Здравейте момичета, първо малко предистория:
имам детенце по метода ин-витро, от първи опит, след като спрях да кърмя и МЦ се възстанови, винаги е бил редовен, както и преди това - точно на 26 дни. Когато пътувам, обикновенно ми подранява даже. Миналия месец пак правих ин-витро, но неуспешно. Доки сподели в последствие, че всичко ми е наред, а изследванията ни са такива, че можем да пробваме и по нормално-установеният начин. И така за морето си взех тестове за ову, с които точно определих датата и се насладихме на почивката и един на друг. Сега трябваше да ми дойде на 31.07. /26-ти ден/ и 13-ти ден след овуто, но още няма МЦ. Три дни ми закъснява, а нямам никакви признаци, че ще идва МЦ. Около датата /31/ имах болки в корема, нервност и други ПМС, но всичко изчезна. Нито меря температури, нито нищо, само чакам, но не съм посмяла да си направя тест /страх ме е/.Сега само съм поизгубила апетит, леко се чувствам уморена като ходя пеша и ме приболява кръста отвреме-навреме. При предишната бременност също се чувствах уморена, но ми се гадеше от кафе, а сега си го пия с кеф. Дали съм бременна, ще ме посъветвате ли какво да направя, дали да поизчакам още до теста или да рискувам?