0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #240 -: Март 31, 2011, 17:19:58 pm »
Бжи мила какво да ти казвам много ми е зле от миризми ми прилошава страшно много , не повръщам , но ми става много кофти ядът ми се само странни комбинации или нещо с много лук или чесън. Много съм изнервена и много ме боли главата , а за сън да не говорим умирам за сън а вечер се будя постовнно и не се наспивам изобщо. При теб как е ???
« Отговор #241 -: Март 31, 2011, 22:34:54 pm »
Здравейте! От известно време чета форума. От ското правим опити за бебе  :oops: и след прочетеното в друга тема се чудя дали не сме успели  :D Усещам неща нетипични за мен( често ходене до тоалетната, почти не ям шоколад, болки ниско в корема и около яйчниците ...)Не знам  дали не си въобразявам  :? Дата за МЦ е 02.04-03.04. Не съм правила тест- страх ме е да не се разочаровам. Дайте мнение  :(
*
« Отговор #242 -: Март 31, 2011, 22:38:52 pm »
boyanova изчакай закъснение и тогава направи тест ,защото симптомите понякога си ги създаваме ние подсъзнателно , а ние ще ти помагаме като ти стискаме силно палци да е станало вашето чудо толкова бързо, какво по хубаво от това. :crossfingers: :bighug:
« Отговор #243 -: Април 01, 2011, 10:10:16 am »
Здравейте пак на всички.
Аз отново си задавам въпроса" дали съм бременна"?
След първия ми неуспешен опит, се оказало, че има бременност, но не се е захванало както трябва в стенета на матката.
сега пак в очакване.Трябва да ми дойде до 06.04.2011г., обаче още нямам никакви ПМС.
За сметка на това имам други симптоми- клепачите ми отичат, сутрин съм зверски подпухнала, вчера едва си обух обувките, след обяд едва се прибрах у нас, натоверена с чанти с покупки. Тъкмо  оставих чантите на масата и ми стана лошо- причерня ми и ако не се бях подпряла на гладилника щях да падна. После, отивайки до другата стая/ след около 40 мин./ ми се зави свят и се наложи да полегна.
От 4-5 дни усещам едно неприятно усещане в стомаха. Не ми се гади, не ме боли, но усещам един страхотен дискомфорт, който имам усещането, че стига до гърлото ми.
Онзи ден, докато боядисвах една приятелка ми стана лошо от миризмата на амоняк- насълзиха ми се очите, едва успях да я довърша и повърнах.
И на послед място- плача за нищо. Онази вечер за 30 мин. ревнах три пъти. И  аз не знам защо- мъжът ми ме нарече Бимбо, и аз като ревнах, ама с едни огромни сълзи, беше страшно.
и сега докато пиша, пак ми е така зле на стомаха, чувствам се една подута......
Обикновено ми става зле на стомаха сутрин- до към 10 и после пак вечерта.
Момичета, помагайте! Не знам вече какво да си мисля!
Предварително благодаря!!!!!   
*
« Отговор #244 -: Април 01, 2011, 10:50:55 am »
vesito90  мила стискам ти силно палци за разлика от теб аз не съм нервна, а обикновено преди Ц съм доста, а сега ми е отпуснато, летаргично, разсеяна съм, тръгвам за някъде пак що тръгвам и аз не знам  :oops: А ми се яде солено и само това ям никакви плодове и сладко не ми се приядат само солени неща  :wink:
ASITA моя стомах е същия, не ми се гади но е много напрегнато свито все едно се тревожа за нещо... или от рода не може да се опише... :oops:
Става ми гадно от миризми, но не повръщам продължавам да не мога да пия кафето си чак ми е мъчно, защото ми се нарушиха всички ритуали сутрин.... за отекли крака не е ли рано ? може да е от топлото време не бързай за това ;)
boyanova и аз така мисля че трябва да изчакаме дани закъснее и чак тогава да правим тестове... аз преди време правех тестове преди да ми дойде и всички бяха отрицателни ... така че още малко остава стискам палци да е + теста и да провлачиш крачета и ние да се похвалим ;)
Момичета благодаря за предложението  за докторката но мисля да изчакам да видя дали ще ми дойде дано не идва разбира се

« Отговор #245 -: Април 01, 2011, 16:58:33 pm »
И аз съм много разсеяна , а за храната както ям солено така може и сладко все различно и много странни комбинации. Дано сме успели. Малко остана до истината , а ако и този месец ми дойде не ми се мисли ще се побъркам вече.
« Отговор #246 -: Април 01, 2011, 18:31:59 pm »
Здравейте отново! :D plamak благодаря за отговра. И аз така смятах да направя но съмнението направо ме побърква  :? От вчера имам ужасни болки в кръста, а за мен не е тичпиен ПМС, да не говорим че нямам никакви от обичайбите симптоми за това. Но ще потърпя още малко и ще видим  :oops: иначе стискам плаци на всички да се запишете с по две чертички :bfp:
*
« Отговор #247 -: Април 02, 2011, 21:53:51 pm »
Здравейте! От известно време чета форума. От ското правим опити за бебе  :oops: и след прочетеното в друга тема се чудя дали не сме успели  :D Усещам неща нетипични за мен( често ходене до тоалетната, почти не ям шоколад, болки ниско в корема и около яйчниците ...)Не знам  дали не си въобразявам  :? Дата за МЦ е 02.04-03.04. Не съм правила тест- страх ме е да не се разочаровам. Дайте мнение  :(
Днес е 2-ри Краси изчакай поне 4-5 дни закъснение...
