Здравейте и от мен! От година вече чета из форумите, но все не се престрашавам да споделя и аз моят проблем. Тъй като година чаках всичко да се случи от само себе си, и това не стана, най-после реших да пиша и аз, и който може - моля помагайте! Със съпруга ми опитваме, както вече казах - година. Този месец се реших да правя тестове за овулация. И картинката е следната - 28,29,30.07 две чертички, но не особено наситени. 31.07 - две много ярки - очевидно пиковият момент. 31.07 - ясна контролна и не много ясна цветова. 01.08 - пропуснах. От чисто любопитство си купих още една опаковка - всичките тестове положителни седмица след предполагаемата овулация. Прочетох, че появата на 2 чертички толкова продължително време може да означава бременност. Чувствам се по - странно от обикновено, със страшно болезнени и подути гърди, доспива ми се в 20.00ч. Измерих няколко дни и БТ, което определено нищо не означава, но два поредни дни беше 36,9 , а сега 3 дни вече е 37,00. Направих си 6 теста - отрицателни. Менструацията ми трябва да настъпи на 14.08(знам, че съм избълзала с тестовете, но... надеждица ). И така ... бременна ли съм??? Моля ви, дайте ми съвет, защото вече се сривам.