Здравейте пак на всички.
Аз отново си задавам въпроса" дали съм бременна"?
След първия ми неуспешен опит, се оказало, че има бременност, но не се е захванало както трябва в стенета на матката.
сега пак в очакване.Трябва да ми дойде до 06.04.2011г., обаче още нямам никакви ПМС.
За сметка на това имам други симптоми- клепачите ми отичат, сутрин съм зверски подпухнала, вчера едва си обух обувките, след обяд едва се прибрах у нас, натоверена с чанти с покупки. Тъкмо оставих чантите на масата и ми стана лошо- причерня ми и ако не се бях подпряла на гладилника щях да падна. После, отивайки до другата стая/ след около 40 мин./ ми се зави свят и се наложи да полегна.
От 4-5 дни усещам едно неприятно усещане в стомаха. Не ми се гади, не ме боли, но усещам един страхотен дискомфорт, който имам усещането, че стига до гърлото ми.
Онзи ден, докато боядисвах една приятелка ми стана лошо от миризмата на амоняк- насълзиха ми се очите, едва успях да я довърша и повърнах.
И на послед място- плача за нищо. Онази вечер за 30 мин. ревнах три пъти. И аз не знам защо- мъжът ми ме нарече Бимбо, и аз като ревнах, ама с едни огромни сълзи, беше страшно.
и сега докато пиша, пак ми е така зле на стомаха, чувствам се една подута......
Обикновено ми става зле на стомаха сутрин- до към 10 и после пак вечерта.
Момичета, помагайте! Не знам вече какво да си мисля!
Предварително благодаря!!!!!