0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #540 -: Май 26, 2011, 16:00:48 pm »
Деси, а защо не си пуснеш кръвен, той ще отчете ако има бременност
 много силно :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за  :bfp: :goodluck:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #541 -: Май 26, 2011, 16:26:21 pm »
не съм в БГ и ми е много сложно да го организирам, но си купих уринен тест за утре сутрин, като за последна проба. Толкова ми е странно, че вече не очаквам нищо положително. Или поне се опитвам да не се навивам че е станало, че после много плача.
хаха, но кога да го направя този уринен тест, то тук сутрините са ми през нощта и обратното, будя се в 03-04ч, но пък у нас си е 11-12 хаха....
вероятно трябва да е след сън поне 6-8 часа, както при измерване на температурата, ако следваме тази логика. Нямах време за кръвен преди да тръгна, за да разбуля загатката, която е тъй "нормална" за док-то... Ама как е нормално да нямаш менструация,а процапването "нека го приемем за цикъл" - аз ли ставам зла или съм права, че има бъг като нямаш менструация - положителен или не?
« Последна редакция: Май 26, 2011, 16:50:23 pm от dessi79 »
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #542 -: Май 26, 2011, 18:35:45 pm »
Като пише "сутрин" по тестовете за бременност не е толкова заради точния час, а това тестът да е с първата урина :wink:. Наспи се и спокойно си направи теста без да пресмяташ в коя страна колко е часът. Успех!
« Последна редакция: Май 26, 2011, 19:19:33 pm от gergana :-) »
« Отговор #543 -: Май 26, 2011, 18:42:27 pm »
Като пише сутрин по тестовете за бременност не е толкова заради точния час, а това тестът да е с първата урина :wink:. Наспи се и спокойно си направи теста без да пресмяташ в коя страна колко е часът. Успех!
:good_post:

« Отговор #544 -: Май 27, 2011, 06:43:51 am »
Добро утро, направих си пак тест и си е все така отрицателен пък и нямам никакво усещане вече да ми идва, вероятно ще ме прескочи този месец и надявам е еднократно хормонално недоразумение  :lol:, а не проблем.
Успех на всички, на които им предстои теста.... да си го вземете с отличен 2 II :)
« Отговор #545 -: Май 28, 2011, 09:25:35 am »
Здравейте,

Пробваме за бебе от януари, но до сега нямаше ефект. Този месец си правих тестове за Ову-Clear Ovu и смятах, че ще има ефект. Трябва да ми дойде на 31.05, но аз днес си направих тест за бременност(той също е включен в опаковката) и ми се появи ВТОРА мноого бледа чертичка  8O . Тъй като съм подранила с теста  смятам да не се радвам предварително и да изчакам още малко и пак да си направя тест. Според вас: Дали съм бременна? :ask:

Благодаря предварително за мнението ви!
« Отговор #546 -: Май 28, 2011, 09:29:59 am »
Според вас: Дали съм бременна? :ask:

Бременна си :) Дано втория тест е с по-ясна чертичка!
« Отговор #547 -: Май 28, 2011, 09:50:24 am »
Здравейте:) отново съм аз...на 26 трябваше да ми дойде...едвам изчаках да мине този ден...и сутринта на 27 си направих тест,мисля че беше малко прибързано , а и той беше –.....но все пак се чудя,ако имаше нещо нямаше ли да покаже,дори и адски бледо да е....сега все още не ми е дошло..но ще почакам....защото не ми се вижда пак –........възможно ли е според вас теста да не покаже на 27 сутринта...а евентуално след ден два....какво толкова се случва за ден два,което така от – да направи теста +...?...надявам се да съм бременна...........
*
« Отговор #548 -: Май 28, 2011, 10:19:12 am »
Здравейте:) отново съм аз...на 26 трябваше да ми дойде...едвам изчаках да мине този ден...и сутринта на 27 си направих тест,мисля че беше малко прибързано , а и той беше –.....но все пак се чудя,ако имаше нещо нямаше ли да покаже,дори и адски бледо да е....сега все още не ми е дошло..но ще почакам....защото не ми се вижда пак –........възможно ли е според вас теста да не покаже на 27 сутринта...а евентуално след ден два....какво толкова се случва за ден два,което така от – да направи теста +...?...надявам се да съм бременна...........

