0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #220 -: Март 25, 2011, 11:08:39 am »
Silvia85 тихичко честито и от мен, леки и безпроблемни  :cloud9:
При мен също цикъла е 24-25 дни, последния ми дойде на 25.02, направих си тест на 21.03 (тогава трябваше и да ми дойде, 24-ти ден) отчете бледа втора черта, след два дни при втори тест чертата беше по-наситена. Но не знам кога да отида на лекар, не знам дали въобще нещо ще се види, мислех да изчакам едно 14 дни закъснение  osi_10.
Стискам палци на прегледа. Дай после един отчет тука какво е казал доки   :wink:
*
« Отговор #221 -: Март 25, 2011, 13:06:46 pm »
Едно тихичко честито Silvia85, ех какви хубави новини има напоследък тук.Когато преди време бях говорила с личната колко време след закъснението е хубаво да се отиде на лекар, за да се вижда по добре ми каза, че е хубаво да се изчака 20 дни и тогава да се ходи на доки.Но всичко е въпрос на личен избор.
« Отговор #222 -: Март 26, 2011, 19:02:32 pm »
Здравейте, дами!
Честито на Silvia85 и Tonita80 . Леки и безпробленни 9 месеца.
След като прочетох цялата тема мисля, че след толкова положителни постове е ред и аз да си задам въпроса. На 06.03 ми дойде след като правих тестове за овулация установих че овулацията ми е на 22.03. От няколко дена имам странни болки ниско в яйчниците. Знам че е рано за признаци , но какво да се прави немога да се стърпя да питам. Освен болките в яйчниците, ми се гади, не ми се пие кафе не ми се пуши , често уринирам. В петък вечерта усетих нещо като че ли ще ми идва - все едно нещо се подува и се пука както преди да ми дойде , а ми е рано все още и започна да ме боли кръста и кръката все едно ми е дощло. Не знам правилно ли се изразих. Мерси за отговорите
*
« Отговор #223 -: Март 26, 2011, 21:08:34 pm »
vesito90, много рядко са срещани признаците за бременност толкова рано, но не е нечувано..
При теб е съвсем, съвсем рано, едва 4 дена след Ову.. Напълно е възможно да са бременни признаци, но пък може и да не са.. Аз например, почти всеки месец имам по някколк признака, които ме карат да си мисля, че "е станало" , но се оказва, че не Е..Успех ти желая! Дано е това , което всички искаме! :wink:

« Отговор #224 -: Март 27, 2011, 10:35:06 am »
Знам че е много рано , но все пак нали нищо не губи човек като попита. И аз све съм отривала признаци в мен но не се е получавало, но дано този път сме успели. Успех на всички дами стискам ви палци
« Отговор #225 -: Март 28, 2011, 16:45:59 pm »
Здравейте отново!Днес ходих при доки,показа ми къде ще се оформи плодното сакче,но нищо не видя(честити ми все пак и каза,че след като и трите теста са положителни няма как да няма бременност).На 5.04. ми каза пак да го посетя.Това е от мен :)
« Отговор #226 -: Март 28, 2011, 19:12:39 pm »
Браво, Silvia85, бъди спокойна и си почивай! Аз реших че ще отида на док в сряда, пък каквото се види това.  :P
« Отговор #227 -: Март 28, 2011, 23:10:54 pm »
искам да попитам всички които имат опит: на 14.02 с приятеля ми скъсахме гума.Веднага взех Ескапел,от който след пет дена получих кървене траещо 2 дена. От 19.02 досега няма и следа от менструация само болки в яйчниците.Днес приятеля ми свърши в мен.Има ли вероятност да е станало нещо при положение че не знам нито кога ще се появи менструация нито нищо.Дайте ми мнението си на което се доверявам напълно. :wink:
« Отговор #228 -: Март 28, 2011, 23:23:50 pm »
Хм, smaihel, доста завъртяно ми се струва ... Ама като помисля, от 19-ти февруари досега си е доста време и не знам как може да се предположи кога ти е била овулацията, за да се говори дали е станало или не. Защо не знаеш кога трябва да ти дойде? Правила ли си тест за бременност?
*
« Отговор #229 -: Март 28, 2011, 23:29:37 pm »
искам да попитам всички които имат опит: на 14.02 с приятеля ми скъсахме гума.Веднага взех Ескапел,от който след пет дена получих кървене траещо 2 дена. От 19.02 досега няма и следа от менструация само болки в яйчниците.Днес приятеля ми свърши в мен.Има ли вероятност да е станало нещо при положение че не знам нито кога ще се появи менструация нито нищо.Дайте ми мнението си на което се доверявам напълно. :wink:

Странно ми е това че с такава лекота приемаш липсата на цикъл , при вариант че не правите опити за бебе, чудя се защото толкова безотговорно гледаш на това, липсата му за толкова време си е доста сериозно щом не си се допитала и до лекар.Другото което веднъж взимаш Ескапел и сега пак се повтаря случката , ами според мен не е много добре толкова често да се пият такива хапчета , инцидентно да , но иначе не.Не мисля че за удоволствието ще си струва риска за здравето ти.Естетствено ти си решаваш , но ако не си направила тест го направи и след това отиди на лекар ,особено ако е отрицателен.А при толкова дълъг цикъл не може да се прецени кога е О.
*
« Отговор #230 -: Март 29, 2011, 01:27:11 am »
smaihel най-добре си иди на доки,но ми се струва,че тука е станал някой хормонален дисбаланс...Имах същата история и аз преди време,но всичко се оправя,без лекарства и нищо,когато си дойде време за следващата М.    ...
« Отговор #231 -: Март 29, 2011, 09:31:48 am »
smaihel  - на опаковката на ескапел си пише, че като се изпие хапчето, ако предизвика кървене - следващата М настъпва до 30дена след кървенето - това е до колкото си спомням преди година и половина .... иначе аз като го пих - кървене нямаше и си ми дойде нормално на датата.
*
« Отговор #232 -: Март 29, 2011, 14:38:48 pm »
От 19.02 досега няма и следа от менструация само болки в яйчниците.Днес приятеля ми свърши в мен.Има ли вероятност да е станало нещо при положение че не знам нито кога ще се появи менструация нито нищо.Дайте ми мнението си на което се доверявам напълно. :wink:

Направи уринарен тест за бременност.
Следи цикъла си, за да знаеш всеки месец кога да очакваш менструация.
И ползвай качествени презервативи.
*
« Отговор #233 -: Март 30, 2011, 11:13:56 am »
Здравейте много ми се ще да чуя според вас признаци ли са или си внушавам ;)
Датата на която трябва да ми дойде е 03,04 но още от преди седмица имам леки и не толкова леки болки ниско долу в корема по средата... тази седмица вече ме боли по силно, но не постоянно, имам течение гъсто и жълтеникаво-бяло без аромат, тази сутрин ми прилоша, не ми се пуши, не ми се пие кафе, а го обожавам, имам много голям апетит постоянно нещо ям, пишкам по често почти на всеки час позива за това е много силен а изпишканото е малко  :oops:
Благодаря предварително !
Понеже вече цяла година правим опити се надявам този път да не съм се подвела и да не греша  :)

« Отговор #234 -: Март 30, 2011, 17:01:26 pm »
Здравейте много ми се ще да чуя според вас признаци ли са или си внушавам ;)
Датата на която трябва да ми дойде е 03,04 но още от преди седмица имам леки и не толкова леки болки ниско долу в корема по средата... тази седмица вече ме боли по силно, но не постоянно, имам течение гъсто и жълтеникаво-бяло без аромат, тази сутрин ми прилоша, не ми се пуши, не ми се пие кафе, а го обожавам, имам много голям апетит постоянно нещо ям, пишкам по често почти на всеки час позива за това е много силен а изпишканото е малко  :oops:
Благодаря предварително !
Понеже вече цяла година правим опити се надявам този път да не съм се подвела и да не греша  :)

Признаците, които описваш може да са свидетелство за бременност, но и за цистит...дано е първото! А това течение, се появява в периодите, когато ову. е преминала и периода е нефертилен...Дано се похвалиш скоро!
« Отговор #235 -: Март 30, 2011, 17:50:18 pm »
Бжи, мила с тебе на една и съща дата не чакаме да ни дойде и аз съм със сищите симптоми дано е на добре успех и дано се похвалиш :)
*
« Отговор #236 -: Март 30, 2011, 23:49:03 pm »
Бжи при бременност течението става прозрачно,поне така съм чела навсякъде....Цистит ми се струва ,че няма да е това,защото той се развива много бързо болките са и в кръста,засяга и бъбреците,висока Т., парене при уриниране,калцирана урина и т.н. Ти от кога си с тези симптоми......???
*
« Отговор #237 -: Март 31, 2011, 09:29:55 am »
Благодаряза отговорите !
С тези симптоми съм вече цяла седмица но болките които ту ги има, ту ги няма са от две седмици. Да подчертая,че вчера 30,03 и днес 31,03 нямам болки ... вчера ми се гадеше, днес от сутринта съм с главоболие. Пишкането продължава да е на около час-два :)  :oops:
vesito90 споделяй преживяванията си  да се подкрепяме стискам ти палци да не дойде лелката  :D

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #238 -: Март 31, 2011, 15:40:41 pm »
Бжи, съветвам те да отидеш на лекар и да споделиш за тези болки, парене и течение, защото може да имаш някаква инфекция и да е необходимо лечение.
Може и да са симптоми за бременност, което ти пожелавам! :goodluck:
*
« Отговор #239 -: Март 31, 2011, 15:45:25 pm »
Бжи по добре отиди на личната и обясни как се чувстваш , защото по скоро ми се струва че симптомите са на цистит, дано греша , но поне ще ти направят нужните изследвания и ще отпадне поне някое съмнение, а пък дай Боже и да ви зарадва бебо. :crossfingers: