Абе аз може да съм в Германия ама всичко по български правя.
Смених марката на теста, даже три различни вече пробвам. Аз дръпнах назад само тестове да си купувам - 7 - 8 евро. И ако не са надеждни егати тестовете.
БТ сутрин е около 36,3 - 36,5 а вечер стига до 37 - 37,3 най - много. Което ме обнадеждава също, защото поне по моите разбирания при бременност се повишава. И имам едно бяло течение постоянно, което малко ме уплаши отначало. Помислих, че имам някакво възпаление. Но като прочетох форумите малко и след консултация с мои раждали вече приятелки, разбрах, че много момичета с доказана бременност си имат такова течение.
Абе то при мене има един симптом, който за мен е много показателен - отказах цигарите още като казах, че искам дете, но без една сутрин с кафето не съм минавала. Обаче сега само като я запаля и ми става толкова гадно, че не е истина. Нещо което на мен никога не ми се е случвало.
Аз като си чета така какво съм писала до сега, човек да е почти сигурен че съм бременна. Само тестовете дето не показват. Само да не остана много разочарована накрая.