0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #420 -: Април 25, 2011, 17:27:05 pm »
Здравейте момичета,Христос Воскресе!Пожелавам на всички ви успех в бебеправенето,много любов и разбирателство,късмет и успех във всяко начинание,много щастие и мир,всичко което искате да ви се случва,само хубави и радостни мигове да ви затрупват!
Аз утре пак съм на лекар,няма бебе и трети тест правих,утре май ще ми предписват хапчета за предизвикване,много ми е тъжно,точно когато искаме,на мен нещо не ми е наред,пак ви пожелавам успех....
До скоро и целувки
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят
« Отговор #421 -: Април 26, 2011, 11:53:54 am »
Здравейте на всички,от доста време следя тези форуми и имам един въпрос ,много бих искала ако може да ми дадете съвет. От около година и малко правим опит за бебче,имам едно збременяване ,което приключи още в началото около 6-7 седмица ,от тогава следя стриктно БТ и сега ми се случват някакви странни неща,този месец около овуто се покачи температурата към 37.2-37.3 което е нормално ,но към дата на предстоящият М.ми закъсня с 3-4 дни и естествено взех тест който имаше втора черта но едвам забележима (само да отметна че,пия утрогестан след 16 ден на цикала за десет дни и това се случва след като го спрях),но на 22.04 прокървих и това кървене го записах като менструация ,в същото време обаче БТ продължава да е 37.3 и до днес включително. Та въпросът ми е, дали е възможно да има бременност или пак само се надявам? ааа забравих да спомена, че имам някои симптоми като-напрегнати гърди,но не болезнени,болки в гърба,леко виене на свят или по точно неразположение и най-странното нямам никакво желание за "внимание"от страна на мъжа ми . Моля дайте съвет.....
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #422 -: Април 26, 2011, 12:26:37 pm »
dayski, здравей. Според мен първото, което трябва да направиш е да си купиш още един тест за бременност. И ако има още една черта - бледа, не бледа - пусни си кръвен тест и отиди при гинеколог.   
Колко е било прокървяването? Ако е било само единично, по-скоро не е било менструация...
« Отговор #423 -: Април 26, 2011, 12:42:37 pm »
не не беше еденично даже си беше 3 дни за това се чудех дали да ходя на генеколог ,вече ми е неудобно да претиснявам лекарката за най-малкото ми съмнение ,имам чувството че ще ме помисли за някоя луда фанатичка вече. но за теста тази сутрин пак правих и пак я има тази мноого бледа едвам забележима втора черта
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #424 -: Април 26, 2011, 12:58:36 pm »
dayski, след като е било три дни си е доста време, но зависи какво точно имаш предвид прокървяване... Но пък тази бледа черта определено може би означава наличие на бременност, ако нещо теста не е дефектен. Ако имаш възможност пусни си кръвен тест за по-голяма сигурност. И ако кръвния е положителен отиди задължително при гинеколог, за да се види какво става, да не е извънматочна бременност и т.н. Ако пък нямаш възможност за кръвен тест - пусни още един уринен и отивай пак при лекар.
« Отговор #425 -: Април 26, 2011, 17:59:57 pm »
 :(
Е,момичета аз не съм бременна,изписа ми инофолик,оргаметрил и свещички,май че няма скоро да има бебе,но не се отказвам,успех на всички отново,с вас съм
Целувки :(
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят
« Отговор #426 -: Април 26, 2011, 18:54:50 pm »
bubulechkata  Не се очайвай мила когато му дойде времето бебо ще дойде :* успех
« Отговор #427 -: Април 26, 2011, 19:48:02 pm »
мерси Веси, :bighug: :bighug: и аз така мисля,но понякога ми става много мъчно :oops:
« Отговор #428 -: Април 27, 2011, 09:11:34 am »
Буболечка, дръж се, мила! Всички тук знаем чувството от поредния неуспех. Много е тежко. Аз уж се имам за силна, но след всеки отрицателен тест изнемогвам все повече и повече. И на нашите улици ще изгрее слънце. Хубаво е, че тук може да споделиш мъката си с хора, които наистина те разбират и могат да те подкрепят. :grouphug:
« Отговор #429 -: Април 27, 2011, 09:44:02 am »
 :D
Да наистина е хубаво,че има с кого да споделиш,аз също се имам за силна,но в тези мигове се отчйвам жестоко,но както казваш слънцето ще се появи,вярвам че всяка от нас ще види двете чертички скоро и ще сме щастливи.Благодаря за хубавите думи,целувам ви всички и до скоро,дай Боже с хубави новини.
 :grouphug: :bighug: :bighug: :bighug: :grouphug2:
*
« Отговор #430 -: Април 27, 2011, 11:21:10 am »
dayski хайде дай Боже бебо да е в тебе вече...Буболече ще имаш скоро своята рожба кураж .....
« Отговор #431 -: Април 27, 2011, 21:02:34 pm »
dayski, след като е било три дни си е доста време, но зависи какво точно имаш предвид прокървяване... Но пък тази бледа черта определено може би означава наличие на бременност, ако нещо теста не е дефектен. Ако имаш възможност пусни си кръвен тест за по-голяма сигурност. И ако кръвния е положителен отиди задължително при гинеколог, за да се види какво става, да не е извънматочна бременност и т.н. Ако пък нямаш възможност за кръвен тест - пусни още един уринен и отивай пак при лекар.

