0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #160 -: Март 11, 2011, 22:25:34 pm »
Повтори уринарния тест, но най-добре си пусни кръвен такъв, ако имаш възможност. Успех!
« Отговор #161 -: Март 11, 2011, 22:29:34 pm »
Благодаря за бързия отговор...
Аз мисля още утре да отида до Шейново на преглед...дано да видят нещо - по възможност бебе

:)
*
« Отговор #162 -: Март 11, 2011, 23:28:48 pm »
Обърнатата матка не е проблем. Вероятно ехографът на лекарката е доста стар или тя не умее да борави добре с него. Вече трябва да се види ембрион, а и пулс ще се чуе. Дано всичко е наред!

« Отговор #163 -: Март 16, 2011, 21:54:43 pm »
Момичета, моята сага завърши благополучно. След като в понеделник ме отвориха по спешност, със съмнение за извънматочна бременност в Шейново, се оказа че съм си нормално бременна, но обърната матка е била проблем да се констатира бременността с ехограф (дори с вагинален). Дано сега всичко да е наред и занапред!
Успех на всички!
*
« Отговор #164 -: Март 17, 2011, 09:34:23 am »
ами честито тогава Елена :-)
дано отсега нататък всичко върви без проблеми и да се радваш на сладък бебчо накрая

« Отговор #165 -: Март 17, 2011, 12:20:22 pm »
zakusnqva mi veche sedmica..vchera me boleshe taka kato predi da mi doide..no nqma nishto..dnes bolki nqma a testa za bremenost e otricatelen..vuzmojno li e da sum bremenna a testa da ne pokazva pravilno?
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #166 -: Март 17, 2011, 12:26:12 pm »
Всичко е възможно, изчакай още 2-3 дни, ако не ти дойде повтори теста и какъвто и да е резултата отиди на лекар. Късмет!  :D
« Отговор #167 -: Март 17, 2011, 12:28:13 pm »
blagodarq mnogo  :wink:
« Отговор #168 -: Март 18, 2011, 17:56:27 pm »
Закъснява ми с два дни а по принцип цикълът ми е като по часовник,преди 3 дни забелязах розово зацапване по тоалетната хартия,имам леки болки ниско в корема и в кръста , постоянно ми се спи и не ми се прави нищо.Страхувам се да си купя тест за да не видя отрицателен ,дали не си въобразявам ,че чудото е станало
« Отговор #169 -: Март 18, 2011, 18:52:22 pm »
Винаги има вероятност всичките признаци, които намираме да са въображаеми..., няма нищо по-сигурно от теста :)
Късмет!
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #170 -: Март 18, 2011, 18:53:39 pm »
Закъснява ми с два дни а по принцип цикълът ми е като по часовник,преди 3 дни забелязах розово зацапване по тоалетната хартия,имам леки болки ниско в корема и в кръста , постоянно ми се спи и не ми се прави нищо.Страхувам се да си купя тест за да не видя отрицателен ,дали не си въобразявам ,че чудото е станало

Изчакай още 2-3 дни и ако не ти дойде вземи тест , не се притеснявай ,защото както може да е отрицателен ,така и да е положителен, а нали това е в крайна сметка целта. :)Стискам палци за + тест.
*
« Отговор #171 -: Март 18, 2011, 20:43:19 pm »
Закъснява ми с два дни а по принцип цикълът ми е като по часовник
Аз не бих се колебала на твое място  :mrgreen: Купи си тест! Щом имаш закъснение, би трябвало уринарен тест да покаже!  :goodluck:

« Отговор #172 -: Март 19, 2011, 11:39:23 am »
здравейте мили дами.  :balk_173:
преди известно време имах чувството че наистина съм бременна,беше ме страх да си купя тест,но все пак на другият ден като ме посъветвахте го купих.кървях т.з.белязваше ме само кафеникави петанца,хапвах си,спях повече от колкото трябва и това може би ме подлъга,сега съм толова разочоравана :balk_146: че не съм бременна.тайно се надявам поне тая година да си имаме с мъжът още едно бебче.на вас желая същото от все сърце. :bori_008:
« Отговор #173 -: Март 20, 2011, 18:13:37 pm »
Здравейте настоящи и бъдещи майчета! Моля за съвет при следната ситуация- Закъснение на цикъла с 10 дни ( или 38 дни от първия ден на последната менструация), лека болка в кръста , от 2 дни чувствителни гърди ( но не подути),болка долу ниско като при мензис( появява се наи- често вечер), засилен апетит (към обичайните храни, а не към такива, които не съм обичала), често чувство на глад. Направих си 3 уринарни теста- отрицателни. Ходих на гинекелог и ми каза да изчакам още 1 седмица и ако не ми дойде да си направя тест преди да отида пак и ще ми даде лекарство, за да ми дойде. Вие какво мислите дали съм бременна и дали трябва да взема лекарства?
При първата ми бременност тестовете също бяха отрицателни. Чак на 48 ден от парвия ден на последната менструация ми показа положителен тест. Симптомите ми бяха същите.Днес си направих кръвен тест- също отрицателен ( <0.10 mlU/ml). Та се питам дали е достоверен.
Моля за бърз отговор. Благодаря предварително!
*
« Отговор #174 -: Март 20, 2011, 18:15:26 pm »
Днес си направих кръвен тест- също отрицателен ( <0.10 mlU/ml). Та се питам дали е достоверен.

При толкова дълго закъснение и такова ниво на ЧХГ не си бременна.
« Отговор #175 -: Март 20, 2011, 18:44:44 pm »
на какво се дължи тогава това закъснение
« Отговор #176 -: Март 20, 2011, 19:15:33 pm »
krasimiralazova, причините може да са много.
Каквото и да ти кажем ще е само догадка, в случая само лекарското мнение ще е достоверно.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #177 -: Март 20, 2011, 20:54:24 pm »

krasimiralazova, причините може да са много.
Каквото и да ти кажем ще е само догадка, в случая само лекарското мнение ще е достоверно.

мерси
*
« Отговор #178 -: Март 21, 2011, 12:33:40 pm »
Здравейте, знам че на изуст не може да се говори , но искам някакво мнение горе долу. Последния ми цикъл бе6е на 16.02.2011, полов акт съм имала на 26.02.2011- друг не съм. Цикъла ми варира по принцип- междуу 30 и 36 дни, понякога, но рядко е на 28. Все още не ми идва. Правих уринен тест- отрицателен е. Според вас възможно ли е да съм бремненна,катпо се имат предвид датите , а теста да не отчита още. Моля за мнение.
« Отговор #179 -: Март 21, 2011, 12:50:05 pm »
Здравей babyr,
Последния ми цикъл бе6е на 16.02.2011, ...
само да уточня: последния ден с менструално кръвотечение ти е бил на 16.02 ли? и колко дни общо ти е менструалното течение?