0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #460 -: Май 02, 2011, 22:38:12 pm »
Изчакай поне 3 дни закъснение ,а за най сигурно си пусни ЧХГ.....
« Последна редакция: Май 02, 2011, 22:39:47 pm от Мими Мървакова »
« Отговор #461 -: Май 03, 2011, 00:27:36 am »
Ще изчакам,ще ви пиша какво е развитието! :D
« Отговор #462 -: Май 03, 2011, 13:44:29 pm »
На някой момичета им отчита и в деня на цикъла, но за да не се разочароваш по-добре наистина изчакай поне два-три дена да ти закъснее. Стискам палци да имаш временни симптоми, а не внушения  :)

« Отговор #463 -: Май 05, 2011, 02:50:22 am »
1 ден закъснение...да изчакам ли още ден...или 2?
Утре отивам да си купя тест  :)
*
« Отговор #464 -: Май 05, 2011, 08:36:54 am »
Beatriceхубаво е да изчакаш няколко дена , защото не винаги показва веднага.
*
« Отговор #465 -: Май 05, 2011, 16:42:45 pm »
Beatrice купи 2 теста единият направи утре с първата урина,а вторият в други ден пак с първата урина...Стискам палци....Пиши ни какво става....
« Отговор #466 -: Май 05, 2011, 19:31:43 pm »
Момичета, след чуденката ми дали е станало при нас чудото и дали признаците които имам, са признаци на бременност или всичко е плод на желание и въображение, днес  имам резултата в ръката си.  :D бях на кръвен тест вчера, а днес моя лекар ми каза че резултата е положителен и ако всичко е на ред, след 9 месеца ще си имаме бебе... няма такова щастие просто  :P
Само сега се моля всичко да е на ред...
Хайде, повличам крак в темата и ви пожелавам на всички, скоро чудото да стане и при вас  :)

« Отговор #467 -: Май 06, 2011, 11:31:17 am »
Beatrice, какво става с теб? Направи ли си уринен тест сутринта?

*
« Отговор #468 -: Май 06, 2011, 17:28:07 pm »
Здравейте на всички :)Аз съм нова тук и исках да ви кажа от личен опит да не се отчайвате ако видите - тест 3-4 дена след закъснението на М, има шанс и да сте бременни :) Преди 2 години ми закъсня цикъла към 1 седмица, което ми се случва от време на време, направих си тест и беше отицателен. Говорих с лекарката ми и тя каза че няма как да съм бременна, ако теста е отрицателен след 1 седмица закъснение. Мина още една седмица, пак си правя тест пак отрицателен...Помислих си че ми закъснява цикъла от нерви, тъй като ми предстоеше LETZ след като ми свърши цикъла. И така близо месец и нещо, когато вече много се притесних какво става, направих тест (от тия най-ефтините) и веднага ми излязоха 2те черти на 4 теста. Отидох на гинеколог и се оказа че съм в 8 г.с.:)
За това, надежда винаги има :) Явно си зависи и от организма, а и кои знае как ги съхраняват тия тестове по аптеките..
Айде успех на всички, пожалавам ви от сърце да забременеете в най-скоро време :)
П.С Сега съм 3ти ден закъснение, болят ме яйчниците и много ме болят зърната :) Ще видим какво ще стане :)
Целувки на всички и успех!

« Отговор #469 -: Май 07, 2011, 09:20:25 am »
Здравейте на всички, които като мен бяха загубили надежда.Имам положителен тест правих го два пъти,много съм щастлива следващата седмица съм на лекар дано дотогава да има още такива писма във форума като моето,успех на всички мами.
« Отговор #470 -: Май 07, 2011, 10:23:33 am »
Krisi88, защо не си пуснеш вече едно тестче? Може този път да покаже вярно отначалото :) стискам палци за две чертички!

valentina todorova, Честито! Желая ти леки 9 месеца и здраво бебче на финала :)

