0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #100 -: Януари 30, 2011, 16:26:49 pm »
f_26, ако си имала полов акт на 22.01 няма как да ти отчете ++ на 24.01 или на 29.01... а може и да не си нанесла всичко.. нещо не се връзва!

« Отговор #101 -: Януари 30, 2011, 19:36:47 pm »
a znaete li sled koq sedmica se vijda na ehograf dali si bremenna? i kravniq test kak se pravi smisal krav ot venata ili ot prasta se vzima?
« Отговор #102 -: Януари 30, 2011, 23:21:56 pm »
кръвният тест от вената се взима
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=vivi0304][/url]
*
« Отговор #103 -: Февруари 01, 2011, 20:53:51 pm »
Еф-че надявам се този път всичко да е нормално и да видиш двете чертички. и лека и безпроблемна бременност. До колкото разбрах си имала неуспешна бременност. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #104 -: Февруари 04, 2011, 21:34:47 pm »
Здравейте и от мен момичета!нека на бързо ви опиша какво се случва и с мен този месец.Последният ми ц.беше на 11.01.11 , с продължителност 25 дни.Днес трябваше да ми дойде (дано ме пропусне ).Това , което ме озадачи този месец е , че гърдите въобще не ме боляха след о., а по-принцип започват да ме болят чак докато ми дойде.Това е много странно за мен-едва тези дни започнаха да ме наболяват.Друготое че не мисе яде нещо нямам апетит, предпочитам само солено , аз сладко обожавам немога без него, нооооо ето че не ми се яде сега.Корема ту ме боли, ту спира така все едно ще ми идва?Гади ми се няколко пъти и то вечер като ям.Темп., която меря вечер не ми е висока-36,7;36,8.Много сънувам напоследак,а аз по-принцип много рядко сънувам и се будя на няколко пъти през вечерта . Какво мислите???? Моля споделете вашите мнения.Ще ме зарадвате много.Късмет на всички и силни прегръдки :bighug:
*
« Отговор #105 -: Февруари 04, 2011, 22:23:58 pm »
mini3, вземи препишкай едно тестче. Тези симптоми е напълно възможно да са бременни, но в същото време - може и да не са! Успех ти желая!  :crossfingers:

*
« Отговор #106 -: Февруари 05, 2011, 13:13:55 pm »
Благодаря ти много Галъонди.Ще изчакам и днес и ще направя утре теста за по сигурно.Ще ви пиша пак.Дано имам хубави новини.успех на всички
*
« Отговор #107 -: Февруари 06, 2011, 23:13:20 pm »
Дано теста ти е положителен mini3,защото си е напълно възможно и да има бебче,за което силно стискам палци.
« Отговор #108 -: Февруари 07, 2011, 14:00:26 pm »
Здравейте настоящи и бъдещи мамчета  :D
Дълго време не съм се появявала тук. Закъснява ми два дена вече, днес теста за бременност е орицателен  :( Почти нямам никакви симптоми, но така беше и при първата ми бременност, която за съжаление завърши септември 2009та година в 11та седмица с мисед аборт  :( Много се надявам да съм бременна и исках да ви питам има ли сред вас такива, които след отрицателен тест са се оказали бременни... Всеки цикъл след миседа беше съпроводен с кафяво зацапване 2-3 дена преди да ми дойде, а сега нямам и капка от него. Преди месец и половина ми откриха Хашимото и оттогава съм на Л-тироксин по 25 микрограма всяка сутрин на гладно. Възможно ли е това да е променило цикъла ми? Много се надявам да съм бременна  отново :?

*
« Отговор #109 -: Февруари 07, 2011, 15:47:23 pm »
От септември 2009-та правили ли сте някакви изследвания?

Минало е вече много време - ако не можеш да забременееш отново за такъв период, редно е да потърсите причината.
*
« Отговор #110 -: Февруари 07, 2011, 17:47:04 pm »
Благодаря ти много Plamak, но за огромно мое съжаление няма да е и този месец.Дойде ми с адски болки.Много ми е мъчно , но такъв е живота.Ще ви пиша пак.Прегръщам ви силно
« Отговор #111 -: Февруари 07, 2011, 21:34:36 pm »
След миседа трябваше да се пазим от 4 до 6 месеца и подновихме опитите февруари месец. Октомври 2010 си правих много изследвания без цветна снимка. Всичко беше в норма освен, че ми откриха Хашимото, от което правя и кисти на яйчниците. Но доколкото разбрах при положение, че си пия лекарствата не е проблем да забременея. Всички изследвания ги направих в клиника Щерев. И мисля ако не ми дойде до сряда (9ти феврари) да ги посетя. Но дотогава сигурно ще откача  :( Междувременно се обадих на ендокринолога ми и той каза, че Л-тироксина не влияе на цикъла, такаче закъснението не е от него и че е време да си пусна нови изследвания след два-три дена. Ще се радвам ако някой може да сподели опит... Благодаря предварително :)))

« Отговор #112 -: Февруари 16, 2011, 15:03:50 pm »
Здравейте момичета, надявам се да пиша на правилното място. След последната менструация ми предписаха клостолбегит, овулация не хванах (БТ не се качи достатъчно), въпреки това си опитвахме юнашки. 2-3 ни след предполагаемата овулация започнаха болки в яйчниците, бях сигурна че ще ми дойде, но вече 5 дена не спират. През половин час ходя да проверявам M все няма и няма. Сега започна и една постоянна болка в десния яйчник (където беше и фоликула) - чак до коляното ме боли. Знам че е много рано за тест има и още една семица докато ми дойде. Направо незнам къде да се дяна.
*
« Отговор #113 -: Февруари 16, 2011, 15:42:29 pm »
Като ти предписаха клостилбегит, следиха ли те на вагинален ехограф до овулацията? Преди това имате ли направена спермограма на мъжа ти, а при теб хормонални изследвания и потвърдена проходимост на тръбите?

Ако отговорът е "не" дори на само един от тези въпроси, повече не ходи при този лекар и в никакъв случай не пий повече клостилбегит, преди да ти се направят тези изследвания.

Ако силната болка продължава, потърси лекар с добър ехограф, за да провери за задържан фоликул.
« Отговор #114 -: Февруари 16, 2011, 16:52:05 pm »
Да минах преглед с ехограф след клостилбегита, доктора видя доминантен фоликул, имам и направени хормонални изследвания. Спермограма не сме правили още защото се доказа проблем при мен (поликистоза), и проходимост на тръбите също. Предписа ми след дуфастон от 15 ден. Болката не е толкова силна, но я усещам все пак - точно като предменструална.
*
« Отговор #115 -: Февруари 16, 2011, 16:56:10 pm »
Ако спермограмата е лоша или тръбите ти не са проходими, стимлацията с клостилбегит е абсолютно безполезна. Направете тези две изследвания в специализирана клиника, преди да се подложиш на стимулация отново.

Теми за поликистоза ще намериш тук: http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=6.0.

Желая ти успех!
« Отговор #116 -: Февруари 16, 2011, 18:04:05 pm »
Мерси за съвета, ако нищо не е станало този месец май така ще стане.
*
« Отговор #117 -: Февруари 17, 2011, 02:53:06 am »
Здр.Искам да ви попитам момичета,нормално ли е това???Януари ми дойде на 9-ти,а сега февруари на 5-ти...Това е нормално,но миналият месец в средата на цикъла незнам кой ден усетих силна болка в дясно която за 2-3 часа отшумя,сега тоя месец е в ляво но е лабичка,обаче почна да ме стяга и кръста....Какво ще е тва чудо???Дали е овулация...Не ги разбирам тея календари овулационните макар че до сега попълвах моя но нещо май не съм го направила като хората въпреки,че ми показва точно 17-ти да ми е овулацията....Помагайте...Какви са тея болки...Усещала съм ги и предни месеци,но не помня дали са поредни били.... :balk_138:А мерих си по нощите температурата показа ми 37 градуса-ректална измерих...Знам че не трябва да е така но не съм запозната въпреки,че бая изчетах за тея методи....... osi_15 osi_15 osi_15,но аз съм си малко странна...Най си разбирам като ми се обясни,колкото и да чета почти не схващам нищо.....
*
« Отговор #118 -: Февруари 17, 2011, 03:45:01 am »
Мария, тук темата е съвсем различна!
Ето в тази темичка можеш да прочетеш за Базалната Tемпература.. И да добавя, че БТ се мери сутрин, след поне 4 часа сън, по едно и също време, всеки ден(с един и същ термометър).. Така посред нощите - нищо не значи, а и няма база за сравнение с предишни дни.
Болките,които имаш, напълно възможно е да са Овулационни. Отбелязвай си в календара, за да можеш да сравняваш с предни месеци и да се ориентираш.
Успех  :wink:

« Отговор #119 -: Февруари 17, 2011, 08:23:10 am »
 Здравейте, момичета! Отдавна ви чета, но не съм имала повод да пиша. Имам две бременности,едната неуспешна, прекъсната в 8 г.с. миналият юли. Дадох си почивка, спрях да следя БТ, само с тестове за ову се "отчитах", за да съм наясно със ситуацията. Този месец по субективни причини имаме само един контакт с мъжа ми и то на 10 ден от цикъла (28 дневен), на 13 засичам ову с тест, от 15 ден БТ не пада под 37 градуса, започнах да се будя в 7, после в 6, после ...в 5. От вчера и днес, което е 24 ден от цикъла гърдите наедряха, но не са болезнени, освен ако не ги пипам.Венците ми започнаха да кървят и се чудя дали от това не вдигам Т над 37. Всички зъби ме болят, ако трябва да съм честна. Всъщност се чуствам бременна. Била съм и знам усещането, но е рано за тест, а кръвен не искам да пусна, защото не ми се преживява това от последният път. Хем си мисля, че е станало, хем не вярвам, как може от секс на 10 ден и ову на 13 да забременея, а половин година да не може да стане с редовен секс...просто не знам. Дали си втълпявам, полудявам ли...поне има още само 4 дни до очакваната менструация и ако ми дойде при тези чувства, които имам  ще ми трябва психиатър, а не гинеколог  :). Пожелавам на всички ви скоро да сбъднете мечтите си за дете.