0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #620 -: Юни 13, 2011, 16:26:05 pm »
Здравейте....мили дами! Аз съм нова тук,но имам един притеснителен за мене въпрос,който явно не търпи отлагане, за сега нямам никаква възможност да отида на гинеколог и бих искала да се обърна към вас дано не звучи глупаво!Преди няколко месеца по-точно 3 месеца правих аборт по желание с моя приятел така решихме дано не ме съдите за това,но нямаше др. вариант,след като мина всичко МЦ ми идваше нормално без оплаквания на датата ми и всичко беше наред,по принцип с приятеля ми правим секс без презарватив от 2 месеца,и така на третия месец след аборта ми МЦ беше по различен първо беше с червен цвят,после премина с розов цвят смесен с кафяв цвят и накрая завърши с кафяв продалжи ми по дълго от обикновено дойде ми на 30.05 и завърши на 6.06 по принцип ми тече първите два дена и после ми е оскъдно,но този път беше с еднакво количество по малко от обикновено,това не ме претесни толкова,но 4 дена след като ми сварши на 10.06 както си седях и ми изтечи течност с кафяв цвят и много се претесних, а преди това ми се виеше свят,болеше ме долу ниско в корема,гадише ми се,уморено ми беше и заспивах, когато имах възможност от раз,главоболие,но гърдите не ме болят незнам,защо така.Правих си няколко теста,но все бяха (-).Съмнявам се че съм бремена и ако е така,тестовете защо не отчитат.Моля ви кажете си мнението, възможно ли е пак да съм бремена,забравих да кажа  че вече имам непоносимост към цигари,и металически вкус в устата и корема ми е подут като плондер е  :), и страдам от безсъние.Благодаря ви предварително и дано в скоро време някой да ми отговори  :)
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #621 -: Юни 13, 2011, 16:39:14 pm »
Аз само ще вметна, че това е форум, в който пишат жени ЖЕЛАЕЩИ да забременеят. Да пишеш за 1 аборт по желане и за евентуална втора бременност(отново нежелана доколкото разбирам) в рамките на 3 месеца ми се струва малко неуместно.
« Отговор #622 -: Юни 13, 2011, 17:14:32 pm »
Извинявам се наистина не е било уместно да публикувам тук моя въпрос :oops:,но ако съм бременна сега това ще е голяма радост за мене,защото при 1-та ми бременност просто аз нямах думата, наистина исках бебчо много и се чувствах горда от това,но след толкова откази покрай мен да задържа бебо просто нямаше др. начин :( и аз трябваше да се премеря с това,да се разделя с нещо толкова красиво и неописуемо чувство.Още веднъж много се извинявам  :oops: ще го поместя някъде др. и дано някой ми даде отговор на въпроса :)
« Отговор #623 -: Юни 14, 2011, 16:53:54 pm »
Здравейте, надявам се тук да намеря така търсените отговори. Датата на М. беше 10.06, но вече 4 дни ми закъснява, като на 04.06 и 05.06 ми прокарви много леко и ме понаболяваше корема. правих си тест (shurecheck) но беше отрицателен. Отидох на генеколог и ме гледаха на УЗ. Д-ра ми каза, че все още не може да говори за бременност но се виждала някаква точка.Лигавицата на матката ми вече седмица е одебелена. Дали е бременност след като теста е отрицателен?
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #624 -: Юни 14, 2011, 17:04:08 pm »
Възможно е :wink:. Защо не пуснеш 1 кръвен тест?
« Отговор #625 -: Юни 15, 2011, 15:19:00 pm »
Здравейте мили дами.Може би сте се сблъсквали с моя случай и се надявам да ми помогнете. По принцип МЦ ми е редовен, даже ми подранява. преди 11 дни ми прокървя леко както в началото на ментструация и аз се уплаших, но беше за кратко.Вече 5 дни ми закъснява, като преди 4 дни ходих на генеколог и тя ми каза, че не вижда бременност но се виждала някаква точка в лигавицата на матката и самата лигавица е набъбнала. Купих си тест, но след като го направих беше отрицателен. Моля ви се помогнете ми!Не знам какво да мисля вече!
« Отговор #626 -: Юни 15, 2011, 15:30:39 pm »
Здравей Galka_86  - Гери ти е отговорила, но и аз ще те посъветвам същото - пусни си един кръвен тест. те са по-точно и със сигурност ще ти покаже.
« Отговор #627 -: Юни 16, 2011, 17:03:51 pm »
Здравейте,

