Здравейте....мили дами! Аз съм нова тук,но имам един притеснителен за мене въпрос,който явно не търпи отлагане, за сега нямам никаква възможност да отида на гинеколог и бих искала да се обърна към вас дано не звучи глупаво!Преди няколко месеца по-точно 3 месеца правих аборт по желание с моя приятел така решихме дано не ме съдите за това,но нямаше др. вариант,след като мина всичко МЦ ми идваше нормално без оплаквания на датата ми и всичко беше наред,по принцип с приятеля ми правим секс без презарватив от 2 месеца,и така на третия месец след аборта ми МЦ беше по различен първо беше с червен цвят,после премина с розов цвят смесен с кафяв цвят и накрая завърши с кафяв продалжи ми по дълго от обикновено дойде ми на 30.05 и завърши на 6.06 по принцип ми тече първите два дена и после ми е оскъдно,но този път беше с еднакво количество по малко от обикновено,това не ме претесни толкова,но 4 дена след като ми сварши на 10.06 както си седях и ми изтечи течност с кафяв цвят и много се претесних, а преди това ми се виеше свят,болеше ме долу ниско в корема,гадише ми се,уморено ми беше и заспивах, когато имах възможност от раз,главоболие,но гърдите не ме болят незнам,защо така.Правих си няколко теста,но все бяха (-).Съмнявам се че съм бремена и ако е така,тестовете защо не отчитат.Моля ви кажете си мнението, възможно ли е пак да съм бремена,забравих да кажа че вече имам непоносимост към цигари,и металически вкус в устата и корема ми е подут като плондер е
, и страдам от безсъние.Благодаря ви предварително и дано в скоро време някой да ми отговори