0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #720 -: Юли 28, 2011, 21:55:19 pm »
Рано ли ми е за кръвен тест (6 дни преди цикъла)?Защото ми казаха че болките ми в гърдите ако не са от предполагаема бременност може да се окажи мастит , дали ген лекар може да установи толкова рано? И без това ще ходя на лекар та поне ми се иска да пусна и кръвен тест....
*
« Отговор #721 -: Юли 28, 2011, 22:16:33 pm »
Най-малко десетина дена след овулацията можеш да направиш кръвен тест. Колко дълъг ти е цикълът? Знаеш ли кога ти е била овулацията?

« Отговор #722 -: Юли 28, 2011, 23:34:46 pm »
Здравейте,вчера направих тест за брем.излезна втора мноого бледа черта.Възможно ли е да покаже грешно?Искаме много бебче,но някак си ме е страх.През м.март направих спонтанен аборт в 5гс и доки ми каза може и да няма др.бременност,макар че не се наложи да ме чистят. :? :?Малко са ми тупи въпросите,но наистина сам объркана.

честито susa не се притеснявай трябва да си много спокойна аз имам един мисед миналия януари и този март имах гроздовидна и при двете ме чистиха сега съм пак бременна за сега върви нормално док каза че единия критичен период до 7-ма седмица го минахме и аз се страхувах но сега съм спокойна дано всичко мине наред и да изкараме леки 9 месеца пожелавам ти успех много спокойствие и търпение
« Последна редакция: Юли 28, 2011, 23:43:21 pm от S_E_K_S_Y »
« Отговор #723 -: Юли 29, 2011, 09:38:10 am »
да знам кога ми беше , 21-23.07 и около 07.08 трябва да ми дойде ...
« Отговор #724 -: Юли 29, 2011, 12:43:04 pm »
можеш на 2.08 или 3.08 да си пуснеш кръвен но по-добре изчакай поне ден да ти закъснее
« Отговор #725 -: Юли 29, 2011, 14:59:01 pm »
ясно , е ми не ми остава нищо друго освен да чакам (колкото и да ме измъчва тази неизвестност)
« Отговор #726 -: Юли 30, 2011, 16:12:03 pm »
 Д-ри са  ми казвали,че се прави кръвен тест 21 дни след ову. или при закъснение на цикъла от 6 дни.
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #727 -: Юли 30, 2011, 16:42:39 pm »
След 21 дена направо плоден сак може да видим. Все пак кръвният отчита преди уринния.
« Отговор #728 -: Юли 30, 2011, 22:00:20 pm »
ох дано вече - От днес пък съм и със страхотни болки в кръста ниско долу .Това пък сега какво е и дали има връзка с евентуална бременност или пак да тичам  на лекар???
« Отговор #729 -: Август 02, 2011, 10:28:43 am »
Моля за помощ , ако някой е имал моя проблем  да помогне. Имам закъснение на цикала 6 дни , но от около 8дни съм с кафеникаво зацапване, без никакви симтоми за менструация  8O. На какво може да се дължи това.
« Отговор #730 -: Август 02, 2011, 10:39:31 am »
Само лекар може да ти каже със сигурност на какво се дължи това...може да е някакво хормонално нарушение, може и бременност ... Но отиди на лекар, вместо да гадаеш. Успех! :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

« Отговор #731 -: Август 02, 2011, 10:41:01 am »
Моля за помощ , ако някой е имал моя проблем  да помогне. Имам закъснение на цикала 6 дни , но от около 8дни съм с кафеникаво зацапване, без никакви симтоми за менструация  8O. На какво може да се дължи това.
Здравей Пипи,
Може да се дължи на много неща - от евентуална бременност до хормонален проблем. Направи си един уринен тест за бременност и ако е отрицателен отиди на лекар, ако е +++ изчакай няколко дена и пак на лекар за да види дали всичко се развива нормално... Успех!

