0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #80 -: Януари 20, 2011, 15:22:09 pm »
От снощи съм с много слабо кафеникаво течение, като последен ден на цикъла. Какво ли става? Много се дразня от това неведение.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #81 -: Януари 20, 2011, 17:09:34 pm »
katrin_sl, ако температурата ти е все още висока защо не направиш още 1 тест утре? За зацапването може да има различни причини и тук само можем да гадаем. Стискам палци, тестът да е  :bfp:
« Отговор #82 -: Януари 24, 2011, 18:35:29 pm »
Здравейте, момичета. Трудно ми е да пиша за това, но моля ви за мнение, може някоя от вас да е имала моя проблем. Направих спонтанен аборт в 16 ден от зачатието. Сега 2 месеца след това пак ми се вие свят, гади ми се ( даже повръщах), но ми и процапа. Притесних се отидох на гинеколог, той ми каза, че е объркан и че може да съм бременна, защото матката ми била уголемена и имало малко течност в нея. Предложи ми да си направя тест Шуарчек и според неговия резултат ще ме лекува. Оказа се, че теста е отрицателен. Даде ми да пия Дуфастон 7 дни и след това до 3 дни трябва да ми дойде, ако ли не съм бременна. Е на мен не ми дойде вече 5 ден. Има ли някоя дама, която да е имала същия случай? Какво да правя?   :bori_017:
*
« Отговор #83 -: Януари 25, 2011, 12:18:50 pm »
Здравейте, момичета. Трудно ми е да пиша за това, но моля ви за мнение, може някоя от вас да е имала моя проблем. Направих спонтанен аборт в 16 ден от зачатието. Сега 2 месеца след това пак ми се вие свят, гади ми се ( даже повръщах), но ми и процапа. Притесних се отидох на гинеколог, той ми каза, че е объркан и че може да съм бременна, защото матката ми била уголемена и имало малко течност в нея. Предложи ми да си направя тест Шуарчек и според неговия резултат ще ме лекува. Оказа се, че теста е отрицателен. Даде ми да пия Дуфастон 7 дни и след това до 3 дни трябва да ми дойде, ако ли не съм бременна. Е на мен не ми дойде вече 5 ден. Има ли някоя дама, която да е имала същия случай? Какво да правя?   :bori_017:
Колко дни ти закъсняваше преди Шуърчек-теста? Пусни си кръвен тест все пак, и, ако имаш възможност, намери си гинеколог, който ще те лекува възоснова по-сериозни изследвания от резултати от уринарен тест. Успех!
« Отговор #84 -: Януари 26, 2011, 12:04:38 pm »
моми4ета бях на гинеколог тъй като ве4е 4 месеца не се полу4ава , каза ми 4е нямам кисти нито възпаления , взех си тест Овиев и в4ера ми показа 2 4ерти4ки..та зна4и цикала ми е на 23 дена , овулация 6те има днес _ 26 или утре на 27. първият ден от менструацията бе6е на 13.01 зна4и овулацията ми е на 15, 16 ти ден , трябва да ми дойде на 05.02 това което ме притеснява е 4е по тези из4исления излиза 4е лутеалната фаза е 8, 9 дена мойе ли това да е проблем навсякаде 4ета 4е трябва да е не по малка от 10 дена ??
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vivi0304][/url]
*

• 1357
« Отговор #85 -: Януари 26, 2011, 12:46:44 pm »
По принцип е проблем, но ако за първи месец ползваш тестовете, изчакай да видиш колко дълъг ще ти е този месец цикъла(пък дано не дойде де :wink:). Може късната овулация (в твоя случай) да е инцидентна и този месец цикълът ти да е 26-27 дни примерно...
*
« Отговор #86 -: Януари 26, 2011, 16:28:05 pm »
Хайде да се включа и аз !
Последен МЦ 3 януари като от 10 до 20 ден пих Оргаметрил по 1 таблетка на ден. Този МЦ ми се събраха и доста кисти , днес ми е 4 ден след като съм спряла Оргаметрила а и бяхме заедно с моят приятел и знаете какво следва :bed:
Знаех че трябва да ми дойде 2 пъти януари месец но нямам зацапване а само болки като  при цикъл , имам чиста микробилогоия и гадене и отрицателен тест от преди 2 дена , а на лекар съм чак февруари ако не успея утре  :?
Притеснена съм , слагам си свещички Профенид за болките сутрин и вечер, вие как мислите дали е станало нещо или по скоро всичко идва от кистите!
Благодаря!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #87 -: Януари 26, 2011, 19:21:12 pm »
f_26   Няма нанесени стойности. Оргаметрила би подтиснал О. - ти го пиеш от 10 ден на МЦ. Вероятността да е станало е малка/ според мен :)/, но чудеса стават и винаги има надежда

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #88 -: Януари 26, 2011, 20:51:02 pm »
Здравейте, момичета. Трудно ми е да пиша за това, но моля ви за мнение, може някоя от вас да е имала моя проблем. Направих спонтанен аборт в 16 ден от зачатието. Сега 2 месеца след това пак ми се вие свят, гади ми се ( даже повръщах), но ми и процапа. Притесних се отидох на гинеколог, той ми каза, че е объркан и че може да съм бременна, защото матката ми била уголемена и имало малко течност в нея. Предложи ми да си направя тест Шуарчек и според неговия резултат ще ме лекува. Оказа се, че теста е отрицателен. Даде ми да пия Дуфастон 7 дни и след това до 3 дни трябва да ми дойде, ако ли не съм бременна. Е на мен не ми дойде вече 5 ден. Има ли някоя дама, която да е имала същия случай? Какво да правя?   :bori_017:

Как разбра,че си направила аборт на 16ти ден от зачатието...?
 Момичета,не се вглеждайте в гаденето и виенето на свят.Това може да са ПМС симптоми, хормонални нарушения,кисти...Пестете си нервите и най-добре правете кръвни тестове...Не бързайте с уринрните...

