отрицателен отиди на доктор, който да ти каже каква може да е причината за закъснението на цикъла.
P.S. Ако не желаеш бременност използвай предпазни средства!!! Тук повечето от нас се молят по принцип отрицателният тест да НЕ Е верен.
Като се скарахме и разделихме според теб за какво да се моля. Адски си любезна и ти благодаря за съветите и мнението, което част от него не съм го искала- става въпрос за P.S.,които си написала. Достатъчно съм на години за да знам с какво и от какво да се пазя, но не винаги нещата стават по план!Лек ден.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #191 -: Март 21, 2011, 17:33:59 pm »
babyr, подкрепям мнението на Тонита. Все пак това е форум, в който пишат жени ЖЕЛАЕЩИ да забременеят. Ако не си искала тази част от мнението й, просто можеше да си спестиш поста, който го провокира(от уважение към всички пишещи тук).
« Отговор #192 -: Март 22, 2011, 12:25:12 pm »
Здравейте момичетанова съм и за първи път пиша. Вече 14 дни съм след проведена инсеминация не смея да направя тест. Имам всякакви симптоми за цикъл, но също така имам леко замайване и гадене. Но преди 3 години изгубих едно детенце и сега ме е страх да разбера резултата :ask: :ask:
« Отговор #193 -: Март 22, 2011, 12:43:19 pm »
Теди , моето скромно мнение е да не се тормозиш - направи си тест според мен е минало достатъчно време и ще отчете . Симптомите при много жени приличат на ПМС така че смело  :crossfingers: , а след като имаш и гадене шанса е по - висок . Не се измъчвай
« Отговор #194 -: Март 22, 2011, 12:52:26 pm »
Лара утре смятам да отида и да си пусна кръвен тест, че от тези обикновенните много съм се разочаровала и не ми се иска пак да видя една черта искам  :bfp:
« Отговор #195 -: Март 22, 2011, 14:37:25 pm »
Здравейте,
от около 5 месеца правим опити за бебе,но все не се получава.Януари месец имах много обилно кръвотечение,което продължи 11 дни.Гинекологът ми каза,че има вероятност да съм изхвърлила плода,защото ми дойде на 23 ден.Изписа ми дуфастон,който трябваше да пия от 14 до 26 ден и ми дойде точно на 28 ден(22,02) и от тогава нямам друг цикъл.По принцип ми е на 23-25 дни,днес е 29 ден и се притеснявам.На 18 получил някакво леко зацапване и дотам.ИмАм болки ниско долу,а две вечери подрем ме прерязва много остро за секунди и минава.Не знам да си правя ли тест,страх ме е да си мисля вече каквото и да е.
« Отговор #196 -: Март 22, 2011, 14:44:49 pm »
Здравейте момичета, моля си кажете мнението този резултат от кръвен тест какво значи, при положение , че вече има закъснение.Предварително благодаря.
beta-hCG Serum    <0.1 _______ Стойност < 0.1 µIU/ml стойност под обхвата на измерване"     mIU/ml   0 - 3   ECLIA
отрицателен ли е :((((((
*
« Отговор #197 -: Март 22, 2011, 15:15:58 pm »
Здравейте момичета.Аз ви пиша пак отново да ви разкажа малко какви симптоми имам и да споделите мнението си, ако желаете разбира се.Тъй като края на седмицата трябва да ми дойде, днес ме боли странно корема и усещам леко боцкане в яйчниците ама от време на време само, някакси като тъпа болка? А странното , което вчера забелязах и това ме накара да ви пиша е, че крайчетата на зърната са ми побелели.Какво ли е това , много се зачудих,тъй като никога не ми е ставало така.А дали мога да си направя тест вече,май е раничко, но нямам търпение.Последният ми МЦ беше на 03/03/11 с продължителност 25 дни, и дължина 3-4 дни.Моля изкажете вашето мнение много ще съм ви благодарна.Но в същото време ме е страх да не се разочаровам отново и този месец.Благодаря ви предварително.Успех на всички желая от сърце!!!
« Отговор #198 -: Март 22, 2011, 15:16:37 pm »
Анастасия без да разбирам много, но съм чела във форумите смятам, че е отрицателен :?
« Отговор #199 -: Март 22, 2011, 15:20:23 pm »
Мини това са стойностите,
ЧХГ нива по седмици от първия ден на последния менструален период (ПРМ) или в гестационни седмици*:

• 3 седмици от ПРМ: 5 - 50 mIU/ml
• 4 седмици от ПРМ: 5 - 426 mIU/ml
• 5 седмици от ПРМ: 18 – 7 340 mIU/ml
• 6 седмици от ПРМ: 1 080 – 56 500 mIU/ml
• 7 - 8 седмици от ПРМ: 7 650 – 229 000 mIU/ml
• 9 - 12 седмици от ПРМ: 25 700 – 288 000 mIU/ml
• 13 - 16 седмици от ПМП: 13 300 – 254 000 mIU/ml
• 17 - 24 седмици от ПМП: 4 060 – 165 400 mIU/ml
• 25 - 40 седмици от ПМП: 3 640 – 117 000 mIU/ml
• не бременни: <5.0 mIU/ml
• След менопауза: <9.5 mIU/ml