« Отговор #248 -: Април 02, 2011, 22:07:01 pm »
Няма да мога да издържа толкова  :oops: По принцип цикъла ми е редовен :) Така че ако го няма и утре(надявам се да не дойде) в понеделник ще направя тест. Стискайте палци да го няма. Бжи има ли нещо около теб?
*
« Отговор #249 -: Април 03, 2011, 00:26:22 am »
Няма да мога да издържа толкова  :oops: По принцип цикъла ми е редовен :) Така че ако го няма и утре(надявам се да не дойде) в понеделник ще направя тест. Стискайте палци да го няма. Бжи има ли нещо около теб?
Тогава мога само да пожелая късмет и ++++++++ ако  се появи някоя бледа чертичка 2-ра задължително повтори теста след 3-4 дни...Стискам палци...
« Отговор #250 -: Април 03, 2011, 15:21:29 pm »
Здравейте момичета! Искам да ви споделя и мойте страсти и вълнения ,които ме тресат. По -точно ми се иска да се допитам до вас .. да ми дадете съветче ,нещо защото се съмнявам ,че има вероятност този месец да е станало чудото. Значи по принцип откакто съм с моя приятел ми идва или на 36-ти ден или най-много до 40-ти ми е закъснявало ,но винаги ми е идвало. Не се пазим с презервативи ,досещате се,че и ние като доста двойки си караме на "прекъснат полов акт". Та.. миналия ми цукъл беше на 18.02-2011 продължи 4 дена и оттогава ни вест,ни кост.някъде май 45 дена се връзват по мои сметки.А и признаците,че ще ми дойде ги няма обикновено преди да ми дойде всеки месец усещах напрежение в гърдите и леки болки ниско долу.А самия цикъл е нещо ужасно първите два дена - даже е имало пъти, в които съм колабирала от болка.А сега нищо. Е,имаше някаква тъпа болка покрай предполагаемата дата на цикъла и може и да си внушавам,но днес и преди няколко дена леко ме пробожда в кръста,но в гърдите нямам напрежение като обикновено. Направих си тест на 31.03 (може и да е било рано за тест) но беше отрицателен и мисля ако не ми дойде до 2-3 дена да ида на гинеколког..защото из доста форуми четох,че доста мацки са си правили тестове - те отрицателни,но после на видеозона - друго излизало. Ох,не знам..притеснено ми е!
*
« Отговор #251 -: Април 03, 2011, 16:07:04 pm »
armani_doll, ние тук можем само да гадаем дали си бременна. Ако искаш да разбереш със сигурност, си направи кръвен тест. Чрез него се проверява  нивото на "хормонът на бременността" ЧХГ (hCG). А най-добре първо се посъветвай с лекар.
« Отговор #252 -: Април 03, 2011, 16:46:46 pm »
Ето ме пак :( както казах не изчаках 3-4 дена а още днес си направих тест  :bfn: osi_7 дали не беше твърде рано ??? да изчакам ли още няколко дена? Нямам никакви ПМС ;( Помагайте  :?
*
« Отговор #253 -: Април 03, 2011, 18:09:47 pm »
armani_doll  присъединявам се към Елфи...Другият вариант е да измериш и Бт. ако е висока над 37 да направиш пак тест... Krasiiity ти също според мене изчакай още някой ден до Сряда например и отново направи тестче,дано да е вече ++++
*
« Отговор #254 -: Април 03, 2011, 18:17:08 pm »
Krasiiity според мен е рано , разбирам те че ти е трудно да изчакаш , но трябва да имаш търпение, защото за всичко си изисква време , а нали знаеш хубавите неща стават бавно , сигурно за това и докато научим дали теста е положителен , ни се вижда цяла вечност.Стискам палци да не дойде  :witch: и да ни зарадваш с едно  :bfp:, просто изчакай няколко дена поне.
« Отговор #255 -: Април 03, 2011, 18:41:02 pm »
Krasiiity мила не се отчайвай щом я няма лелката значи има все още шанс и аз смятах днеска да правя тест , но реших да изчакам. То ако е станало няма да избяга :) Успех на всички
*
« Отговор #256 -: Април 04, 2011, 09:28:12 am »
Здравейте при мен няма лелка още, а по принцип съм повече от редовна ;)  :oops:
симптомите ми си стоят нито се усилват нито отслабват... вчера на датата на Ц имах болки в дясно около яйчника но толкова тратки че почти не им обърнах внимание  :D
Надявам се да не ме подлъже лелката  :wink:
Стискам палци на всичкиии !!

*
« Отговор #257 -: Април 04, 2011, 09:30:51 am »
ASITA направи теста след 3-4 дни отново ,но вземи според мен на друга фирма...Стискам палци и късмет...
« Отговор #258 -: Април 04, 2011, 09:49:45 am »
Moмичета и при мен още няма нищо. Ще почакам още един два дена. :oops: Стискайте палци така да остане. Аз също съм кръстосала на ръцете и на краката за вас  :D И няма даи се даваме нтази  :witch: Понеже видях че говорите за тестове, кой е най- точен? Да знам какъв да купя евентулано.
*
« Отговор #259 -: Април 04, 2011, 10:30:48 am »