0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #140 -: Февруари 26, 2011, 16:59:08 pm »
Ани стискам палци...Вземи си Шуар чек,или какъвто и да е...Надявам се да ни зарадваш мила... :bighug:
*
« Отговор #141 -: Февруари 26, 2011, 21:07:20 pm »
annito направи  отново тест , до няколко дена със сигурност ще е по наситена.
И аз съм в период на чакане  сега.Вчера или  днес трябваше да ми дойде обаче няма нищо , а БТ днес падна малко , но не зная дали е защото трябва да ми  идва или защото просто не съм спала като хората почети.На 24 правих тест но ми излезе за мой късмет дефектен и освен едната линия ,излезе друга ,но перпендиколярна на нея.Сега смятам ако и утре не ми дойде да направя и втория тест в кутийката , дано поне той не е дефектен и да покаже  :bfp:.
« Отговор #142 -: Февруари 28, 2011, 17:52:45 pm »
Аз май трябва да се преместя вече в тази темичка. Стимулацията мина, потрудихме се върху създаване на бъдещ наследник и сега остава да чакам.Днес имам болки ниско долу и леко ми прилошава, но е твърде рано да проявявам каквито и да било симптоми. Обратното броене започна.
*
« Отговор #143 -: Март 04, 2011, 15:38:52 pm »
 :( днес базалната ми температура е 36.4 -->вижте ми графиката ако искате ....имам въпрос!Да се надявам ли все още че може да съм бременна с тази температура ..или да оставям надеждите за другият месец ?!
                    أريد أن يأتي الطفل في هذا العا

url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
*
« Отговор #144 -: Март 05, 2011, 00:22:29 am »
Раничко е да се отчайваш според мене.....До 12-ти има много време.....Имай в предвид.че Февруари беше 28 дни,тъ според мене ще ни позакъснее поне с 3 дни на всички.....Стискам палци за двете чертички и кураж..... :babyflips: :bighug: :dance2:
*
« Отговор #145 -: Март 05, 2011, 06:07:06 am »
 :bighug:  yahoo_17 Ето от тези думички се нуждая понякога!:) Благодаря ти искренно! Имам си една молитва която си чета вечер ... за себе си и за всички прекрасни дами тук:)Искам да си имате рожби всички,Вие най-много заслужавате!!!

« Отговор #146 -: Март 05, 2011, 09:44:24 am »
Към моите симптоми добавям и безсъние. Вече няколко дни се събуждам по тъмна доба, не мога повече да заспя, а в 10 часа вече клюмам пред компютъра. Снощи заспах в 8 часа, събудих се в 12 и стоях будна до 4 сутринта. Добре, че днес съм до обяд и ще си полегна след работа. За капак на всичко лепнах някаква простуда и се чудя какво да пия.Все пак имам надежда да се е получило бебчето.
« Отговор #147 -: Март 07, 2011, 14:04:48 pm »
здравейте :D
имам толкова въпроса и се надявам все някой да ми отговори.на 35 год.съм имам 3 деца.но все пак нещо ми убягва.каква е вероятността да съм бремнна.миналят месец ми закасния 4 дена 2 дни кървях.моят цикъл е през 23-25 дена и по 2 дена.от тогава до ден днешен само ми зацапва кавеникаво ако не е всеки ден то през ден до сега е така.гърдите са ми много чуствителни само при допир,зърната са ми най-чуствителни.храна се нощно време най много и сутрин като стана.страх ме е да си купа тест.не съм готова за бебе.мислех че едва ли бих забременяла на тия години.ще се радвам ако някой ми отговори.
*
« Отговор #148 -: Март 07, 2011, 14:09:07 pm »
Цецка, нищо им няма на годините ти. Виж, като станеш на 50, тогава можеш да си мислиш, че е малко вероятно да си бременна. На мен ми се струва, че май ще имаш положителен тест. Нека все пак е отрицателен, щом така искаш. Но в този форум пишат жени, които искат да забременеят.

Всичко най-хубаво и взимайте сериозни мерки, за да не се стига до по-сериозни неща! А сега си купи един тест! Отлагането не решава нещата.

*
« Отговор #149 -: Март 07, 2011, 14:12:49 pm »
Аз не разбрах - имаш ли все пак закъснение? Ако да - купи си тест и ще разбереш дали си бременна.
« Отговор #150 -: Март 07, 2011, 14:56:10 pm »
 :) на 15.02 трябваше да ми дойде.закъсния ми 4 дена и от тогава само ми зацапва кафеникаво.ако съм бременна ще ме зарадва вестта но и ме е страх.Пожелавам на всички жени който искат бебче да ги споходи това щастие :bori_007:
*
« Отговор #151 -: Март 09, 2011, 11:30:30 am »
 8O Вчера ми се случи нещо много странно ... имах зацапване,обаче с хубава розова кръв..не с кафеникава ..като начало на М :help1:. 8O след това нито капчица .... е сега ?!какво да си мисля ?!!?
« Последна редакция: Март 09, 2011, 11:52:15 am от iv_marinova »

« Отговор #152 -: Март 09, 2011, 11:58:31 am »
Направи си тест
*
« Отговор #153 -: Март 09, 2011, 12:00:12 pm »
вчера си правих отицателен е !

« Отговор #154 -: Март 09, 2011, 12:19:57 pm »
Кой ден от цикъла ти е?
*
« Отговор #155 -: Март 09, 2011, 12:27:08 pm »
25 ден. :(

« Отговор #156 -: Март 09, 2011, 12:31:19 pm »
Според мен изчакай няколко дни и повтори теста.Може да е имплантационно кървене.
*
« Отговор #157 -: Март 09, 2011, 12:36:51 pm »
 :goodluck:  стискам си палци ! Благодаря ти !

*
« Отговор #158 -: Март 11, 2011, 16:26:31 pm »
Направи след няколко дни отново тест...
« Отговор #159 -: Март 11, 2011, 21:45:08 pm »
Здравейте,
да разкажа и аз за моите притеснения и съмнения.
На 26 февруари очаквах моята менструация. На 25-ти късно следобяд, получих кафеникаво зацапване и дотам. На 7-ми март отидох на гинекологичен преглед и ехографа показа точка, която докторката каза е че е ембриом и да отида пак на 11-ти. На 10-ти вечерта си направих тест (най-накрая) и показа две черти.
Проблемите дойдоха днес на прегледа, когато гинеколожката не видя нищо.
Съмнението:
-стара техника
-невъзможност да се види заради това че е много рано
-невъзможност да се види заради това че съм с обърната матка
-и най-хубавото от всичко съмнения за извънматочна
Ще съм Ви благодарна ако някой изрази мнение...
Имам болки в яйчниците, но не силни, болки в гърдите, голям апетит...