Здравейте, момичета! Отдавна ви чета, но не съм имала повод да пиша. Имам две бременности,едната неуспешна, прекъсната в 8 г.с. миналият юли. Дадох си почивка, спрях да следя БТ, само с тестове за ову се "отчитах", за да съм наясно със ситуацията. Този месец по субективни причини имаме само един контакт с мъжа ми и то на 10 ден от цикъла (28 дневен), на 13 засичам ову с тест, от 15 ден БТ не пада под 37 градуса, започнах да се будя в 7, после в 6, после ...в 5. От вчера и днес, което е 24 ден от цикъла гърдите наедряха, но не са болезнени, освен ако не ги пипам.Венците ми започнаха да кървят и се чудя дали от това не вдигам Т над 37. Всички зъби ме болят, ако трябва да съм честна. Всъщност се чуствам бременна. Била съм и знам усещането, но е рано за тест, а кръвен не искам да пусна, защото не ми се преживява това от последният път. Хем си мисля, че е станало, хем не вярвам, как може от секс на 10 ден и ову на 13 да забременея, а половин година да не може да стане с редовен секс...просто не знам. Дали си втълпявам, полудявам ли...поне има още само 4 дни до очакваната менструация и ако ми дойде при тези чувства, които имам ще ми трябва психиатър, а не гинеколог
. Пожелавам на всички ви скоро да сбъднете мечтите си за дете.