0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #580 -: Май 31, 2011, 21:25:41 pm »
jolie8614, благодаря ти за подкрепата. Със сигурност до няколко дни ще се разбере какво е. Стискам палци и при теб всичко да мине по вода и дано скоро всички да се радваме на здрави бебенца :crossfingers:

« Отговор #581 -: Юни 01, 2011, 13:37:23 pm »
neti22, кога започна да усещаш болките в яйчниците, мен днес ме наболява нещо, но не мога да преценя бъбреци или слаба болка в ячниците. Този месец пропуснах дните за теста за ОВУ, но пък според предния месец не би трябвало да съм пропуснала дните за  :bed: те би трябвало да са понеделник - вторник. Дните с обилна ЦС също бяха тогава, вчера и днес ми е абсолютно сухо.
В началото на месеца.а сега  ми доиде за един ден което е странно трябва да са 2а вече усещам нещо да ме подпира и да сеподува под гръдният кош.И пак не знам какво  става с мен.А на теб ти желая успех :D
*
« Отговор #582 -: Юни 01, 2011, 13:40:16 pm »
neti22 :) а тест? май ти е време ми се струва и май е ясен резултата. Пожелавам ти успех, аз имам още 10-тина дни до цикъла, така че ще почакам.
« Отговор #583 -: Юни 01, 2011, 13:52:42 pm »
neti22 :) а тест? май ти е време ми се струва и май е ясен резултата. Пожелавам ти успех, аз имам още 10-тина дни до цикъла, така че ще почакам.

страх ме е  да не е отрицателен този тестно пък съм решила да си напражя кръвен утре само дето още не знам в коя лаборатория да отида
« Отговор #584 -: Юни 01, 2011, 14:14:20 pm »
asyan, Мисля че ти е време а втори тест. Пожелавам пак  :bfp:
а аз искам да попитам забрменелите вече момичета - може да ви се стори малко тъп тзи въпрос  :oops: Може ли да ми обясбите как точно се усещат тези придърпвания в областта на яйчниците? Като бодежи и болка или усукване, или можеби опъване? Благодаря предварително!

*
« Отговор #585 -: Юни 01, 2011, 14:37:31 pm »
linapoli - при мен - тъпи болки,по скоро като опъване.Не е остра болка като да пиеш обезболяващо  :wink:

« Отговор #586 -: Юни 01, 2011, 20:16:56 pm »
Здравейте момичета! Да се включа и аз. Та, с мъжа ми се опитваме от около шест месеца да си имаме бебенце. Аз съм с лека поликистоза и пия Мастодинон. Откакто ги пия цикълът ми е като часовник, но не и този месец. Закъснява ми с пет дни. Усещам някакво придърпване ниско долу - аха да ми дойде, но не. Спи ми се постоянно, то не че преди не беше така, но сега още повече  :D. Гади ми се вечер, незнайно защо. Болки в ниско в кръста. Да не говорим за това, че имам едно непоносимост да има хора около мене, мъжа ми нещо ме дразни само с присъствието си  8O. Абе общо взето всевъзможни симптоми. Но теста е отрицателен.  :( Знам, че ще ми кажете кръвен тест, но не съм в България, а тука даже за такъв тест трябва да чакам доста.
Възможно ли е да съм бременна, но теста да отчита отрицателен заради този Мастодинон, който пия???? Или просто си въобразявам и всичко е от смяната на времето .....
Уффффффф това забременяване много трудно било. :x
« Отговор #587 -: Юни 02, 2011, 17:26:31 pm »
linapoli - при мен - тъпи болки,по скоро като опъване.Не е остра болка като да пиеш обезболяващо  :wink:
Благодаря Джули :)
MSsunshine, аз непрекъснато имам такива симптоми- внушението е голяма работа  :) И все пак на някои жени не им показва + тест на няколко дни закъснение. Затова те съветвам като минат 2-3 дена ако не ти е дошло все още да повториш теста. Стискам палци да не ти дойде лелката още 9 месеца  :D

*
« Отговор #588 -: Юни 02, 2011, 17:51:13 pm »
linapoli - извинявай мила,не видях ,че си написала за забременели момичета,помислих ,че питаш за овулацията.Аз все още не съм забременяла.Извинявай отново!! :oops: :oops:

« Отговор #589 -: Юни 02, 2011, 22:13:17 pm »
Здравейте! Наистина внушението е голяма работа. Уж си казвам няма да си мисля и да се надявам, но уви- всеки ден си търся симптоми. Притеснява ме температурата, която потдържам- 37,10 е през деня. неспокойна съм и доста раздразнителна. Тази сутрин правих тест и беше отрицателен, но дали не съм прибързала? явно чакането ще е голямо yahoo_33

« Отговор #590 -: Юни 02, 2011, 22:29:14 pm »
Абе то не стига, че аз май си внушавам доста работи, ами и мъжа ми допълнително ми внушава - защото, представете си, съм му приличала на бременна.  :lol: Обаче ще изчакам наистина още няколко дни и ако не съм НЕприятно изненадана ще си направя пак тест.  :crossfingers:
« Отговор #591 -: Юни 02, 2011, 23:56:05 pm »
Здравейте,

Мили бебеправещи от дълго чета във всички  форуми и реших да се посъветвам с вас защото вече не издържам на това напрежение дали успяхме този път.Така направих си промивка с дамски душ и три дни след промивката започна едно леко кафеникаво течение което постепенно се усили но не много,продължи така 4 дни и на 5-я ден започна едно течение наподобяващо цикъл но не е същото много по-малко е почни нищичко и е Светличко не червено но не и точно розово нещо средно но е много странно та въпроса ми е ако може те да помогнете дали ще си имаме най-накрая едно сладко мъничко АНГЕЛЧЕ.
*
« Отговор #592 -: Юни 03, 2011, 09:22:32 am »
beboranka_87 защо си правила промивки? Това течение съвпада ли с времето на цикъла?
« Отговор #593 -: Юни 03, 2011, 11:19:37 am »
Здравейте момичета,

Вчера правих втори уринен тест и отново излезе положителен като чертата този път е леко по-тъмна от предишната. Но естествено не бих могла да се доверя изцяло на тестовете затова днес сутрунта дадох и кръв за да съм 100% сигурна какво става. Сега тръпна в очакване на резултатите, които ще са готови чак късния следобед и не мога да ви опиша колко се вълнувам.

От вчера почна да ми се гади леко като дори не можах да хапна нещо кой знае какво защото само от вида на храната ми става още по-зле. Не знам дали това е признак на бременност или просто от нерви. Гърдите все още си ме понаболват от време на време. Това с телесната температура отшумя - само привечер се вдига леко, но не до 37. По-късно ще пиша пак какъв е бил резултата и стискайте палци да е положителен. Ако не е, то още един път ще имаме пример за кофти тест. Иначе тестовете бяха от овулационния пакет на Clear Ovu.

Лек и успешен ден от мен  :bighug:
« Последна редакция: Юни 03, 2011, 11:22:09 am от asyan »

« Отговор #594 -: Юни 03, 2011, 11:50:45 am »
asyan, браво момиче. Ще видиш, че и кръвния тест ще е положителен  :D
linapoli - извинявай мила,не видях ,че си написала за забременели момичета,помислих ,че питаш за овулацията.Аз все още не съм забременяла.Извинявай отново!! :oops: :oops:
Няма проблеми, май трябва да питам в друга тема :)

« Отговор #595 -: Юни 03, 2011, 15:26:09 pm »
Туко що излезе резултата от кръвния тест - <0.100U/l т.е. не съм бременна  :(. Явно тези тестове не работят както трябва. Надявам се скоро да се похваля с положителен кръвен тест.

Пожелавам ви скоро да се радвате на малки здрави бебчета.

« Отговор #596 -: Юни 03, 2011, 17:05:00 pm »

beboranka_87 знаеш ли и аз имах такова кафеникаво течение, но малко след предполагаемата ми овулация.За първи път ми се случва и останах учудена. За около 3-4 дни, след това започна едно бяло течение не обилно и така до ден днешен. Изчетох много за тези течения и може да е от какво ли не. Единия вариант е да е от овулацията, другия да е от имплантиране, има и още разбира се, но те са свързани с възпаление, ако не греша.
asyan съжалявам за отрицателните резултати :( Но няма да се отчайваме - и нашето време ще дойде. :crossfingers:
Аз днес пак си правих тест - отрицателен, като изключим въобръжаемите чертички, които само аз виждам. 8O
Не мога да разбера само, защо не спира тази периодична болка в корема - периодична, но остра и изнервяща. osi_10
« Отговор #597 -: Юни 03, 2011, 20:06:19 pm »

[Аз днес пак си правих тест - отрицателен, като изключим въобръжаемите чертички, които само аз виждам. 8O
Да се вмъкна малко неподготвена и аз, ама... ти къде ги видя тези чертички и кога, при този цикъл ли????? Колко дни ти е вече закъснението? Не може ли да идеш на лекар и той да ти назначи ЧХГ, щом не може свободно да го пуска?
 Пожелавам ти успех и дано тези твои въображаеми четички да ги видим и ние :wink:
« Последна редакция: Юни 03, 2011, 20:09:13 pm от kotaranata »
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
« Отговор #598 -: Юни 03, 2011, 21:31:50 pm »

Да се вмъкна малко неподготвена и аз, ама... ти къде ги видя тези чертички и кога, при този цикъл ли????? :
  Без лоши мисли, но  усещам малко пренебрежение във въпроса ти . :)
Говоря за теста за бременност - виждам чертичка, обаче само аз я виждам, мъжа ми казва, че ми се привижда. На лекар няма смисъл да ходя, защото докато чакам резултата, ако съм бременна теста ще ми отчете. 
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #599 -: Юни 03, 2011, 21:46:46 pm »
Аз не виждам никакво пренебрежение в поста, даже напротив - Котараната както винаги се опитва да помогне. И все пак ти е задала важен въпрос - имаш ли закъснение или не? Дай малко подробности щом искаш мнения :wink:.
« Последна редакция: Юни 03, 2011, 21:48:56 pm от gergana :-) »