Важно е ако ви се случват такива цикли да ви се гади,да ви закъснява и да няма бременност ,да отидете на доктор...На мен така са ми казвали...
 Искрено пожелавам успех на всички в най-най-най скоро време
« Последна редакция: Януари 26, 2011, 20:58:42 pm от didon »
« Отговор #89 -: Януари 27, 2011, 12:19:00 pm »
Съгласна съм с мнението на Didon относно гаденето. При мен това гадене продължава с месеци и не съм бременна.
« Отговор #90 -: Януари 27, 2011, 21:02:13 pm »
Здравейте,
нова съм тук прочетох много от първа втора и трета част . Нека да ви разкажа накратко и на мен какво ми се случи миналия месец. Закасняваше ми 4 дена направих си два теста и на двата бяха с бледо розови чертички , след няколко дена направих пак и пак така едната черта розова но по добре изразена.На мен ме болеше кръста гадеше ми се от време на време, отидох на лекар и каза че не вижда бременност и да отида след една седмица. На следващия ден след прегледа на мен ми дойде на 11 ден от закъснението. М. ми беше само 4 дена (което не е нормално за мен тжърде малко е). Когато ми свърши си направих три теста и трите бяха отрицателни. Отидох на лекар и той ми потвърди че не съм бременна и ми каза че понякога се получават такива аномалии положителни тестове и накрая....отрицателни и не си бременна. Сега правим опити и се надявам да успеем :) трябва на 8 да ми дойде....но ще видим аз ще стискам палци да не ми идва.
Много ще се радвам да коментирам с вас защото и мен тази тема ме побърква :)
Пожелавам успех на всички бъдещи мамчета!!! :) :bori_002: :stroller: :stroller:
« Отговор #91 -: Януари 29, 2011, 00:48:20 am »
моля някой ако е имал същите симптоми и се е оказало цветна да ми пише - дойде ми със седмица по-рано,тече ми само 2 дни нещо кафяво,но си беше обилно,на третия ден имах само някакви розови капки...все ме престрелква сякаш дясния яйчник, хапвам доста, преди няколко дни дори се събудих рано сутринта от това че ми беше лошо и повърнах... преди да ми дойде кафявото течение си правих тест и беше отрицателен но беше само седем дни след акта...
« Отговор #92 -: Януари 29, 2011, 09:34:04 am »
Anzar, много е рано за тест според мен. Изчакай датата, на която трябва да ти дойде цикъла. И при мен се получаваха такива симптоми, но се оказа, че не е бременност. Ако много се тревожиш посети лекаря си.
« Отговор #93 -: Януари 29, 2011, 14:18:54 pm »
Здравейте на всички,

Моля за помощ! От този месец почнахме опити за забременяване-по Ову календара... Направих си тест 2 дена преди определения ден за Мен., но беше отрицателен. От около седмица имам леки придърпвания ниско долу и често ми се повдига-без повръщане. Имам силни болки в гърдите и сънливост-което не е типично за мен. Закъснява ми вече 3-ти ден, но не знам какво да си мисля, след като теста беше  :bfn:    :?  При някоя от вас получавало ли се е подобно нещо? Моля за вашите мнения...

Благодаря предварително!  osi_1
*
« Отговор #94 -: Януари 29, 2011, 14:23:26 pm »
изчакай 2-3 дни и повтори теста или пусни кръвен
*

• 1357
« Отговор #95 -: Януари 29, 2011, 15:44:47 pm »
Или пък утре още си направи тест, щом са изминали 5 дни от отрицателния. Може просто да е било рано и да не е отчел :wink:. Успех!
*
« Отговор #96 -: Януари 29, 2011, 16:02:03 pm »
Момичета може ли още една консултация, притеснена съм  :(
И така имам назначена терапия с Оргаметрил от 10 до 20 ден - 3 месеца по 1 таблетка , като декември месец когато го пих нямах никакви проблеми и цикъла си дойде на 3 януари , но сега когато го пих януари като 2 месец , вече почти 10 дена нямам цикъл с 2 отрицателни теста и  понякога болки в областта на ляв яйчник. Миналата събота изпих последната таблетка Оргаметрил и досега нищо , незнам какво става, вчера вечерта имах много оскдно розово зацапване и нищо повече.  :?
Вие какво ще кажете, аз все си мисля да опитам да се консултирам с докторката дето ми изписа Оргаметрила и все си мисля че това е от кистите !
Благодаря много...
« Отговор #97 -: Януари 30, 2011, 12:48:44 pm »
моми4ета  знам 4е  не му е тука мястото да питам но  незнам как да си направя ленти4ка за да ми виждате  графиката при необходимост..пи6е да копирам адреса под ленти4ката в профила може да е сме6но но така и неуспях..
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vivi0304][/url]
*

• 1357
« Отговор #98 -: Януари 30, 2011, 13:18:43 pm »
« Отговор #99 -: Януари 30, 2011, 14:38:03 pm »
Гергана мн благодаря , мисля 4е успях :)