« Отговор #732 -: Август 02, 2011, 10:46:07 am »
Ок, днес ще си купя един тест и ако е - , ще тичам при док. Благодаря ви за бързите отговори , защото направо се шашнах.
« Отговор #733 -: Август 02, 2011, 10:49:52 am »
Ок, днес ще си купя един тест и ако е - , ще тичам при док. Благодаря ви за бързите отговори , защото направо се шашнах.
Не се притеснявай  :) И ни дръж в течение... Стискаме палци  :bighug:

« Отговор #734 -: Август 02, 2011, 11:01:22 am »
объркана съм и имам нужда от помощ , правих си тест сутринта ,но съм заспала пак и когато се събудих видях че има втора доста бледа черта . Това какво означава съвсем се омотах ???
*
« Отговор #735 -: Август 02, 2011, 11:40:51 am »
Означава, че чертичката може да е изпарителна т.е. възможно е да се появи бледа втора черта след определеното в листовката-указание на теста за бременност време, през което се появява резултата и тогава той е невалиден. Повтори теста утре-другиден и следи за резултат в определените за това минути. Късмет  :)
« Последна редакция: Август 02, 2011, 11:42:38 am от Rejna »
............................Тайната на нашата вечеря............................
« Отговор #736 -: Август 02, 2011, 18:25:34 pm »
олееееееееее , това изобщо не го знаех . Когато видях чертата толкова се зарадвах че сам бременна че изобщо не обърнах внимание на времето което е минало  :( . Пак ще си направя и дано найстина вече видя тия пусти две черти , но този път истинските .
« Отговор #737 -: Август 03, 2011, 10:35:52 am »
Здравейте момичета, първо малко предистория:
имам детенце по метода ин-витро, от първи опит, след като спрях да кърмя и МЦ се възстанови, винаги е бил редовен, както и преди това - точно на 26 дни. Когато пътувам, обикновенно ми подранява даже. Миналия месец пак правих ин-витро, но неуспешно. Доки сподели в последствие, че всичко ми е наред, а изследванията ни са такива, че можем да пробваме и по нормално-установеният начин. И така за морето си взех тестове за ову, с които точно определих датата и се насладихме на почивката и един на друг. Сега трябваше да ми дойде на 31.07. /26-ти ден/ и 13-ти ден след овуто, но още няма МЦ. Три дни ми закъснява, а нямам никакви признаци, че ще идва МЦ. Около датата /31/ имах болки в корема, нервност и други ПМС, но всичко изчезна. Нито меря температури, нито нищо, само чакам, но не съм посмяла да си направя тест /страх ме е/.Сега само съм поизгубила апетит, леко се чувствам уморена като ходя пеша и ме приболява кръста отвреме-навреме. При предишната бременност също се чувствах уморена, но ми се гадеше от кафе, а сега си го пия с кеф. Дали съм бременна, ще ме посъветвате ли какво да направя, дали да поизчакам още до теста или да рискувам?
« Последна редакция: Август 03, 2011, 11:29:29 am от biserche »
« Отговор #738 -: Август 03, 2011, 14:31:00 pm »
Здравейте момичета, първо малко предистория:
имам детенце по метода ин-витро, от първи опит, след като спрях да кърмя и МЦ се възстанови, винаги е бил редовен, както и преди това - точно на 26 дни. Когато пътувам, обикновенно ми подранява даже. Миналия месец пак правих ин-витро, но неуспешно. Доки сподели в последствие, че всичко ми е наред, а изследванията ни са такива, че можем да пробваме и по нормално-установеният начин. И така за морето си взех тестове за ову, с които точно определих датата и се насладихме на почивката и един на друг. Сега трябваше да ми дойде на 31.07. /26-ти ден/ и 13-ти ден след овуто, но още няма МЦ. Три дни ми закъснява, а нямам никакви признаци, че ще идва МЦ. Около датата /31/ имах болки в корема, нервност и други ПМС, но всичко изчезна. Нито меря температури, нито нищо, само чакам, но не съм посмяла да си направя тест /страх ме е/.Сега само съм поизгубила апетит, леко се чувствам уморена като ходя пеша и ме приболява кръста отвреме-навреме. При предишната бременност също се чувствах уморена, но ми се гадеше от кафе, а сега си го пия с кеф. Дали съм бременна, ще ме посъветвате ли какво да направя, дали да поизчакам още до теста или да рискувам?
Здравей щом казваш че ти е редожен цикъла вземи си един тест да пробваш ако излезе бледа чертичка мойе да пробваш и с кръвен.При мен юни и трите теста бяха с бледа черта но за моя радост съм бременна и за сега е нормално.Така че пробваи да видиш и след още няколко дена иди на лекар.Лек ден стискам палци и пиши да кажеш какво е станало
« Отговор #739 -: Август 04, 2011, 10:39:23 am »
seksy, благодаря за подкрепата, на теб леко и безпроблемно бременеене!
Днес се осмелих да си направя уринен тест - сравнително бледа чертичка, но е положителен.
Ако реша - на обяд ще ида на кръвен, но май ще почакам до вдругиден и ще повторя уринния.