0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #660 -: Юни 29, 2011, 08:38:39 am »
Здравейте момичета тъкмо се прибрах от преглед каза че е на 99% бременност  :cheerleader: но е още рано 5-та седмица изписа ми да пия дуфастон 2*1 и след 2 седмици пак на преглед да видим как са нещата :D
Честитоооооо Секси :) Ееееееех колко хубаво  :cheerleader:

Практична, УСПЕХ! Пиши ни какво става после :)

*
« Отговор #661 -: Юни 29, 2011, 09:32:33 am »
Честито Секси , много се радвам за теб , леки 9 месеца мила и едно или две здрави бебчета.
« Отговор #662 -: Юни 29, 2011, 22:31:27 pm »
Вси4ко е било напразно моми4ета.По4ваме пак отново сега сте трябва да 4акам да ми доиде и ште пия хормони.Ве4е сам толкожа от4аена 4е нихто не ми се прави.
*
« Отговор #663 -: Юни 29, 2011, 22:33:34 pm »
Ако опитвате повече от година без резултат, значи е време да се обърнеш към специалист.

Успех на всички!

*
« Отговор #664 -: Юни 29, 2011, 22:57:54 pm »
Вси4ко е било напразно моми4ета.По4ваме пак отново сега сте трябва да 4акам да ми доиде и ште пия хормони.Ве4е сам толкожа от4аена 4е нихто не ми се прави.
Не се отчайвай , бъди силна , защото трябва да се справите с това което ви очаква, дано скоро все пак бебчо стане, но ако опитвате от доста време  както ти е казала blue_sky,обърнете се към специалист.Успех
« Отговор #665 -: Юни 30, 2011, 08:44:58 am »
Аз съм много доволна от компютърната диагностика и последвалото лечение.Март ме кюртираха пращахме кръв и част от плода за генетични изследвания в София оказа се че всичко е наред но за миколпазма и уреаплазма изследванията не бяха верни тъй като са ги изследвали само в секрета а не и в кръвта и като отидох на диагностика излезе че са ми в кръвта след 15 процедури всичко беше ок изписа ми хомеопатия пих я около 3 седмици и началото на този месец забременях.Аз съм от Бургас.Практична провери за тази диагностика в твоя град тук в Б-с беше 100лв диагностиката на цялото тяло и показва къде какъв проблем има не вярвах че това ще помогне но не бях права.
« Отговор #666 -: Юли 02, 2011, 07:07:52 am »
Добро утро секси аз сам от Аитос ште мойеш ли да ми дайеш адреса.НО сега трябжа да ми доиде МЦ сега се притесняжам все оште немие дохло колко жреме след като сам спряла дуфастона трябжа да ми доиде. 
« Отговор #667 -: Юли 02, 2011, 10:27:49 am »
Практична, по принцип до 2-3 дни трябва да ти дойде, но има момичета, на които има закъснява и повече.
« Отговор #668 -: Юли 02, 2011, 10:39:07 am »
Дне е 4 ден от както сам го спряла.И по4вам да се претесняжам и ако до 2-3 дни не ми доиде ште се наложе да ходя  на лекар.
« Отговор #669 -: Юли 03, 2011, 16:07:08 pm »
По принцип след дуфастона между 5-10 ден идва цикала.Не пречи за диагностиката че си в цикъл телефон за записване 0885991527 Марина Иванова адреса е к-с Зорница бл.47 вх г/д възстановителен център Хармония
« Отговор #670 -: Юли 05, 2011, 08:38:29 am »
Момичета имам голяма чуденка. Закъснява ми и естествено пратих тест за бременност или по-точно 4 теста - на 30, 32, 35 и 37 ден. Всичките са положителни, но на всичките втората линия е по-бледа. Интензитетът и направо не се променя.
Имам час за лекар, чак за другата седмица и не знам какво да мисля.
Не трябваше ли втората линийка да става по-тъмна с всеки тест.......? 
*
« Отговор #671 -: Юли 05, 2011, 09:24:59 am »
nadin_ka, мисля че можем да ти честитим тихичко. Втората черта си е втора черта, нали? С времето ще се насити достатъчно, спокойно. Все пак направи различни видове тестчета, че както се оказа някои лъжат. Колко време ти закъснява вече?
« Отговор #672 -: Юли 05, 2011, 11:54:25 am »
Днес е 38 ден, т.е закъснение 10 дни, ако приемем че цикъла е 28 дни:)По-скоро 26 при мен. Досега правих само Sure Check, че само това има по аптеките, но днес успях да си купя Clear Test, да та видим.