Аз съм с две ръце ЗА! Стискам палци и ни дръж в течение какво става  :D

Бубулечка, не се отчайвай! Може би следващия месец ще е нашия! Прегръщам те!

« Отговор #432 -: Април 27, 2011, 22:52:52 pm »
 :D
Ох,дано си права,силно се надявам,са ми остава само да ми се появи японката и да си пусна изследванията и да продължим с бебеправенето,,,и аз те прегръщам силно
И пак пожелавам успех на всички и стискам палци
Целувки :D :D :D
« Отговор #433 -: Април 28, 2011, 23:32:51 pm »
вчера бях на лекар ,прегледаме с коремен ехограф и за съжаление не видя нищо,но ми каза че било рано и да отида пак след седмица,незнам какво става ама гърдите продължават да са ми напрегнати и да поддържам 37.2-37.3 БТ дано всичко да е наред ,че след два ранни спонтанни аборта и година и половина опити взех да се отказвам вече. И с първото ми детенце беше така-3 години опити и нищо,накрая се отказах и си осинових едно много красиво и добричко момченце сега е на 12 ,но един прекрасен ден след 2.5 години от осиновяването на майтап с една приятелка си правихме тестове за да докажем ,че не може да им се вярва, моят се оказа положителен и то няколко пъти и така сега имам и момиченце на 8 год. Имам си нов съпруг когото много обичам и с него и децата искаме да си имаме бебче ама нещо  хич не се получава. Ще се моля за всички вас които не сте усетили момента на бременност и раждане, много скоро да ви ощастливи съдбата и да ви дари с прекрасни деца иии дано и аз си имам още едно много ама много го искам. Пожелавам успех на всички и ще пиша пак, и ви благодаря за това, че мога да си попиша с някой, защото е много лошо когато няма с кого да споделиш, а тези около теб не могат да те разберат
« Отговор #434 -: Април 29, 2011, 09:57:39 am »
dayski мила спокойно ше има имаш още едно слънчице,много мили думи казваш,дано всички го усетим това нещо скоро,аз също се радвам че има с кого да споделя и поговоря тук
Целувки и успех,,,,,
Момичета кажете нещо за ОРГАМЕТРИЛА,,,за пръв път пия и не знам какво и кога да очаквам,мерси и целувки :D
« Отговор #435 -: Април 29, 2011, 14:59:44 pm »
буболече аз съм го пила ама не съм доволна , напълнях от него и ми ставаше лошо , за какво ти го изписаха ако е за СПЯ не помага ,аз бях със СПЯ и докато не си направих лапароскопия нищо не помогна от 2008 както направих операцията от тогава нямам проблем с менструацията и с яйчниците
« Отговор #436 -: Април 29, 2011, 16:25:50 pm »
Здравейте,имам нужда от съвет...Имам някои от симптомите на начална бременност...
1.Болки в кръста,каквито никога не сам имала в ПМС
2.Гади ми се без причина
3.Зацапване с белезникава слуз
4.И страхотен апетит..постоянно мисля за ядене
5.Страшно много ми се спи
6.Често ходя до тоалетна
Проблемът е,че има още 1 седмица до М.За пръв път се чувствам така...Дайте ми съвет?
А може би трябва да изчакам седмица до М или има и друг начин да проверя да ли сам бременна?
« Отговор #437 -: Април 29, 2011, 17:47:58 pm »
Най - добре изчакай датата на цикъла и тогава мисли за тест.
« Отговор #438 -: Април 29, 2011, 19:12:09 pm »
Най - добре изчакай датата на цикъла и тогава мисли за тест.
И аз така мисля! А дотогава се пази!

« Отговор #439 -: Април 29, 2011, 22:46:05 pm »
а какво е СПЯ?Съжалявам,ама съм малко не на ясно,закъснява ми без видими причини,нямам кисти,няма бебе,а от 2 март цикъл нямам,за това ми го изписаха,заедно с инофолик и свещички,сега чакам