Здравейте на всички,от доста време следя тези форуми и имам един въпрос ,много бих искала ако може да ми дадете съвет. От около година и малко правим опит за бебче,имам едно збременяване ,което приключи още в началото около 6-7 седмица ,от тогава следя стриктно БТ и сега ми се случват някакви странни неща,този месец около овуто се покачи температурата към 37.2-37.3 което е нормално ,но към дата на предстоящият М.ми закъсня с 3-4 дни и естествено взех тест който имаше втора черта но едвам забележима (само да отметна че,пия утрогестан след 16 ден на цикала за десет дни и това се случва след като го спрях),но на 22.04 прокървих и това кървене го записах като менструация ,в същото време обаче БТ продължава да е 37.3 и до днес включително. Та въпросът ми е, дали е възможно да има бременност или пак само се надявам? ааа забравих да спомена, че имам някои симптоми като-напрегнати гърди,но не болезнени,болки в гърба,леко виене на свят или по точно неразположение и най-странното нямам никакво желание за "внимание"от страна на мъжа ми . Моля дайте съвет.....