Иначе това ми е втора бременност (първата завърши с мисед през февруари) и съм малко притеснена, дали всичко е наред и защо да му се не види втората линийка не се насища
« Последна редакция: Юли 05, 2011, 12:12:45 pm от nadin_ka »
*
« Отговор #673 -: Юли 05, 2011, 12:13:55 pm »
Не се притеснявай, каквото има да става ще стане. Отдай се на удоволствия докато чакаш запазеният час за другата седмица. Притесненията винаги са били единствено вредни, а нищо не променят. Чети вицове или се опитай да разхубавиш дома си. Приготви нещо по-връткаво за вечеря. Аз например искам да сложа висящи на връв сапуни в банята и тоалета... или пък ще изрежа разнообразни фигурки на конец... винаги има какво да се измисли и така чакането става по-леко. Успех!
« Отговор #674 -: Юли 05, 2011, 12:20:07 pm »
Права си:)И аз така си казах сутринта, ама нали знаеш.......:)
Казах си......"Повече тестове няма да правя" и след това си купих 2:)Ще ги направя де:)

Ще почакаме до другата сряда, пък каквото, такова:)
*
« Отговор #675 -: Юли 05, 2011, 12:55:54 pm »
Знам  :wink:. Пази се. Може ли да разхубавим темата като момичетата с положителни тестове споделят и как са казали на половинките си  :)?
*
« Отговор #676 -: Юли 05, 2011, 13:26:48 pm »
Ако искаш да си сигурна дали си бременна и дали всичко е ОК си пусни кръвен тест, след 48 часа отново, резултата трябва да се удвоява.

« Отговор #677 -: Юли 05, 2011, 16:51:22 pm »
Днес е 38 ден, т.е закъснение 10 дни, ако приемем че цикъла е 28 дни:)По-скоро 26 при мен. Досега правих само Sure Check, че само това има по аптеките, но днес успях да си купя Clear Test, да та видим.

Иначе това ми е втора бременност (първата завърши с мисед през февруари) и съм малко притеснена, дали всичко е наред и защо да му се не види втората линийка не се насища

Не пречи 4е втората черта е по-слаба при мен също беше така ходих на лекар и каза 4е е на 90% бременност тъй като беше рано само седмица след закъснението и каза пак да отида след две седмици.
« Отговор #678 -: Юли 06, 2011, 12:24:06 pm »
след 4 положителни теста, аз съм сигурна че съм бременна:) Другата седмица в сряда съм на лекар и тогава ще стане ясно какво е положението. От много мислене, измислих, че може имплантацията този път да е била по-късно. Абе дано всичко да е наред, мен само това ме притеснява

Иначе заа кръвния тест съм наясно, но не искам да се дупча. Така и така това няма да помогне с нищо, а е само за информация
*
« Отговор #679 -: Юли 06, 2011, 12:32:47 pm »
Иначе заа кръвния тест съм наясно, но не искам да се дупча. Така и така това няма да помогне с нищо, а е само за информация
Да, и аз съм против кръвните тестове, освен ако не се налагат непременно. Дали ще разбереш два дни по-рано или три дни по-късно - до четвъртия месец няма нищо сигурно така или иначе. Не си заслужава дупченето и парите.