0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #120 -: Февруари 17, 2011, 09:22:24 am »
al05 изчакай още малко и направи едно тестче и ще бъдеш сигорна , всичко е възможно ,може този месец да стане вашето чудо , не се отчайвай и не мисли постоянно ,за да не вземе да виждаш и несъществуващи симптоми.Ако е станало нещо то няма да остане скрито, ще стискам палци да се похвалиш  с две чертички. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #121 -: Февруари 17, 2011, 09:50:28 am »
 Благодаря ти! Мисля че не съм се отчаяла още, ( поне не този месец  :)). Стискам палци на всички ви, аз се въоражавам с търпение до понеделник, дано устискам и не хукна по кръвни.
 P.S. BTW забелязвам и друго аз  - отдолу съм много как да кажа...разкашкана една такава размекната, sorry за натурализма, просто си знам анатомията и като взех душ се усетих различна... май.
*
« Отговор #122 -: Февруари 17, 2011, 09:52:11 am »
Мария, тук темата е съвсем различна!
Ето в тази темичка можеш да прочетеш за Базалната Tемпература.. И да добавя, че БТ се мери сутрин, след поне 4 часа сън, по едно и също време, всеки ден(с един и същ термометър).. Така посред нощите - нищо не значи, а и няма база за сравнение с предишни дни.
Болките,които имаш, напълно възможно е да са Овулационни. Отбелязвай си в календара, за да можеш да сравняваш с предни месеци и да се ориентираш.
Успех  :wink:
Мерси Гальонди..Аз знам че тази температура не се мери по нощите но все пак аз я измерих....Сега тази сутрин болки няма,но и аз така си помислих че най вероятно са овулационни....Сега ще прегледам темата...Извинявам се че само поствам не където трябва,но не съм много наясно с тези форуми....Моля да ме извините..... 8O 8O 8O
« Отговор #123 -: Февруари 18, 2011, 07:23:09 am »
 Добро утро  :D! Аз пак станах по трети петли, обаче вече мисля, че не съм бременна. Много тъпо звуча отстрани, но до вчера бях убедена, че съм , а днес съм убедена в обратното. Втълпявам си, според мен. Просто вече не чуствам признаци никакви, освен БТ 37, но и след ОВУ е нормално да е такава, а ранното ставане и късното заспиване може да е от нерви. Нищо не ме боли, ни гърди, ни корем,боляха ме преди 2 дни, така че едва ли.И кафе си пия, че даже и ми се пуши. Ще почакам понеделник,когато ми е датата на МЦ. Не знам... жалко, но каквото е това. Приятен и успешен ден на всички!
*
« Отговор #124 -: Февруари 18, 2011, 09:45:44 am »
al05 има жени които не предусещат бременност чрез симптоми , за това най сигурно е тестчето като ти закъснее.
*
« Отговор #125 -: Февруари 18, 2011, 11:56:00 am »
Добро утро  :D! Аз пак станах по трети петли, обаче вече мисля, че не съм бременна. Много тъпо звуча отстрани, но до вчера бях убедена, че съм , а днес съм убедена в обратното. Втълпявам си, според мен. Просто вече не чуствам признаци никакви, освен БТ 37, но и след ОВУ е нормално да е такава, а ранното ставане и късното заспиване може да е от нерви. Нищо не ме боли, ни гърди, ни корем,боляха ме преди 2 дни, така че едва ли.И кафе си пия, че даже и ми се пуши. Ще почакам понеделник,когато ми е датата на МЦ. Не знам... жалко, но каквото е това. Приятен и успешен ден на всички!
Изчакай датата мила,ако не дойде М тогава направи теста...Кураж и не се притеснявай...
« Отговор #126 -: Февруари 19, 2011, 10:49:51 am »
Здравейте момичета и добро утро на всички :) Отдавна искам да споделя с някого...и реших,че тук е най-подходящото място :? За пръв път откакто имам цикъл ми закъснява вече с 10 дни. През тези 10 дни съм направила общо 4 теста и всички са отрицателни. Имам леки болки в областта на яйчниците и съм доста стресната. Отначало мислих, че се дължи на стрес, но вече стана доста дълго чакането...
*
« Отговор #127 -: Февруари 19, 2011, 10:58:50 am »
Здравейте момичета и добро утро на всички :) Отдавна искам да споделя с някого...и реших,че тук е най-подходящото място :? За пръв път откакто имам цикъл ми закъснява вече с 10 дни. През тези 10 дни съм направила общо 4 теста и всички са отрицателни. Имам леки болки в областта на яйчниците и съм доста стресната. Отначало мислих, че се дължи на стрес, но вече стана доста дълго чакането...

