0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #740 -: Август 04, 2011, 10:44:15 am »
Здравей biserche ! Тъй като миналия месец четох в темата за Ин-витро, и чаках и се надявах с теб да е положителен теста....искам сега да ти кажа, че силно стискам палци за теб...дано наистина да се е получило  :bighug:
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #741 -: Август 04, 2011, 10:49:34 am »
Бисерче, направи 1 кръвен по-добре. И аз също ти стисках палци миналия месец затова много ще се радвам ако се е получило!
« Отговор #742 -: Август 04, 2011, 13:51:52 pm »
момичета а какаво се прави за по бързо забременяване какви лекарства се вземат и защо .Благодаря ви предварително
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #743 -: Август 04, 2011, 14:01:17 pm »
Ехх, ако имаше такива нямаше всички да висим тук с години :lol:.
« Отговор #744 -: Август 04, 2011, 14:18:34 pm »
Благодаря ви за пожеланията Dragon,Гергана,
мисля че се е получило, но ще почакам още и ще направя втори уринен тест. Днес на обяд можеше да ида на кръвен, но не го направих, а утре ще пътувам и няма как да отида. Не бързам, засега се чувствам добре, още притрепервам дали няма нещо да се появи, но си имам предишните "бременни" симптоми /задъхвам се докато вървя и леко ареолите на гърдите са ми като изтръпнали/. В корема имам някакви усещания и затова отвреме-навреме ходя да проверявам да не би пък случайно да се появи МЦ.
Ще кажа по-натам какво се случва.
Стискам палци на всички да ви споходи щастието, което така желаете!!!
« Отговор #745 -: Август 04, 2011, 17:59:45 pm »
Бисерче, честити ти бременни симптоми ;) Аз мисля, че макар и бледа втората чертичка е показателна за наличието на едно малко чудо в теб. Желая ти леки 9 месеца  preggo

« Отговор #746 -: Август 04, 2011, 21:51:15 pm »
 Честита бледа чертичка и от мен миличка. И аз съм на мнение,че щом има втора чертичка,едва ли след това,ще покаже само една. Очакваме слад 2-3 дена да потвърдиш и да ти честитим официално :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #747 -: Август 05, 2011, 11:07:07 am »

Здравейте момичета:)имам нужда от вашето мнение....преди около две седмици пих клиндамицин,изписан поради малко възпаление...трябваше да ми дойде на 30...но до днес няма гостенка.Правих тест, и там няма никой вкъщи...според вас дали от този антибиотик ми закъснява толкова...рядко пия лекарства ни предполагам е от това?

Благодаря ви предварително и честито на щастливката с двете чертички :bori_020:
« Отговор #748 -: Август 05, 2011, 17:14:23 pm »
Здравейте, искам да попитам нещо и дано да ми помогнете.Не ми е идвало от 2 месеца правим опити с моя мъж но не знам.Напоследък повръщам, вече не ям тези храни които много ги харесвах преди, променливо ми е настроението постоянно, напълняла съм, и когато стоя много време права ми се завива свят.Не съм правила тест и се надявам да ми помогнете искрено.
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #749 -: Август 05, 2011, 17:30:03 pm »
Здравейте, искам да попитам нещо и дано да ми помогнете.Не ми е идвало от 2 месеца правим опити с моя мъж но не знам.Напоследък повръщам, вече не ям тези храни които много ги харесвах преди, променливо ми е настроението постоянно, напълняла съм, и когато стоя много време права ми се завива свят.Не съм правила тест и се надявам да ми помогнете искрено.

Хайде, направи тест, защо чакаш още..........
Късмет, дано да е  :bfp1:
« Отговор #750 -: Август 05, 2011, 18:05:31 pm »
 :bfp1: Ще тичам сега и дано наистина да е така
« Отговор #751 -: Август 05, 2011, 18:09:40 pm »
:bfp1: Ще тичам сега и дано наистина да е така
Късмет мила, стискам палци  :bfp1:

« Отговор #752 -: Август 05, 2011, 19:00:27 pm »
Да показа  :bfp1: от тука нататък ще чакаме само момента.А да ви питам само нещо :от време на време много ме боли корема долу ниско ама не е като преди да ми дойде ами много силни болки и след известно време ми минава.
« Отговор #753 -: Август 05, 2011, 19:19:17 pm »
Да показа  :bfp1: от тука нататък ще чакаме само момента.А да ви питам само нещо :от време на време много ме боли корема долу ниско ама не е като преди да ми дойде ами много силни болки и след известно време ми минава.
Честито Портокалче  :D Леки 9 месеца и здраво бебче на финала! А за болките незнам, но се надявам скоро да усетя твоите неразположения :)
« Последна редакция: Август 05, 2011, 19:21:53 pm от linapoli »

« Отговор #754 -: Август 05, 2011, 19:29:48 pm »
Благодаря много linapoli дано стискам палци да стане скоро и всичко да е наред :)
« Отговор #755 -: Август 05, 2011, 21:11:56 pm »
 Привет момичета,
честито и от мен портокалче, и на теб леки девет месеца!
Благодаря ви и аз за пожеланията, мисля в понеделник да повторя теста. Имам си бременните симптоми и сега се моля всичко да е наред до деветия месец.
Портокалче, на въпроса ти ще отговоря на лични.
Да взема да ви пусна тук малко "бременни" вируси, то в други теми ги пускат редовно, ама и аз като мечо Пух - "колкото повече - толкова повече"  :lol:
  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
« Отговор #756 -: Август 05, 2011, 22:25:32 pm »
Да попитам и аз , с три теста съм вече и все с мноооого бледа втора чертичка .Кога ще стане по ярка за виждане (не като сега -с въображение ). И кога най -скоро мога да посетя специалист  :? ????
« Отговор #757 -: Август 06, 2011, 12:30:39 pm »
Благодаря за вирусчетата biserche  :D и ЧЕСТИТО!!!
silviq_meri, след два-три дена теста ще е значително с по-наситена втора чертичка, а след седмица закъснение на цикъла може да отидеш на лекар да видиш плодно сакче :) ЧЕСТИТО и на теб!

*
« Отговор #758 -: Август 06, 2011, 13:13:00 pm »
Честито и от мен на виделите двете чертички. Стискам палци всичко да е наред и леки 9 месеца ;-)

« Отговор #759 -: Август 06, 2011, 19:06:22 pm »
Благодаря ви linapoli , ivanita  .След няколко дни ще пиша какво се случва с моите бледи чертички .....благодаря още веднъж . На момичетата с коремчета  пожелавам лека и безпроблемна бременност , а на бъдещите не се отчайваите  ,повече позитивни мисли и чудото се случва ...