polia преди няколко години правех същите грешки мила...Пренавиване....Цикъла ми е закъснявал с по 10-ина дни ,защото аз съм го спирала психически надявайки се че съм бременна....Нямах спокоен ден,само гледах всеки божи ден превръзките,а около датата за М. ставаше ад.....Един месец и аз като тебе 10 дни закъснение имах отново и реших да направя ЧХГ и познай (-) Веднага щом видях резултата до 1 час М. дойде с такава сила ,че си нямаш на идея.....Този тормоз беше всекидневен,нон-стоп,аз не се спирах.....Плачех,тръшках се,секса правех само с цел - дете,не ме интересуваше нищо,не ми доставяше удоволствие дори....Щом ЧХГ-то е отрицателно успокой се и остави природата да си свърши работата...Съжалявам,че го казвам но бебо няма при (-) ЧХГ....Успокой се за да си ти дойде М. Няма смисъл да обикаляш лекарите,които ще си ти казват,че проблеми няма и излишно ще се натоварваш пред кабинетите и т.н.Късмет и се успокой...Не си създавай сама тези нерви,защото след време ще осъзнаеш колко са ти навредили тези самонавивания но ще е късно...Казвам ти всичко от личен опит...