Пусни си кръвен тест за бременност или посещение при лекар! Стискам палци за резултата, който искаш!  :wink:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #128 -: Февруари 19, 2011, 10:59:36 am »
Любопитно ми е дали тестовете хващат извънматочна бременност и възможно ли е да съм бременна и тестовете да са отрицателни  :( Все пак съм направила общо 4 от 3 различни вида тестове ...
« Отговор #129 -: Февруари 19, 2011, 11:02:03 am »
Благодаря за отговора на anmar  :)
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #130 -: Февруари 19, 2011, 11:59:11 am »
Тестовете са положителни и при извънматочна бременност. Послушай anmar - направи кръвен тест или посети лекар. Тук само можем да гадаем...Успех!
*

annito

• *
  • 3
  • Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му
« Отговор #131 -: Февруари 19, 2011, 15:01:29 pm »
Здравейте,от няколко месеца правиме опити за бебе.първия месец имах болки и придърпвания ниско в корема,болки в гъдите,свръхчувствителни зърна и отпадналост още 2 дни след овулацията,но ми доиде М на време и със силни болки.Този месец е почети същото, без чувствителните зърна и след като се наям малко ми се гади.Не мисля,че е внушение, защото първия път дори не знаех какви са първите симптоми и никога не съм очаквала че може да са 2 дни след овулация.Сега датата на МЦ е 23 февруари.Мислите ли, че ако и този месец последва същото трябва да се посъветвам с лекар?
 Желая от съце успех на всички!
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #132 -: Февруари 19, 2011, 15:28:42 pm »
На мен тези симптоми нищо не ми говорят. За себе си знам, че самовнушението е голяма работа :D. А дали трябва да посетиш лекар според мен зависи от това колко време правите опити. Едно е да са 2-3, друго е да са 11-12 месеца...
*
« Отговор #133 -: Февруари 19, 2011, 15:29:18 pm »
Аз лично бих се посъветвала с лекар,макар че лично аз не виждам нещо притеснително..Ти описваш типичния ПМС.
*
« Отговор #134 -: Февруари 19, 2011, 15:38:21 pm »
За мен няма нищо обезпокоително annito, а и доста рано да ходиш по лекари за някакав проблем , дори при напълно здрави двоики не става от първият или вторият месец , понякога е нужна и половин година ,че и повече , всичко е много относително.Не се притеснявай и не се вглеждай толкова във всяко неразположение, то ако има нещо ще си проличи , а що се отнася до промяна в ПМС и аз съм го имала , няма нищо страшно. :)Успех.
*

annito

• *
  • 3
« Отговор #135 -: Февруари 19, 2011, 15:58:39 pm »
Благодаря за бързата реакция!ако има нещо ново пак ще питам. :D :D
« Отговор #136 -: Февруари 22, 2011, 09:04:57 am »
 Здравейте! Тъй като ви занимавах с моите терзания съм длъжна да се отчета - днес сутринта направих тест, който е отрицателен. Това плюс липсата на симптоми и БТ 36.9 мисля категорично говори, че и този месец няма бременност. Ще чакам търпеливо М, засега и ПМС нямам, дано не ме мъчи дълго и като ще идва да идва веднага, че само ми обърква сметките. Приятен и успешен ден!
*
« Отговор #137 -: Февруари 24, 2011, 21:41:52 pm »
Здр момичета...Аз пък от 17-ти,което е доста рано съм с болки в кръста и то неприятни...Не са чак да легна да рева,но пък са неприятни...Имам болки и в яйчниците,които обаче са тъпи... 8O Меря БТ всеки ден и е ниска,което вече ме тревожи яко ,защото и в дните,когато трябва да има Ову ,излиза,че няма  :? И днес болките продължават  :? Чакам цикъл на 5-ти но най верояно ще се забави заради краткият месец Февруари....
« Отговор #138 -: Февруари 25, 2011, 10:27:39 am »
Мария, ходила ли си на фоликуметрия? На мен това много ми помогна да разбера имам ли ову. и дали е качествена...така забременях втория път. Много по-лесно е, отколкото всеки месец да се тревожиш и вглеждаш в симптомите, които понякога са многозначни.
*

annito

• *
  • 3
« Отговор #139 -: Февруари 26, 2011, 16:47:16 pm »
Здравейте отново,
днес ми е трети ден от закъснението.Рано сутринта си правих тест PRESTO -появи се бледа втора черта на третата минута!Мисля утре сутрин да повторя с друг тест.Препоръчайте ми някоя марка!