Може да си е много рано , така че изчакай и дано този път теста е положителен. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #549 -: Май 28, 2011, 10:26:18 am »
чудя се как някой път показва +..даже преди цикъл...?...колко дни да изчакам?
« Отговор #550 -: Май 28, 2011, 12:55:17 pm »
Denito22, Честито и леко бременеене  preggo

ionoforeza, ако нямаш търпение си пусни кръвен тест - той не лъже. Успех!

*
« Отговор #551 -: Май 28, 2011, 13:37:40 pm »
...възможно ли е според вас теста да не покаже на 27 сутринта...а евентуално след ден два....какво толкова се случва за ден два,което така от – да направи теста +...?...надявам се да съм бременна...........
Абсолютно възможно е да не покаже в предполагаемия ден на МЦ. Всъщност резултата от теста се влияе от нивата на ЧХГ, а при бременност в първите дни те се удвояват на всеки 24 часа ;) Точно това се случва за тези един, два дни.
При някои жени, по ред причини, хормона може да е в ниски граници в началото и да не се хване от уринен тест. Това е причината повечето съвети да са за кръвен тест, той не греши и много точно може да каже има или няма бременност.
Изчакай (знам че това е най-трудното) и повтори теста след няколко дни, ако не ти се прави кръвен.

« Отговор #552 -: Май 28, 2011, 14:17:23 pm »
Благодаря ти....преди малко направих още един,но отново -....спирам,защото почвам да си мисля, че не е това,за което се надявам!
« Отговор #553 -: Май 28, 2011, 16:08:26 pm »
Отново съм аз...една приятелка сега ми каза,че ако имало нещо..трябвало на два дни закъснение,да ми покжае....и щом не ми е,значи нямало нищо  :ask:..гадничко..
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #554 -: Май 28, 2011, 16:42:08 pm »
Това, че точно на 2-и ден е отчело на някой друг, не значи, че на всички точно тогава трябва да им отчете. Aditoo вече ти е обяснила защо :wink:.
*
« Отговор #555 -: Май 28, 2011, 20:40:51 pm »
Отново съм аз...една приятелка сега ми каза,че ако имало нещо..трябвало на два дни закъснение,да ми покжае....и щом не ми е,значи нямало нищо  :ask:..гадничко..
Мила, преди да си се побъркала тичай в първата лаборатория и пускай кръвен, че ми е мъка да гледам как се тормозиш! Минала съм от там и знам как се чувстваш, стискам палци за желания резултат  :grouphug:

« Отговор #556 -: Май 28, 2011, 21:29:41 pm »
aditto..аз непроумявам ако не е бременност какво ще е:)не ми се е случвало до сега такава ситуация.... с болки от 12 до даата на идване ниско долу....и като цяло закъсняване..за това не проумявам:))))Благодаря ти за подкрепата! :bighug:
*
« Отговор #557 -: Май 30, 2011, 00:32:21 am »
aditto..аз непроумявам ако не е бременност какво ще е:)не ми се е случвало до сега такава ситуация.... с болки от 12 до даата на идване ниско долу....и като цяло закъсняване..за това не проумявам:))))Благодаря ти за подкрепата! :bighug:

Психиката си играе голяма роля понякога , особено за такива симптоми и закъснения.Силно стискам палци  все пак да излезе положителен тест.
« Отговор #558 -: Май 30, 2011, 09:53:39 am »
ами:)готова съм да приема което и да е,нямам проблем, не мисля че това са симптоми на психиката ми (знам че понякога е така...чакането ме тормози:)неизвестността:) :coke:.....
ще видя как е БТ ..до сега не съм мерила..днес беше 36.9, ще видим утре как ще е ...каквото дойде!
« Отговор #559 -: Май 30, 2011, 12:00:13 pm »
 :(Здравейте мацки,аз не съм с бебе,отново и май скоро няма да е,днес ми казаха,че имам поликистозни яйчници.....е сега ще търся второ мнение при не знам кой лекар,но ще търся.....
Успех момичета,стискам ви палци и вярвам,че ще успеете
Целувки
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят