0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Дали съм бременна - 3-та част?
« -: Декември 08, 2010, 16:37:38 pm »
Успех момичета.

Дали съм бременна - 2-ра част?
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=41006.0

Дали съм бременна - 1-ва част?
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=27975.msg669349#msg669349
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 16:46:01 pm от Lisko »
Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #1 -: Декември 09, 2010, 13:46:06 pm »
Супер нова тема!!!Аз май се записвам първа  :D :D и дано това ми донесе късмет.Пожелавам късмет на всички бебеправещи в най- скоро да се сбъдне чудото и да видят :bfp: .Искам да попитам един въпрос и ако може някой да ми отговори ще съм му много благодарна  :)???Цикъла ми е на 28-30 дни,Овулацията на 14ти ден,но този месец хванах с теста за О на 11 ден беше с наситена тестова черта и контролна по слаба и вече 3 ден тестовете за О са положителни с еднаква наситеност на чертичйите,нямам обаче като друг път цервикална слуз 8O.Възможно ли е да имам 3 дни +тест за О?
« Отговор #2 -: Декември 10, 2010, 14:40:53 pm »
Здравейте и от мен. Късмета пак ми изневери, след 6 дневно закъснение и 3 положителни теста ми дойде с адски болки и силно течение. Всичко започва на ново,нова година-нов късмет. Пожелавам на всички много положителни тестове и сладки бебешоци през идващата 2011. Не знам какъв ми е проблема, нямам здравословни проблеми, приятеля ми също си направи изследвания, но явно нещата не стават по поръчка.
*
« Отговор #3 -: Декември 10, 2010, 15:24:36 pm »
Здравейте и от мен. Късмета пак ми изневери, след 6 дневно закъснение и 3 положителни теста ми дойде с адски болки и силно течение. Всичко започва на ново,нова година-нов късмет. Пожелавам на всички много положителни тестове и сладки бебешоци през идващата 2011. Не знам какъв ми е проблема, нямам здравословни проблеми, приятеля ми също си направи изследвания, но явно нещата не стават по поръчка.

Здравей,
според мен трябва да се консултираш със специалист.
Наблягам на думичката "пак" от поста ти. При 3 положителни теста явно е имало бременност. Щом това не се случва за първи път - може да има проблем. Вероятно става въпрос за много ранен спонтанен аборт. Трябва да потърсите причината. Късмет!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #4 -: Декември 10, 2010, 16:12:07 pm »
Здравейте момичета,

вече от 6 месеца чета по форумите симптоми на бременност,но все не става,винаги лелката си идва точно на датата.
Сега накратко да ви кажа - пия бромокриптин,имам аденом на хипофизата,а от месец пия и Фемикур.Откакто пия бромокриптина - цикъла си идва точно на датата или ми е закъснявало най-много с два дни.
Иначе с мъжа ми не се пазим от юни месец :) :oops: , сега обаче ми закъснява 4 дни.Утре ще си направя поредния тест,така че стискайте палци.И все пак въжможно ли е да закъснява от Фемикура?
 :) :( :lol:

« Отговор #5 -: Декември 11, 2010, 12:20:12 pm »
диа съжалявам много, наистина трябва да говориш със специалист, а аз бих те посъветвала и с имунолог, ранните спонтанни аборти често са свързани с имунологични проблеми.
« Отговор #6 -: Декември 13, 2010, 04:45:21 am »
Здравейте мили моми4ета пак съм аз Камелиа ,надиявам се да не ви досаждам,но вие сте ми единствената утеха.След като така гадно ме изиграха тези тестове (++---),отидох отново на лекар това бе на 9ден от закъсненито -тя ми направи още един тест и той пак бе -,също така ми направи вагинален преглед ,но без екограф .За заклю4ение ми каза 4е тя е сигурнѝа на 100%4е не съм бременна и ми каза след като ми дойде М.да отида на 3ден за да ми направи кръвен тест,а след това ще ме прати и на екограф и т.н.Също ми каза 4е нямам инфекциа и 4е било вси4ко наред.Та от тогава ве4е закъснението ми стана 16дни  направих си и аз преди 2дни тест и той бе-,ве4е наистина немога да разбера какво става .Триябва да 4акам ,но просто исках да споделия с вас за да ми олекне поне малко .Толкова е ужасно 4е за пореден път ме4тата ми се разпадна на пух и прах.Пожелавам на вси4ки ви да ви се сбъдне ме4тата ви да си имате дете.Благодаря ви !!!!!!! :(
*
« Отговор #7 -: Декември 13, 2010, 21:08:53 pm »

Здравей,
според мен трябва да се консултираш със специалист.
Наблягам на думичката "пак" от поста ти. При 3 положителни теста явно е имало бременност. Щом това не се случва за първи път - може да има проблем. Вероятно става въпрос за много ранен спонтанен аборт. Трябва да потърсите причината. Късмет!