*
« Отговор #471 -: Май 07, 2011, 21:33:31 pm »
valentina todorova честито! Лека и безпроблемна бременност :)
linapoli пуснах си 2 вече ама и двата отрицателни :( Бих си направила и кръвен, ама съм в чужбина в момента и нито знам болници нито нищо, за това ще чакам :)
Успех на всички! :)

« Отговор #472 -: Май 08, 2011, 21:20:42 pm »
Krisi88, пожелавам ти тестовете пак да лъжат както миналия път, но задължително си направи кръвен когато се върнеш в България ако още не ти е дошло :)

*
« Отговор #473 -: Май 08, 2011, 22:23:52 pm »
linapoli мерси много, вече съм 7 ден закъснение, за това имам още шанс :) Пожелавам ти успех и на тебе :)

« Отговор #474 -: Май 09, 2011, 08:24:16 am »
Krisi88, благодаря :) Аз чакам да НЕ ми дойде на 16ти май. Много бавно минава времето от овулацията до М :(((

« Отговор #475 -: Май 09, 2011, 13:41:18 pm »
Криси, важното е да не ти идва. На много жени (включително и на мен) тестовете им отчитат по късничко. Явно хормона се покачва бавно в тези случаи. Чакаме добри новини, когато се прибереш в БГ.
И ние поработихме този месец и на 15.05 съм предвидила един тест, ако не съм вече с гостенката зла. Не чувствам нищо необичайно, освен че гърдите ме болят много по-малко от друг път. Като за какпак, ама никак не се пазя. Вдигах едни тежки чували и сега ме боли корема.
*
« Отговор #476 -: Май 09, 2011, 17:47:56 pm »
linapoli ще стискам много палци да те пропусне вещицата на 16ти !!! Знам колко е бавно и уморително, все се стараеш да не мислиш за това, ама няма как. Трябва да се примиряваме че с мислене няма да мине по-бързо времето, а на обратно - като не го мислиме :)
katrin_si аз писах по-нагоре че и на мен ми се е случвало да ми покаже чак в 8 г.с, за това надежда има :)Ще стискам много палци и на теб да те пропусне този месец и началото на следващата година всички да сме със здрави бебечета :)И да се пазиш! :)То и аз много много не се пазя, един вид от суеверие. Като видя плодно сакче, тогава :)

Така като чакам имам чувството, че сама си измислям някакви симптоми, от 3 дена много ми се пие фреш от порокали, ама аз попринцип не обичам много много, защото майка ми от малка само някакви "здравословни" фрешове ме караше да пия, и то в някакви уникални комбинации (тиква и цвекло например) и от тогава много съм ги намразила :lol:. И сега си внушавам 1ви признак :) :)

« Отговор #477 -: Май 10, 2011, 09:20:40 am »
Това с вкусовете и аз не го вярвах, но сега вече вярвам. Миналият месец, когато съм била бременна, но все още незнаех, много ми се ядяха люти чушки, а аз никога през живота си не съм понасяла люто. Мъжът ми с ей такива очи гледаше на вечеря  osi_12. Пожелавам на всички ни сбъдване на съкровенната мечта.
« Отговор #478 -: Май 10, 2011, 13:01:29 pm »
Здравейте момичета. До сега само четях вашите коментари и днес реших, че е крайно време и аз да се включа :) Ние правим опити за бебче вече 7 месеца.. цикъла ми до тогава винаги беше като часовник, на 28-я ден.. Но последните 7 месеца винаги лелката подранява, около 23ти-24ти ден, и не мога да разбера на какво се дължи това. Сега датата на която трябва да ми дойде е 15-ти, но от 2 дни имам много силни болки в корема.. и явно и този месец не се е получило нищо и вече всеки момент чакам червената лоша гадна лелка.. но се опитвам да не губя надежда за следващия месец.

Успех на всички бъдещи мамчета :)
Когато най-малко очакваш се случват най-хубавите неща!
« Отговор #479 -: Май 10, 2011, 13:26:00 pm »
Smile,  предполагам, че се е изместила датата на овулация и от там ти се скъсява цикъла.