Пробваме за бебе от януари, но до сега нямаше ефект. Този месец си правих тестове за Ову-Clear Ovu и смятах, че ще има ефект. Трябва да ми дойде на 31.05, но аз днес си направих тест за бременност(той също е включен в опаковката) и ми се появи ВТОРА мноого бледа чертичка  8O . Тъй като съм подранила с теста  смятам да не се радвам предварително и да изчакам още малко и пак да си направя тест. Според вас: Дали съм бременна? :ask:

Благодаря предварително за мнението ви!

За съжаление явно този тест е бил неверен, тъй като "лелката" дойде на 10.06-Дотогава не ме питайте какви мисли ми бяха в главата и като разбрах, че всичко е заблуда... УЖАС просто osi_8 ...К'во да се прави... друг път ще е (дано скоро да видя реални  :bfp1: )
« Отговор #628 -: Юни 17, 2011, 10:07:40 am »
Zdraveite mili dami az sam nova tuk no imam sahtiq problem ka to vaz. NA 4 mi doide kafenikavo a posle stana leko 4erveno i taka prodaljava i do dnes bqx na lekar i me gledaxa s vaginalen ekograf i mi kazaxa 4e imam nqkakva to4ica no nes asigorni dali e bremenost ili kiasta.Izpisaxa mi dufaston,noh pa,vitamin c no vse ohte ki karvi leki4ko.
*
« Отговор #629 -: Юни 17, 2011, 10:22:00 am »
Практична , не си ли правила уринен тест?
Направи кръвен ,за да се успокоиш или поне уринен.Никъде от постовете не прочетох да си направила тест

« Отговор #630 -: Юни 17, 2011, 10:25:26 am »
Prednite pati sam pravilna no vinagi sa bili otricatelni i sega me strax no ve4e sabrax kuraj i smqtam da si napravq.
*
« Отговор #631 -: Юни 17, 2011, 10:27:29 am »
Знам,че са гадни тези отрицателни тестове.Но поне ще те накарат да се успокоиш независимо от резултата.Стискам палци за положителен !

« Отговор #632 -: Юни 17, 2011, 10:29:03 am »
Ivinqvai za vaprosa no vazmojnolie da sam bremena i tolkova vreme da mi capa.
« Отговор #633 -: Юни 17, 2011, 10:30:34 am »
Blagodarq za podkrepata,az sam nova tuk i mi emalko trudno da se opravq.
*
« Отговор #634 -: Юни 17, 2011, 10:33:58 am »
Ще чакаме да ни зарадваш с положителен тест и ако можеш пиши на кирилица !
 :goodluck: :crossfingers: :bfp:

« Отговор #635 -: Юни 17, 2011, 10:35:37 am »
Neznam dali si vnohavam o kato zapalqcigara i mi se gadi i sam polkova nervna i izbuxliva i povihavam ton xa gluposti.nqmam nikakav apetit i se izmorqvam mnogo barzo dokato izlqza za malko i se izmorqvam i se raxtrepervam .
« Отговор #636 -: Юни 17, 2011, 10:38:37 am »
nemoga da piha na kirica mnogo se barkam no hte se postaraq da se nau4a.
*
« Отговор #637 -: Юни 17, 2011, 10:38:47 am »
Искрено ти пожелавам да си бременна..но само тест-а може да покаже..Ако уринният е отрицателен и е рано за него, направи кръвен щом утре си на доктор.

« Отговор #638 -: Юни 17, 2011, 10:47:00 am »
Да ште си направя тест и ште пиша.
« Отговор #639 -: Юни 18, 2011, 08:41:15 am »
Добро утро на вси4ки  в4ера бях на лекар и миказаха 4е е вазможно да сам бремена но еоште рано виждалосе само като пап4ица на 30 пак мевикат напрах си тест и ми показа отрицателен,казахами да из4акаме до 30 давидим дали хтяло да ми доиде.