от опита,който натрупах през годините ,случките които изслушах из чакалните и личното ми кървене на 11ти ден от трансфера иииии много положителен кръвен тест ще кажа,че когато направите уринарен и има бледа чертичка,а в същото време или малко по-късно се появи кървене...аз лично бих отишла задължително на кръвен тест и след това на преглед.Кръвния бих направила ,за да потвърди уринарния категорично и доктора след това ,за да реагира адекватно на кървенето.
« Отговор #8 -: Декември 16, 2010, 10:48:54 am »
здравейте , искам да питам вьзможно ли е да забременея , ако повреме на овулацията (нали е 2,3 дена) има бебеправене но само един пьт? или трябва и през трите дена ??
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vivi0304][/url]
« Отговор #9 -: Декември 16, 2010, 15:27:25 pm »
здравейте , искам да питам вьзможно ли е да забременея , ако повреме на овулацията (нали е 2,3 дена) има бебеправене но само един пьт? или трябва и през трите дена ??
зравей виви ,разбира се че е възмойно все пак за да стане чудото ти трябва само 1  :sperm2:
така че не се отчайвай :goodluck:
« Отговор #10 -: Декември 16, 2010, 15:32:37 pm »
благодаря ти за отговора, но понеже не винаги имаме вазможност и през трите дена да го правим та затова..сега на 22 трябва да ми дойде , дано ме пропусне..:)
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vivi0304][/url]
« Отговор #11 -: Декември 16, 2010, 16:10:44 pm »
дано,дано все оакидва Коледа  :D а на Коледа се случват чудеса tree2a :babyflips:
*
« Отговор #12 -: Декември 16, 2010, 17:37:19 pm »

Овулацията е пукането на фоликула и отделянето на зрялата яйцеклетка. Това не отнема 2-3 дни, а минути, но яйцеклетката е годна за оплождане в следващите 6 до 24 часа.
Фертилните ти дни са 2-3. Повече информация тук:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=791&Itemid=20
« Отговор #13 -: Декември 17, 2010, 00:03:13 am »
zdr,neznam kakvo da pravia...zakasnia mi 5 dena i si napravix test...kakva radost poiavixa se dve 4arti4ki,tolkova go 4akax i dnes zapo4nax da karvia i me boli kakto pri cikal...neznam mnogo sam obarkana...molia za savet
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #14 -: Декември 17, 2010, 00:43:09 am »
Не чакай, а върви при първа възможност на лекар! Дано всичко се оправи и спре кървенето!
« Отговор #15 -: Декември 17, 2010, 11:56:51 am »
Здравейте на всички.
От доста време чета форумите и темите тук, но все нямаше какво да напиша.
След седемдневно закъснение на цикъла, направих тест, който се оказа положителен :bfp: но се притеснявам малко, понеже втората чертичка не беше много червена като контролната, но все пак се виждаше много ясно.
Дали съм бременна наистина?
*
« Отговор #16 -: Декември 17, 2010, 11:59:52 am »
Здравейте на всички.
След седемдневно закъснение на цикъла, направих тест, който се оказа положителен :bfp: но се притеснявам малко, понеже втората чертичка не беше много червена като контролната, но все пак се виждаше много ясно.
Ами Асита - ЧЕСТИТО!! :bfp: :cheerleader: няма значение колко наситена е втората чертичка, щом я има значи е положителен
Пожелавам ти леки и безпроблемни 9 месеца :cloud9:

« Отговор #17 -: Декември 17, 2010, 12:02:50 pm »
Благодаря ти ivanita.
Аз все още не мога да повярвам.
Ако отида на лекар сега, дали ще потвърди, или е още много рано?
*
« Отговор #18 -: Декември 17, 2010, 12:05:21 pm »
Ами би трябвало да може. Ако искаш изчакай още 1 седмижа, направи пак тест - тогава втората чертияка би трябвало да е още по наситена- и тога отиди
Дотогава се пази :-)

« Отговор #19 -: Декември 19, 2010, 14:36:23 pm »
Здравейте на всички.
Щом има втора чертичка, колкото и бледа да е тя, това е положителен резултат - просто цвета й се определя от наситеността на ЧХГ хормон. Когато с втората си бременност направих тест/две седмици преди закъснението/втората чертичка беше видима само на силна светлина и след дълго взиране...Отиди на преглед поне 14 дни след датата на очаквания цикъл. Честито от мен! :goodluck: